ארץ חדשה מס' אפשריות לפנייך, שקלי אותם בצורה רצינית ......
קטנה + ארון (עכשיו זה רק יהיה פורמלית ) חייכנית + רציף (יש לכם מנטליות משותפת) אדם + תותי (פשוט נראה לי מתאים) דוד + מבריקה (קלטתי שיש לכם כימיה) הרוח תשוב + שטויס ( על סמך אינטואיציה) תרי + טיע ( שניכם וותיקים) ניוטרל+ די ( נשארתם בלי זוג אז צרפתי אותכם ) ענן + אמיגוס ( המ......... פשוט שידוך משמיים) רק תצמך לא שידכת
אם היית קוראת את כל ההתכתבויות בשבוע ומשהו האחרונים...
נשלח ב-27/12/2013 02:04
דודכהן822 כתב:
מבריקה וריקי, אולי תקבעו בבית קפה או משהו כזה?!
למה לקבוע בבית קפה שאני פוגשת אותה בבוס ?? אולי נסדר את האמהות שלנו לאיזה נס הפוך הם בכל מקרה כבר מכירות (על אמת !! )
נשלח ב-27/12/2013 02:06
מבריקה כתב:
טוב אחרי שאת ודוד תתחתנו (לדירה אני כבר דואגת לו נשאר לי רק לדאוג לטפח אותך ומכון כושר ואנחנו מסודרים) כן,אז מה יקרה אחרי שנתחתן?ומאיפה ישלך דירות שאת מחלקת ככה חופשי?אפשר להיות חברה שלך? חחחח מבריקה זה פשוט הזוי אבל האינטואיציה שלך נכונה ואנחנו באמת מכירות במציאות ואת כבר חברה (ידידה) שלי זה פשוט מצחיק (עליתי עלייך זהו ..... מה מה מהבאמת?
עכשיו את כבר יודעת שכן :)
נשלח ב-27/12/2013 02:07
שטויעס כתב:
ארץ חדשה מס' אפשריות לפנייך, שקלי אותם בצורה רצינית ......קטנה + ארון (עכשיו זה רק יהיה פורמלית )חייכנית + רציף (יש לכם מנטליות משותפת)אדם + תותי (פשוט נראה לי מתאים)דוד + מבריקה (קלטתי שיש לכם כימיה) הרוח תשוב + שטויס ( על סמך אינטואיציה) תרי + טיע ( שניכם וותיקים)ניוטרל+ די ( נשארתם בלי זוג אז צרפתי אותכם ) ענן + אמיגוס ( המ......... פשוט שידוך משמיים) רק תצמך לא שידכת
מי אמר לך שלא ?? לא כל דבר שחושבים כותבים ולא כל מה שכותבים מדפיסים (שם, שם)
נשלח ב-27/12/2013 02:08
חייכנית770 כתב:
בס"ד אם כבר את עושה את זה אז למה לניילן?זה נראה כאילו את הכנת את זה מראש עדיף שזה יראה כמו משהו שעשית הרגע...ולא שאת מחלקת את זה למיליון... תכתבי בדף רגיל את זה בלי עיצובים מיותרים כדי שזה יראה טבעי .... את האמת?גם אני חשבתי על רעיון כזה אבל אין לי אומץ לעשות את זה וגם שאני חושבת שדרכו של גבר לחזר אחרי אישה...
אני מאוד מקווה שאת ומתמזגת לא רציניות
נשלח ב-27/12/2013 02:09
riki_m כתב:
טוב אחרי שאת ודוד תתחתנו (לדירה אני כבר דואגת לו נשאר לי רק לדאוג לטפח אותך ומכון כושר ואנחנו מסודרים) כן,אז מה יקרה אחרי שנתחתן?ומאיפה ישלך דירות שאת מחלקת ככה חופשי?אפשר להיות חברה שלך? חחחח מבריקה זה פשוט הזוי אבל האינטואיציה שלך נכונה ואנחנו באמת מכירות במציאות ואת כבר חברה (ידידה) שלי זה פשוט מצחיק (עליתי עלייך זהו ..... מה מה מהבאמת?
עכשיו את כבר יודעת שכן :)
אז זהו??! זה סופי שאתן מכירות בעולם האמיתי??
(אז עכשיו ת'אמת... מבריקה באמת שמנה ולא מטופחת? ;-))
נשלח ב-27/12/2013 02:11
דודכהן822 כתב:
טוב אחרי שאת ודוד תתחתנו (לדירה אני כבר דואגת לו נשאר לי רק לדאוג לטפח אותך ומכון כושר ואנחנו מסודרים) כן,אז מה יקרה אחרי שנתחתן?ומאיפה ישלך דירות שאת מחלקת ככה חופשי?אפשר להיות חברה שלך? חחחח מבריקה זה פשוט הזוי אבל האינטואיציה שלך נכונה ואנחנו באמת מכירות במציאות ואת כבר חברה (ידידה) שלי זה פשוט מצחיק (עליתי עלייך זהו ..... מה מה מהבאמת?עכשיו את כבר יודעת שכן :)
סופית סופית !!!
ההפך הגמור וברצינות !! אני פשוט לא רוצה שכל הזכרים כאן יתחילו לשלוח לה הודעות אז אני לא אפרט במה מדובר
נשלח ב-27/12/2013 02:18
riki_m כתב:
טוב אחרי שאת ודוד תתחתנו (לדירה אני כבר דואגת לו נשאר לי רק לדאוג לטפח אותך ומכון כושר ואנחנו מסודרים) כן,אז מה יקרה אחרי שנתחתן?ומאיפה ישלך דירות שאת מחלקת ככה חופשי?אפשר להיות חברה שלך? חחחח מבריקה זה פשוט הזוי אבל האינטואיציה שלך נכונה ואנחנו באמת מכירות במציאות ואת כבר חברה (ידידה) שלי זה פשוט מצחיק (עליתי עלייך זהו ..... מה מה מהבאמת?עכשיו את כבר יודעת שכן :)
סופית סופית !!!
ההפך הגמור וברצינות !! אני פשוט לא רוצה שכל הזכרים כאן יתחילו לשלוח לה הודעות אז אני לא אפרט במה מדובר
חחח אוקי. אז אני צריך למהר לשלוח לה לפני שכולם כאן יתפסו אותה?
נשלח ב-27/12/2013 02:23
rikim כתב:
בנים:
אדם- (כמיטב ידיעתי הוא לא מעוניין להתחתן אולי זה כבר השתנה לו אם כאן תראו הודעה זאת כמבוטלת)
אהרון- (תפוס)
מנחמחיים- תפוס עם אשתו
מתמזגת= ( אם היא כאן ברשימה ז"א שהיא טרול?)
נקודה למחשבה הרוח תשוב (מה זה ניק כפול ??)
תרי- (בקושי רואים אותו בטח הוא עסוק)
אסיק- (נשוי)שיגושיח (??)
דודכהן (הוא רוצה רק בחורה עם דירה .... :)
ניוטרל - (לא מכירה )
הליברל- (הוא פה בכלל???)
אייל (מי זה???)
יהודי23 (הוא לא פתח אשכול שהוא מתארס??)
משה (??)
אחד ממליארד ( פעם ראשונה שאני רואה את השם הזה)
רציף -( ??) ענן1 ענן2 ענן 3 עמוד ענן (אפשר לצאת עם כל ענן בניפרד או שחייב עם כולם ביחד ??)
תוקן על ידי ה1_ויחידה ב- 19/12/2013 17:29:13
אכן, אני בדר"כ לא כאן. מה לעשות שחוץ מזה שיש לי חיים גם הגישה שלי לרשת היא רק כשאני חוזר לבית, . בנוסף, בדר"כ גם אין לי מה להגיב או לספר.
נשלח ב-27/12/2013 02:55
שלום שלום לך ליברל
לפחות אני יודעת שאתה לא עם כמה זאטוטים קטנים אני רצה עכשיו מיד לחפש לך כלה קלה !! לא צריך תמיד לספר או להגיב אפשר גם לקשקש (תלמד ממני)
נשלח ב-27/12/2013 03:02
riki_m כתב:
שלום שלום לך ליברל
לפחות אני יודעת שאתה לא עם כמה זאטוטים קטנים אני רצה עכשיו מיד לחפש לך כלה קלה !! לא צריך תמיד לספר או להגיב אפשר גם לקשקש (תלמד ממני)
זאטטוטים??! ליברל הוא זמרת מפורסמת?
נשלח ב-27/12/2013 11:10
וואו, הפחדת אותי לרגע עם הזאטוטים... אני מתפלל לה' שכשאתחתן אשתי לא תיכנס להריון לפחות שנה.
נשלח ב-27/12/2013 11:22
riki_m כתב:
מבריקה וריקי, אולי תקבעו בבית קפה או משהו כזה?! למה לקבוע בבית קפה שאני פוגשת אותה בבוס ?? אולי נסדר את האמהות שלנו לאיזה נס הפוך הם בכל מקרה כבר מכירות (על אמת !! )
כן,איזה מצחיק לגלות אתזה(: נפתח להן גם ניקים כאן וזהה...(;
נשלח ב-27/12/2013 11:24
riki_m כתב:
ארץ חדשה מס' אפשריות לפנייך, שקלי אותם בצורה רצינית ......קטנה + ארון (עכשיו זה רק יהיה פורמלית )חייכנית + רציף (יש לכם מנטליות משותפת)אדם + תותי (פשוט נראה לי מתאים)דוד + מבריקה (קלטתי שיש לכם כימיה) הרוח תשוב + שטויס ( על סמך אינטואיציה) תרי + טיע ( שניכם וותיקים)ניוטרל+ די ( נשארתם בלי זוג אז צרפתי אותכם ) ענן + אמיגוס ( המ......... פשוט שידוך משמיים) רק תצמך לא שידכת
מי אמר לך שלא ?? לא כל דבר שחושבים כותבים ולא כל מה שכותבים מדפיסים (שם, שם)
אפפפ יש משו שאת רוצה לספר לנו? רק תגידי מי,אני כבר ידאג להכול(:
נשלח ב-27/12/2013 11:26
riki_m כתב:
סופית סופית !!!