ברור שהבנתי אחרי הסבר כ"כ ארוך עם פרוש רש"י ותוספות .... :) ואני גם מבינה מהר שמסבירים לי לאט ....
לי זה היה ברור פעולת כפל כי ככה אצלנו בין החברות אנחנו רגילות לומר
נשלח ב-22/12/2013 03:27
כן אבל אם רושמים- ועוד- משמע שזה חיבור... נראלי שהסבירו לנו את זה בערך בכתה ב'
נשלח ב-22/12/2013 03:32
וואווי באמת??!! לי לא הסבירו (הבנתי את זה פשוט לבד......)
נשלח ב-22/12/2013 11:17
rikim כתב:
ארץ חדשה מס' אפשריות לפנייך, שקלי אותם בצורה רצינית ......
קטנה + ארון (עכשיו זה רק יהיה פורמלית ) חייכנית + רציף (יש לכם מנטליות משותפת) אדם + תותי (פשוט נראה לי מתאים) דוד + מבריקה (קלטתי שיש לכם כימיה) הרוח תשוב + שטויס ( על סמך אינטואיציה) תרי + טיע ( שניכם וותיקים) ניוטרל+ די ( נשארתם בלי זוג אז צרפתי אותכם ) ענן + אמיגוס ( המ......... פשוט שידוך משמיים)
אני מצאתי כלל חדש.
ניילנתי דפים צבעוניים בצורת לב - בכל אחד מהם רשמתי את מספר הטלפון שלי וסמיילי קטן . ורשמתי : " מי צריך שדכן ? "
ביום שאני יראה בחור שמתבונן בי הרבה והוא חזותית נראה חרדי וחמוד אני יתן לו את זה בביישנות .
אני לוקחת את זה בתיק כל יום . ומחכה לו.
תוקן על ידי מתמזגת ב- 22/12/2013 11:22:10
נשלח ב-22/12/2013 13:14
סליחה אבל זה נראה לי בדיוק כמו הכרטיסי ביקור שמפוזרים בתל אביב וד''ל
תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחיה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
אהההה.... ???
הם עדיין נמצאים שם?? אני הלכתי ואספתי את כל הכרטיסים!! (לצורך השמדה, כמובן!) איך הם חזרו?
תוקן על ידי טיע ב- 22/12/2013 14:26:43
נשלח ב-22/12/2013 14:37
מתמזגת כתב:
אני מצאתי כלל חדש.
ניילנתי דפים צבעוניים בצורת לב - בכל אחד מהם רשמתי את מספר הטלפון שלי וסמיילי קטן . ורשמתי : " מי צריך שדכן ? "
ביום שאני יראה בחור שמתבונן בי הרבה והוא חזותית נראה חרדי וחמוד אני יתן לו את זה בביישנות .
אני לוקחת את זה בתיק כל יום . ומחכה לו.
כל הכבוד לך על היוזמה. אני בטוח שבגישה כזאת בסופו של דבר תמצאי לך בחור מתאים ותתחתני. העיקר לנסות ולנסות ולחשוב מחוץ לקופסא, וכל דבר מסוג זה מקרב אותך למטרה. לדעתי את צריכה לחשוב מה יקרה אם באמת בחור מתקשר אלייך, איך תציגי את עצמך, כדי שזה לא ישמע שאת לא בחורה על רמה. את צריכה לבחור את המילים מראש להבהיר לו שאת רק בקטע של להתחתן ולא בקטע של שום דבר אחר.
נשלח ב-22/12/2013 15:22
בס"ד אם כבר את עושה את זה אז למה לניילן?זה נראה כאילו את הכנת את זה מראש עדיף שזה יראה כמו משהו שעשית הרגע...ולא שאת מחלקת את זה למיליון... תכתבי בדף רגיל את זה בלי עיצובים מיותרים כדי שזה יראה טבעי .... את האמת?גם אני חשבתי על רעיון כזה אבל אין לי אומץ לעשות את זה וגם שאני חושבת שדרכו של גבר לחזר אחרי אישה...
ארץ חדשה מס' אפשריות לפנייך, שקלי אותם בצורה רצינית ......
קטנה + ארון (עכשיו זה רק יהיה פורמלית )
חייכנית + רציף (יש לכם מנטליות משותפת) אדם + תותי (פשוט נראה לי מתאים)
דוד + מבריקה (קלטתי שיש לכם כימיה)
הרוח תשוב + שטויס ( על סמך אינטואיציה)
תרי + טיע ( שניכם וותיקים)
ניוטרל+ די ( נשארתם בלי זוג אז צרפתי אותכם )
ענן + אמיגוס ( המ......... פשוט שידוך משמיים)
אויש קרעת אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח(=
מילא שאותי השאירו רווקה לאנחות.
אבל אני רציתי להתחן עם קטנה......
לא פר.....
נשלח ב-22/12/2013 19:10
מבריקה כתב:
טוב אחרי שאת ודוד תתחתנו (לדירה אני כבר דואגת לו נשאר לי רק לדאוג לטפח אותך ומכון כושר ואנחנו מסודרים) כן,אז מה יקרה אחרי שנתחתן?ומאיפה ישלך דירות שאת מחלקת ככה חופשי?אפשר להיות חברה שלך?
חחחח מבריקה זה פשוט הזוי אבל האינטואיציה שלך נכונה ואנחנו באמת מכירות במציאות ואת כבר חברה (ידידה) שלי זה פשוט מצחיק (עליתי עלייך זהו .....
נשלח ב-22/12/2013 20:36
ציקבעריתוש כתב:
הזוי הפורום הזה. הזוי.
נוני, כמה זוגות ידוע לך שהתחתנו בעקבות הפורום?
זוג אחד מכירה את שניהם. על זוג שני שמעתי מחברה שהכירה את שניהם.