אותי שידכו למי..? ניוטרל?! א- אין לי שמץ מי זה ב'- אני נשמעת כמו טיפוס למישהו בשם ניוטרל?! אם כבר גז...(זה היה בשביל אדם- וזה היה תרתי משמע) ויחידה לא נראה לי שנקודה למחשבה זה הרוח תשוב- בגלל שאנחנו יודעות במי מדובר תקראי את ההודעות של שניהם ותראי שסגנון הכתיבה די שונה אחד מהשני מאוד קל לזהות את נקודה למחשבה(ע*****ת)
נשלח ב-21/12/2013 23:47
די88 כתבה:
ב'- אני נשמעת כמו טיפוס למישהו בשם ניוטרל?! אם כבר גז...(זה היה בשביל אדם- וזה היה תרתי משמע)
אומרים שהפכים משלימים...
(מכונית צריכה גם גז וגם ניוטרל. שניים מאותו סוג וזה לא יעבוד...)
אומרים שהפכים נמשכים מצד שני + ועוד + שווה ++ והסיבה היחידה בערך שאני משתמשת בניוטרל זה רק כשאני שוטפת את האוטו ואת זה אני יכולה לעשות גם לבד
נשלח ב-22/12/2013 02:37
* פלוס ומינוס נמשכים לא פלוס ופלוס
נשלח ב-22/12/2013 02:50
ריקי תקראי שוב פעם מה שכתבתי.. שורה ראשונה : "אומרים שהפכים נמשכים"(= מה שאת כתבת) "מצד שני"- כשעושים חיבור של + ו- + מקבלים ++(= במתמטיקה כשמחברים איבר ועוד איבר מקבלים שני איברים) הבנת...?
נשלח ב-22/12/2013 02:54
ידוע לי על ניקים שנשואים בעקבות הפורום הזה, כך שזה לא כזה מופרך.. אבל אל תנסו לשדך.. מי שרוצה ממליצה לו לאזור אומץ לבד בלי התערבות חיצונית...
העיקר תצליחו..
אגב אם רק זה הכמויות כאן של ניקים פעילים - הפורום הצטמצם במאוד מאוד...
רגע אבל את משווה את זה למט' את לא אמורה לכתוב ש : (+) כפול (-) = (-)
תוקן על ידי rikim ב- 22/12/2013 03:20:27
נשלח ב-22/12/2013 03:11
ריקי תקשיבי: המשפט המפורסם הוא הפכים נמשכים זה אומר שזה המשפט הכי מפורסם שקיים אני רוצה לערער עליו ולהגיד שבחוקי המתמטיקה + ועוד - דווקא שווה 0 כלומר ניטרלי אבל אם מחברים + ועוד + מקבלים ++( כלומר 2 שזה חיובי וגדול מ0 משמע הרבה יותר טוב) וההסבר שלי כוון לאדם שאמר שהפכים נמשכים כי אני גז והניק ניוטרל ואני הסברתי את כל ההסבר הנ"ל כדי להראות שאולי המשפט הפכים נמשכים הוא לא תמיד נכון כי הרבה פעמים דווקא דומים נמשכים עכשיו הבנת??
וואיייייייייייייייייייייייי התעייפתי מהפורום ההזוי הזה אנחנו בטוח לא בעלי אותו סימן!!!! כי הוא ניוטרל ואני גז מובן??? ודיברתי בכללי לא עליוווווווווווווווווווווווווווווווווו זה היה מטאפורה