|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:28 |
|
| |
חחח כן...
אבל עדין אם אוכלים לידך טונה וקלמנטינה את לא חושבת שזה קשור לגיל נכון? זו דעתי בענין מוזיקה - את מי לשמוע....:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:31 |
|
| |
בטח שכן. מי שאוכל בימינו קלמנטינה וטונה בציבור אין לו שום מודעות!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:45 |
|
| |
חחח:) טוב... אז מי שאוכל מעדן או קוטג' יש לו מודעות??:) לזה התכוונתי - דברים שאהודים על רוב הציבור, אבל לא על כ ו ל ם... ועדין לא חושבים שמי שלא אוהב אמור לקחת אותי רחוק כל כך ולהתכחש למה שאני כן אוהבת!!! הבנת????????????????????? אה???????????????????????????? מהר תביני!!! :)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:53 |
|
| |
לא! את יודעת מזה לאכול מעדן בציבור?? למה לגרות את כולם? ולא הבנתי מה את באה להגיד.. חח
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:57 |
|
| |
את רואה? זה סימן שכולם רוצים!!! כשאת שמה צלצול טלפון של מיאמי את עוזרת לעולם להיות נקי וטוב יותר:) כולם נהנים, מתענגים! זכית במצווה לשמח יהודים!! איך אפשר לוותר על זה אה?:) ואם עדין לא הבנת... אני מציעה לך לישון על זה לילה ומחר לחשוב על זה שוב.. אל תגיבי אם דעתך עוד לא השתנתה...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 10:23 |
|
| |
בוקר טוב, לאחר שינה בת 8 שעות, אני עדיין לא בדעה שלך. אני לא צריכה את הצלצול של מיאמי כדאי לעשות את העולם נקי וטוב יותר. שלא תביני, אני בעד לשמח יהודים. אבל לא בזו הדרך. ולקחתם את זה לקיצוני. אני לא נגד צלצול של מיאמי, אני פשוט חושבת שבמקום שאני נמצאת עכשיו, עדיין לא הגעתי לרמה כזו שאני שמה אותם כצלצול. יכול להיות שאני כן אשים בסופו של דבר ויכול להיות שלא. אבל כשאני מסתכל על עצמי ועל המקום שלי כרגע (ברוחניות ובגשמיות) אני לא רואה שזה תואם לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 11:57 |
|
| |
| chayaחיה18 כתב: |  | בוקר טוב, בוקר טוב!!:) לאחר שינה בת 8 שעות, זה לא 6? אני עדיין לא בדעה שלך. תגידי זו עקשנות או...??
עוד לא השתכנעת?? אז זה עוד לא סוף פסוק:)
אני לא צריכה את הצלצול של מיאמי כדאי לעשות את העולם נקי וטוב יותר. אל תהי'י בטוחה כל כך!!!
שלא תביני, אני בעד לשמח יהודים. אבל לא בזו הדרך.
ולקחתם את זה לקיצוני. אני לא נגד צלצול של מיאמי, אני פשוט חושבת שבמקום שאני נמצאת עכשיו, עדיין לא הגעתי לרמה כזו שאני שמה אותם כצלצול. יופי נגעת בנקודה!! זו פשוט רמה גבוהה מדי בשבילך כרגע:) חחח סתם. יכול להיות שאני כן אשים בסופו של דבר ויכול להיות שלא. אבל כשאני מסתכלת על עצמי ועל המקום שלי כרגע (ברוחניות ובגשמיות) אני לא רואה שזה תואם לי. אפשר להבין מה הקשר פה לרוחניות וגשמיות?? לא מובן לי:)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 17:02 |
|
| |
חי'ה אין מה לומר אני מבינה את הרעיון שלך ומזדהה איתו. אז התשובות שלי הן: 1. "אחרי המעשים נמשכים הלבבות" שמעת על זה פעם? בטוח שכן... ברגע שתתחילי עם זה, ולא דווקא זה אלא כל שיר שתרגישי איתו בנוח והוא דתי ומוצלח, את אוטומטית תרגישי רצון להשתיך למוזיקה הזו ולשים אותה באופן קבוע... וכך תרגישי את עצמך מהר מכפי שצפית שומעת בריטואל את הסגנון הזה דוקא, מנסיון!!!:) ככה בעצם זה בהחלט יעזור לך להרגיש פתאום ברמה הזו שנראתה לך כזו גבוהה ופתאום היא בהישג ידך! 2. אני מכירה את זה מאד!!! אבל בינינו יש להם כמה שירים שהם בהחלט נשמעים כמו ...:) אז הם יכולים להיות מתאימים!! ותאמיני לי שאם תשימי שיר יפה האנשים הקרובים לך שמהם פחדת כל כך ירימו גבה ויגידו לך "איזה שיר יפה! מי שר את זה?" ויפנטזו איזה זמר מוכר... כך תגיסי מעריצים נוספים לעמדתך חחח:) זה יתאים לדעתי קול של שאול וכדו' כמובן משהו שנשמע טוב... ולא "מצוה גדולה" או "אור חדש"... בעצם- למה לא?:) זה גם אפשרי, העיקר שתרגישי בנוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 19:04 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 20:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 20:52 |
|
| |
אני ממש מסכימה לדעתה של חיה, גם אני אישית מתפדחת לשים שיר של מיאמי כצילצול...
אשתף אתכם במשהו, פעם אחת דיבר בעלי עם אחיו בטלפון ובמחשב היה שירים של פרחי מיאמי והוא שואל את בעלי מה אתם שומעים שם שירים של ילדים...אז זהו אני לא מוכנה שיגידו עלי כך! על אף שאני חושבת בדיוק ההיפך שהם שירים למבוגרים אז מה עם הם מקהלת ילדים (הוא פשוט לא מבין במוזיקה)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 21:49 |
|
| |
| פרעל כתב: |  | אני ממש מסכימה לדעתה של חיה, גם אני אישית מתפדחת לשים שיר של מיאמי כצילצול...
אשתף אתכם במשהו, פעם אחת דיבר בעלי עם אחיו בטלפון ובמחשב היה שירים של פרחי מיאמי והוא שואל את בעלי מה אתם שומעים שם שירים של ילדים...אז זהו אני לא מוכנה שיגידו עלי כך! על אף שאני חושבת בדיוק ההיפך שהם שירים למבוגרים אז מה עם הם מקהלת ילדים (הוא פשוט לא מבין במוזיקה)
יראו עיניך מה שידיך מקלידות...
כתבת: אני חושבת בדיוק להיפך, שהם שירים למבוגרים. אז מה אם הם מקהלת ילדים.
ואם כל זה לא מספיק - שורת המחץ:
הוא פשוט לא מבין במוזיקה...!!!
|
|
אל תדאגו אני לא ככה בכל נושא. אני בד"כ מקשיבה למה שאומרים לי ולא מכתיבה לאחרים את דעתי, גם לא עכשיו...
אני רק חושבת שאם אני יודעת שאני אכן מבינה במוזיקה, וכשאני אוהבת מקהלה זה בגלל צורת הגשה מקצועית ולא סתם... אז אני שמחה לשים אותה גם כצלצול (לו רק יכולתי!!) ולא חושבת על אנשים שאומרים לי את דעתם, כי זה לגיטימי שיחשבו כך כל עוד שהם לא מכירים את המקהלה....
כמובן שאני לא אשים שיר צרחני מהעבר, אלא שיר יפה שנגע לליבי, ואם חברתי תשאל - אני לא אתבלבל אלא פשוט אשיב לה, שזו מקהלהמקצועית..
בד"כ, כשהם רואים את הלהט... הם לא שואלים עוד שאלות...P)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 22:31 |
|
| |
זוהי דעתך וזוהי דעתי! לא יעזור כלום אני לא סתרתי את עצמי: זוהי מקהלה לא לילדים. אבל עדיין זה לא אומר שאשים כצילצול את פרחי מיאמי. אני סיפרתי את הסיפור כדי להסביר שלא באלי שאנשים ימשיכו להגיד לי זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 22:52 |
|
| |
פרעל-אני מסכימה איתך לגמרי!!ואני גם כן יספר לכם משהו-יש לנו שכנים אמריקאיים מאד חמודים אנשים שדווקא באמת מבינים במוזיקה-ואנחנו חברים!(המשפחות)ופעם כשאכלנו ביחד איזו סעודת שבת אז אבא שלי אמר להם שאני אוהבת מיאמי אז הם התחילו לצחוק ואח''כ אמא שלהם אמרה שפעם מיאמי היו הכי טובים!והיום אין לה מושג מה איתם ואבא שלהם כשהוא שמע שאני בפורום שלהם הוא התחיל לצחוק!!ואמר שאנחנו נותנים סמים לילדים האלה!(אבל אני לא שמה עליהם!ולא על אף אחד-אבל קרו לי עוד הרבה מקרים שחברות צחקו עליי וכו'????)אז אני מעדיפה לאהוב אותם בשקט!
|
|
|
|
|