בית פורומים ממלכה במבחן

מה יהיה ביוזבד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2014 10:58 לינק ישיר 

יש לי השערה פרועה קצת...
לטוביה רודף הבצע יש אחוזה, 7 אחיות שהוא לא מרגיש קשר ממשי אליהן, והאמא של האחיות האלו. בקשר לאחוזה- מהר מאוד הוא מגלה שהיא לא רווחית, ושקועה בחובות, ומעדיף להשאיר אותה בידיה של תרצה... אבל ליאה, אחותו, היא כלתו של מלך כוזר החדשה! יש לו הרבה מה להרוויח מזה...
יוסף אמור לאהוב את הרעיון, כי דרך טוביה, יהיה לו קל יותר להשפיע על ליאה, שתשפיע על שלוואן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 16:35 לינק ישיר 

הרעיון עם טוביה גאוני. פרט קטן שנראה שולי..
יתכן גם שינסו להשתמש בו יותר מכך. בכל זאת הוא הבן של דוד סאנפאל שכוזר האמיתי חייבת לו קצת. הוא יכול להתקבל אצל כמה אבירים שם יותר בקלות מאחרים ולרגל / לעורר בעיות אחרות.
אגב, לטוביה, עם כל מידותיו הרעות, יש אכפתיות (כמו עם פאנזי) ויש מידת הכרת הטוב. הוא מחזיר על אהבה באהבה. כמו שרואים עם הטוחן. האהבה הרסה אותו.
דיאלידן עלול להשפיע עליו אהבה. אבל הוא חייב גם לאולה שהולך להיות גיס של איסתרק. וביחד עם קצת קשר רגשי שכן יכול להווצר עם אחיותיו הנאמנות לאסתרק, הוא עלול לשרת בסוף את הצד של הטובים.

מסכימה בקשר למיכאל. חוץ מזה, שהוא מידי צדיק. צדיקים כאלו מסיימים את תפקידם מהר לפעמים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2014 23:45 לינק ישיר 

שאלת השאלות::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
מי זה יוזבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????
(לא היה לי כח לדפדף בהכל  כנראה שכבר שאלו את זה אבל זה מציק לי.....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2014 00:03 לינק ישיר 

יקוואל העלתה כיוון מעניין- שאולי הוא מונדרי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2014 07:41 לינק ישיר 

מבחינת השם שלו זה באמת כיוון הגיוני מאוד. דיאלידן גם הבטיח ל"טפל" בהם.
אבל באיזשהו מקום זה חזרה על לקחת מישהו לא קשור ולהכניס אותו לתוך ה"אקשן" כמו במהללאל.
עדיין זה נשמע הגיוני שהיא תעשה את זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2014 09:25 לינק ישיר 

לדעתי זה באמת הכיוון שלה. מספר לספר נוספות דמויות חדשות, עלילות חדשות, בנוסף לעלילה הבסיסית שממשיכה להתרחש.
ועל פי כל מה שיוזבד פרטה מאד הגיוני שזה יהיה הכיוון!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2014 18:59 לינק ישיר 

גם חברתי החליטה להתחיל לנסות לכתוב את יוזבד...וזה יצא מצחיק נורא!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2014 19:00 לינק ישיר 

ואני בעד שביוזבד אולה יתחתן עם אונמר זה יהיה מושלם!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2014 19:01 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
 גם חברתי החליטה להתחיל לנסות לכתוב את יוזבד...וזה יצא מצחיק נורא!!

יש מצב להעלות את זה?!?!?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2014 19:37 לינק ישיר 

אני אשאל אותה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2014 19:46 לינק ישיר 

עוד משהו שצריך לקרות ביוזבד- טוביה אמור לחזור בתשובה... ;)
לא יכול להיות שאולה יוותר עליו מהר כל כך.. וחוץ מזה, היא כל כך מדגישה שאולה מאמין שלכל אחד יש סיכוי, שהיא לא יכולה לאכזב אותנו כל כך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2014 22:53 לינק ישיר 

מיאמוש- מחכים לתסריט באשכול ההוא 

טוביה לא צריך לחזור בתשובה אלא לשנות את כל המידות שלו. זה לא תיקון טעות ספציפית. זה תהליך הרבה יותר ארוך ומורכב. אבל "אין דבר אבוד". אולה צודק. לכולם יש סיכוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2014 22:58 לינק ישיר 

אגב, בכוזר החדשה מתנהלת מחתרת. היא בנויה עם קודים סודיים, מפגשים, ראשי מחתרת (פילאק נתפס אבל יש עוד מן הסתם).
אבל חוץ מלנסות להסתיר את "מיכאל" הם עוד לא עשו משהו ממשי. גם לא שמענו על כיוון לתוכנית מסוימת.
האם המחתרת תעלם או שמא נראה פעולות שונות שלה ביוזבד?
האם היא תקבל עזה מיוזבד / שלוואן / כל דמות אחרת בספר?
אולי בסוף הפסקת האש, במחמה, הם יהיו גיס חמישי?

האם נראה אותם ואיך- הביעו דעתכן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2014 16:50 לינק ישיר 

וואי, לא שמתי לב לתגובה הזאת, כוזרית אחת!
גאוני והגיוני לגמרי. במהללאל לדעתי הם היו אחראיים גם על ניטור מידע והעברתו אל מעבר לגבול, כמו שמשתמע מכך שיש להם אנשים מרושתים בחלונות הגבוהים. עם זאת, כמובן שהגיוני מאד שהם עשו פעולות נוספות שאותן אפשר לדמיין ולצרף לתסריט ההולך ונבנה.

אגב, נראה לי יעזור לנו אם ננתח את ההבדל בין איסתרק למהללאל ונשליך זאת על יוזבד. כמו למשל:
* במהללאל נוספו דמויות חדשות אמנם, אבל ראוי לציין שדמויות ישנות, שוליות ומוכרות באו פתאום לקדמת הבמה (אביי- אליהו, יקוואל, שלוואן, אשר, בסטיאן, אולה)
* מהללאל הוא דמות חדשה לגמרי שמשתלהת בתוך העשייה הקיימת

ולכן באמת כדאי לשלב בתסריט של יוזבד גם דמויות ישנות שיקבלו תפקידים חדשים (מה עם תובאל? בא לי לקרוא עליו שוב...), וכמו שכבר נעשה- ליצור את יוזבד כדמות חדשה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/6/2014 19:40 לינק ישיר 

אוקי, מנסה לחשוב בכיוון. ניחושים וכזה...

תובאל- בהחלט דמות חמודה שיהיה נחמד לפגוש.

איזדרו- במקרה והמכשפים המוסלמים ממשים את איומם, הוא אמור לתפוס מקום חשוב. אגב, כיוון שהא מבוגר מידי ועשה כבר את הבחירות שלו בין רע לטוב, הוא מן הסתם לא יוזבד... אבל אל תשכחו שהוא מתגייר ומקבל שם חדש... מישהי רוצה להציע שם לאיזדרו שלנו?

ברכיהו- מופיע בעיקר בתחילת הספר. אנחנו מגלים בן למשפחת דיאלידן שמאמין במלכות אביו אבל רגיש ואכפתי. בחור חכם (גם אם קצת תמים) שאסתרק היה רוצה בו כחבר!!! זהו, כאן הוא נעלם לנו ופייר ושלוואן תופסים את הבמה. כשאח שלו נקרע בין 2 העולמות? איפה הוא נמצא? הוא קולט מה קורה? בעל עמוד שדרה או לא? (נראה שלא ממש לפי הרקע עם פנרס...). יתכן שהוא יתקדם למרכז הבמה.

בארטוד- אם המחתרת עולה על המפה, הוא שם כמובן...

פילאק- לא לגמרי דמות שולית. אבל האם ברחה ונעלמה או שנראה אותה שוב?

אמא של קנז- אשה מעניינת למרות שלא ידוע לנו הרבה עליה. אם המונדרים בבלאגן בינם לבין עצמם, האם היא תמשוך קצת בחוטים מאחורי הקלעים?

אלרנן דיליאבר- הוא כל הזמן על המפה וכל הזמן נשאר בצד. הדוד הטוב של אסתרק. הוא לא רק היה שותף בתהליך הייצור של האבק השחור, הוא בעד שימוש בו!!! ואפילו יעץ למלך להשתמש בה!!! (בסטיאן הרי נוזף בו על זה). האבק השחור אמור לתפוס יותר מקום ב"יוזבד" עם 3 התליונים של שלוואן. האם אלרנן יתקדם למרכז הבמה?

תוקן על ידי כוזרית ב- 02/06/2014 19:48:23

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ממלכה במבחן > מה יהיה ביוזבד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.