|
|
| נשלח ב-15/12/2015 20:10 |
|
| |
| מיאמוש כתבה: |  |
| netson כתבה: |  |
| netson כתב: |  | של כלל המתקשרים: או השם... של קבוצת "משפחה": "ואהבת" של YBC שניהם מההתחלה. כאשר הפתיח של YBC הוא חתוך. |
|
לאחר משהו כמו 4 שנים... התעדכן הצלצול בשעה טובה! לכלל המתקשרים: הפתיח של השיר 'קול קול'. לקבוצת משפחה: הפתיח של 'אט אט'. |
|
_________________ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2015 20:42 |
|
| |
תוכלי להנחות אותי איך עושים?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2015 21:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 07:49 |
|
| |
|
| נשלח ב-16/12/2015 17:44 |
|
| |
ואת יכולה לדעת כבר לפי הצלצול מי זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2016 21:59 |
|
| |
|
| נשלח ב-11/10/2016 00:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2016 01:55 |
|
| |
|
| נשלח ב-23/11/2017 12:01 |
|
| |
ווי איזה אשכול חמוד... את האמת. כשקנו לי פלאפון שיש בו אפשרות לשים איזה צילצול שבוחרים הייתי בבעיה אמיתית. היו יותר מדי שירים שרציתי לשמוע בתור הצילצול שלי....! (זוכרת את זה מיאמית??? חיחיחי)
בסופו של דבר הצליל של ההודעות שלי הוא הקטע שיאיר קניג שר את המילים "עזרי מעם השם"-הרעיון נילקח ישירות ממישהו (אולי אידי? לא זוכרת...) בעברו של הפורום שעשה את אותו הדבר רק בקטע של דיויד הרשקוביץ.
השעון המעורר שלי הוא WHEN (חתוך בקטע שכל המקהלה שרה את הפזמון.... איזה כייף להתעורר ככה! אתם לא מבינים...)
והצילצול שלי הוא הקטע של הגיטה החשמלית ב''שמע ישראל'' (לפני הסולו של ריצ'י) ומייד שמסתיים הקטע של הגיטרה,בהמשך ישיר,שומעים את יהודה גורקין "שמע ישראאל השם אלוקיינוו..." (פשוט חתכתי את הקטע של ריצ'י ביניהם... זה יצא חמוד...לא קולטים שזה חתוך...)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2017 15:11 |
|
| |
| משיחמיד כתבה: |  | ווי איזה אשכול חמוד... את האמת. כשקנו לי פלאפון שיש בו אפשרות לשים איזה צילצול שבוחרים הייתי בבעיה אמיתית. היו יותר מדי שירים שרציתי לשמוע בתור הצילצול שלי....! (זוכרת את זה מיאמית??? חיחיחי)
בסופו של דבר הצליל של ההודעות שלי הוא הקטע שיאיר קניג שר את המילים "עזרי מעם השם"-הרעיון נילקח ישירות ממישהו (אולי אידי? לא זוכרת...) בעברו של הפורום שעשה את אותו הדבר רק בקטע של דיויד הרשקוביץ.
השעון המעורר שלי הוא WHEN (חתוך בקטע שכל המקהלה שרה את הפזמון.... איזה כייף להתעורר ככה! אתם לא מבינים...)
והצילצול שלי הוא הקטע של הגיטה החשמלית ב''שמע ישראל'' (לפני הסולו של ריצ'י) ומייד שמסתיים הקטע של הגיטרה,בהמשך ישיר,שומעים את יהודה גורקין "שמע ישראאל השם אלוקיינוו..." (פשוט חתכתי את הקטע של ריצ'י ביניהם... זה יצא חמוד...לא קולטים שזה חתוך...) |
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2017 14:56 |
|
| |
כרגע הצלצול שלי הוא יבוא. (זה גם נאמר באחד הראיונות  בע"ה אעלה אותו כשיהיה לי זמן לשבת על ראיון נוסף.) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-3/1/2018 13:14 |
|
| |
אאוקי סליחה על ההצתה המאוחרת! הצלצול של הפלאפון שלי זה WHEN אחד השירים המושלמים של מיאמי!!! (ד"א זה אחד מתוך שני השירים של מיאמי האהובים עלי) והצליל של השעון מעורר הוא רווח מאלבום משיח!! שירחמיאל צועק !everybody up האמת די מלחיץ לקום ככה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2018 15:57 |
|
| |
שלי התחלף לסולו של עודד קאריטי בone by one סולו מושלם מלכל הדעות!!!!!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2018 19:08 |
|
| |
|
|