בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מה צלצול הפלאפון שלך? סקר פתוח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2013 11:02 לינק ישיר 

chayaחיה18 כתב:
אתן עושות לי הרגשה רעה.. רק לי אין צלצול מיאמי בנייד?

זו לא רק הרגשה רעה עוד מעט אנחנו נפתח בהליכים משפטיים!!ראי הוזהרת!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2013 11:55 לינק ישיר 

אכן!!
מילא הי'ה לך כשר, אשריך...
אבל יש לך לא כשר ובלי צלצול של מיאמי?
השאלה היא לא נחנו אלא את - איך לא הרגשת שזה חסר לך??
אני כבר לא יכולה להקליט שירים, אבל כשיכולתי שמתי וזה הי'ה כיף...
בתשכה - קדימה!!!:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2013 12:10 לינק ישיר 

חיה??? איזה צלצול יש לך???
ומדוע ולמה???
לי יש כשר ואם הייתה לי אפשרות הייתי שמה את מי לה' אלי, מתחיל בסולו של דוד פרלמן - מי לה' אלי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2013 12:18 לינק ישיר 

חשי- נראה אותך
תמרור- האמת, שאני עדיין "המומה" שלכולם יש אותם כצילצול בנייד. כאילו, אני אוהבת מאוד לשמוע אותם, אבל לא בשביל לשים אותם בנייד כצלצול. לא בגלל שהם לא טובים כצילצול אלא כי אהבה למקהלה/ שיר מסויים לא מתבטאת אצלי גם באופן הזה. וגם אני מעדיפה לשמור את ה"סוד" של מיאמי לעצמי..
ההההה- הצלצול שלי זה הללויה. (את מכירה בוודאי את השיר של אוהד בואי כלה.. אז זו אותה מנגינה רק מילים אחרות)

תוקן על ידי chayaחיה18 ב- 22/12/2013 12:18:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2013 12:23 לינק ישיר 

חיוש..
אנחנו מאד המומים לשמוע את זה!!! שתתבישי לשים שירי מיאמי?? זה כל כך לא מתאים לך!!!
את הראשונה שתיצגי אותם... מוזררר!!!!
חי'ה - של מי זה? לא מוכר לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2013 12:29 לינק ישיר 

אממ כן.. יש לי את הבושה הזאת. כאילו אני מרגישה teenager כזאת שעדיין לא גדלה.
זה לא צודק, אני לא אמורה להרגיש ככה אבל לא תמיד שולטים ברגשות. אני מעדיפה לאהוד אותם בשקט בשלב זה של החיים.
אני יכולה לייצג אותם, זה לא סותר.
תפקידו של היחצן הוא לגרום לאחרים לאהוב ולרצות, אבל זה לא מצביע על הדעה האישית.
פדידה מייחצן את הקינדרלך אבל זה לא אומר שהוא כל היום שומע אותם. יכול להיות שיש לו דווקא זמרים אהובים אחרים.
זה של לאונרד כהן. לא חושבת שאת מכירה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2013 13:41 לינק ישיר 

chayaחיה18 כתב:
אממ כן.. יש לי את הבושה הזאת. כאילו אני מרגישה teenager כזאת שעדיין לא גדלה.גם אצלי זה ככה ולכן אני עדיין לא חושבת שהייתי שמה צלצול מיאמי אם היה לי פלאפון לא כשר!
זה לא צודק, אני לא אמורה להרגיש ככה אבל לא תמיד שולטים ברגשות. אני מעדיפה לאהוד אותם בשקט בשלב זה של החיים.
אני יכולה לייצג אותם, זה לא סותר.
תפקידו של היחצן הוא לגרום לאחרים לאהוב ולרצות, אבל זה לא מצביע על הדעה האישית.
פדידה מייחצן את הקינדרלך אבל זה לא אומר שהוא כל היום שומע אותם. יכול להיות שיש לו דווקא זמרים אהובים אחרים.
זה של לאונרד כהן. לא חושבת שאת מכירה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2013 16:10 לינק ישיר 

אמרתי לכם שאפילו למחנכת של  י"ב, שהיא בהחלט לא קרובה אפילו להיות טינאייג'רית, יש "הנה מה טוב"...

לא נראה לי שזה קשור. כמובן, כל אחד והטעם שלו, אבל על הנ"ל בכל אופן אף אחד לא מסתכל מוזר... כאילו - אלה שלא בעניין, מה להם מיאמי ומה להם מנגינה אחרת, ואלה שכן בעניין - אז הם ממילא גם בעניין 

אגב, זאת גם דרך נחמדה להכיר אוהדי מיאמי  נוספים. כאלה שלא הייתי חולמת עליהם התחילו פתאום לשיר לי את שירי "יבוא" + תנועות ובקיאות בסולנים - "הבלונדיני ההוא, וההוא שקופץ, וזה וזה וזה..." 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2013 21:47 לינק ישיר 

ב"מייל של הפורום" תחת תווית ה"רינטגונים" יש שם בין היתר את "צלצול המאה" שלבבית העלתה(לא אגלה לכם. תאלצו להיכנס ולראות:-) ) כמובן זה של שאול... ויש עוד רינטגון של שאול שמישהו אחר העלה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2013 23:25 לינק ישיר 

אידי כתב:
אמרתי לכם שאפילו למחנכת של  י"ב, שהיא בהחלט לא קרובה אפילו להיות טינאייג'רית, יש "הנה מה טוב"...

זה לא עניין של קרובה בגיל... אלא ברוח. מה גם שנשים לא אמורות להעריץ להקות/מקהלות.. זה תופעה טינאייג'רית!
הערצה ואהדה זו תופעה של גיל מסויים.. יש גיל שזה מתחלף לאהבה למוזיקה. וכרגע אני במקום של אהבת המוזיקה.

לא נראה לי שזה קשור. כמובן, כל אחד והטעם שלו, אבל על הנ"ל בכל אופן אף אחד לא מסתכל מוזר... כאילו - אלה שלא בעניין, מה להם מיאמי ומה להם מנגינה אחרת, ואלה שכן בעניין - אז הם ממילא גם בעניין 

אגב, זאת גם דרך נחמדה להכיר אוהדי מיאמי  נוספים. כאלה שלא הייתי חולמת עליהם התחילו פתאום לשיר לי את שירי "יבוא" + תנועות ובקיאות בסולנים - "הבלונדיני ההוא, וההוא שקופץ, וזה וזה וזה..." 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2013 23:58 לינק ישיר 

חי'ה - ממש לא!!
אז מה, מנחם טוקר הוא טינאיג'ר????
ואני? ואידי? ולבבית?? והמורה שלי בסמינר שכבר עברה ממזמן את גיל ה - 40?
זה פשוט קול של ילדים ולא של בוגרים, ולכן יש המתבישים והחושבים שזה כביכול משהו שצריך להיות "נחלת העבר"
כי כדי לאהוב מוזיקה טובה לא צריך לחשוב פעמים אם כן או לא (כמובן כשהיא בגבולות הנכונים...:)
כי זה פשוט משהו שמתחברים אליו ויודעים להצביע - זה זה!!! ולא מתחילים להסביר למה...
יש הרבה שיש להם דעות קדומות על "המקהלות הצרחניות האלו"... אז אני פשוט מבינה שהם לא נחשפו!!! הם אפילו לא ידעו מה ההבדל בין מיאמי לישיבה בויס!! שומו שמים:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2013 00:03 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
יש הרבה שיש להם דעות קדומות על "המקהלות הצרחניות האלו"... אז אני פשוט מבינה שהם לא נחשפו!!! הם אפילו לא ידעו מה ההבדל בין מיאמי לישיבה בויס!! שומו שמים:)

סוף כל סוף אני לא לבד במערכה כאן. מישהו מסכים!!!

תוקן על ידי netson ב- 23/12/2013 00:03:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2013 00:10 לינק ישיר 

תמרור, כל הנשים שהזכרת פה הן אוהדות/מעריצות או שהן אוהבות את המוזיקה?
יש הבדל בין לאהוב מוזיקה וסגנון מסויים לבין להשתגע ולהעריץ. כמו שכמה פה חשבו שאני "משוגעת" על פרח מסויים כי כשדברו לרעתו יצאתי למתקפה. (וזה היה בצחוק אבל כמה לקחו רציני)
אני מאוד אוהבת את הלחנים, ואת הקולות. אבל לשמוע אותם במחשב, בנייד, לדבר בפורום, ברחוב, כל פעם כשמתקשרים לשמוע.. זה טו מאצ' בשבילי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2013 00:18 לינק ישיר 

הן גם אוהדות וגם אוהבות מוזיקה!!!
חלקן / רובן אפילו כתבו פה את הצלצול  שלהן... מה עוד???
ומה מנחם טוקר?? לא מבין במוזיקה? ועודד המון שדרנים?? זה ענין של טעם אישי, כמו שתגידי שאחד אוהב טונה ואחרים קלמנטינה... יצאו לי אלמנטים מחדר האוכל אבל בסדר:) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2013 00:22 לינק ישיר 

אני לא אמרתי שהוא לא מבין במוזיקה. אני רק אומרת שלדעתי, לשים את הצלצול שלהם בנייד זה מוגזם. והכל ביחס לאיפה שאני נמצאת כיום!!!

יצאו לך אלמנטים שעושים לי רע.. חחח

תוקן על ידי chayaחיה18 ב- 23/12/2013 00:22:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מה צלצול הפלאפון שלך? סקר פתוח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.