|
|
| נשלח ב-4/6/2014 22:52 |
|
| |
אגב, יוזבד כמונדרי מן הסתם אכפתי לדעות הקדומות של הכוזרים נגדם. יתכן הוא ירצה לעזור לאחד הצדדים אבל ידרוש משהו בתמורה לכך? אולי הוא יעזור ללא תנאי ובמקביל ימשיך לקבל יחס כזה מכל הכוזרים סביבו וזה יבלבל אותו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 20:24 |
|
| |
נידמה לי ששלוואן ישמיד את הנוסחאות מהתליונים
זה ניראה לי רק אם יש לו שכל שלא ידעו שיש לו את הנוסחה
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 21:44 |
|
| |
אולי הוא יעשה את זה בסוף. בהתחלה לא נראה לי כי זה מעניק לו עצמה ושליטה. זה קלף חזק שיש לו בידיים. יראת השמים והמידות שלו לא כל כך מלוטשות כדי שהוא יעשה כה צעד בקלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 22:51 |
|
| |
וואו איזה דיון מרתק! ולמרות שהוא גזל לי זמן לא מועט:( אבל הי'ה שווה בהחלט! אני רואה שהחסרתי הרבה.. 3 עמודים התחדשו להם בלי שעקבתי... ננסה להשלים הכל:) יקוואל כתבת על האפשרות שמיכאל עומד למות... אהבתי מה שכתבת לגבי הכתרים ויקוואל, אבל אני לא בטוחה שזה אקטואלי.. סתם מענין - הכיוון הזה מאד פורה ומענין. מוכנה לפתח אותו קצת? חסרה לי התעסקות בנושא הזה.. נראה לי שיש פה נושא מענין לדיון... הלא כן? הרעיון על טובי'ה - גאוני ומבהיל... אבל באמת משהו שם לא ברור לי, במהלך כל הדרך טובי'ה התנהג גם אם בצורה מעט לא מנומסת, אבל בהחלט גילה התחשבות ומידות כלשהן בטוח ניגלו בו.. לאן כולן נעלמו כשהגיע לבית בסטיאן? זה נראה לי קיצוני מאד ולא שיך שנער יתנהג בקיצוניות שכזו, זה סוג של רוע לא אנושי קצת.. ולא שדיאלידאן וחבריו היו אנושים, אבל מנער ברמה כזו? זה נראה לי מופרז מדי...ונקווה שכוזרית צודקת בהשערתה והכל יבוא על מקומו בשלום!:) ולגבי המחתרות -איזה כיוון!! שכחתי ממנו, כוזרית... לדעתי- היא בהחלט תקבל עזרה, לטעמי - הם ירדו לאש נמוכה לפחות לאחר תפיסת פילאק, וישקטו על השמרים. לפחותלבינתים.. הם לא יסתכנו.. רק מענין מה יגרום להם לעורר את הפעילות בסופו של דבר! קינן.. תשמרי עלי'הם!:) כוזרית - סיקור מדהים! דיוק בפרטים וניתוח מחכים! תודה רבה!:) טמיאל - אמן...:)
לגבי הדיון שכוזרית פתחה - אמנם הוא מתאים עד מאד למה שי'הי'ה ביוזבד, אבל כוזרית - הנושא הזה כל כך רחב, שאני סבורה שגם הוא ראוי לאשכול בפני עצמו! ואם כבר - התגובה של אסתרק ממש כפתור ופרח.. תעדיפי לפתוח, או שאני אעתיק להתחלה ואביא זאת בשמך? איך שתבחרי... האמת, שאני מעט עסוקה בזמן האחרון.. ולהעתיק כמעט תמיד גורם לי לבלגנים לא צפוים.. אז אם אחת תוכל לעשות זאת - זה יקל מאד!:)
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 12:13 |
|
| |
לפי דעתי צריך להשאיר את הנוסחאות לאבק השחור, לאפשר לדיאלידן לייצר אותו ובסוף הספר יהיה בו שוב שימוש.. זה מוסיף נופך של מתח... וזה גם יכול לשים סוף לממלכה בצורה נוחה שגם בהיסטוריה יסכימו איתה- הממלכה תיכחד ותיעלם - כפי שעד היום לא יודעים אם היתה קיימת באמת או לא.
סוף טראגי אבל מניח את הדעת...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 14:08 |
|
| |
ברוכה הבאה רוחה  איזה כייף, שתי חברות חדשות ביום אחד:-) רק הגעת וכבר את מציעה רעיונות מעניינים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 14:09 |
|
| |
שכמובן- אני לא מתחברת אליהם... שאף אחד לא יעיז להכחיד לי את כוזר!! זה אמנם קרה, אבל זה לא צריך להיות בתקופה של הממלכה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 14:26 |
|
| |
גם אני לא מוכנה שהממלכה תכחד ;-) אבל אני לא רואה את קינן מסיימת בכך שכולם חזרו בתשובה והכל בא על מקומו בשלום...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 15:10 |
|
| |
לדעתי למיה עצמה אין מושג כיצד הממלכה תסתיים....
אבל לא צריך להרוג את כולם.. מספיק שדיאלידאן ימות ושלוואן יסחוף את כולם אחרי איסתרק..
אגב, בהקשר של האשכול הנוכחי- בעקבות הקטע שמיה כתבה שבו היא רמזה על יוזבד- נראה שהגיוני שיתרחש משהו בהקשר לויתור על המלוכה.. אולי יוזבד גיבור הסיפור יחליט שהוא רוצה למלוך למרות שסב סבו ויתר על המלוכה.
ואני מנחשת גם שפילאק יתפוס חלק יותר רציני- כחלק מכוזר האחת כמובן. אולי אפילו יהיה שר אצל איסתרק..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 19:05 |
|
| |
את צודקת בקשר מה שאמר לסוף של הממלכה, גם אני הייתי רוצה שהיא תגמר ככה בסוף טוב כזה: "והממלכה המאוחדת המשיכה להתקיים עווד כ 200 שנה..." אבל ההמשך לא נראה הגיוני: שיוזבד ירצה למלוך? אז מה, ולי בא לטוס לירח!
(ניתן להינות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 21:10 |
|
| |
אבל ליוזבד יש סיבה טובה- הוא היה אמור להיות מלך אלמלא סב סבו ויתר על המלוכה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 21:55 |
|
| |
מה יכול להיות שהממלכה תתחלק לשלוש???
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 22:08 |
|
| |
הכיוון הזה ממש לא נראה לי , מהסיבה הפשוטה שמיה לא תרמוז על חלק כל כך משמעותי בעלילה באיזה מוסף זניח... המוסך אמנם לא זניח, אבל אין סיבה שהיא תחשוף כ"כ את הספר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 22:13 |
|
| |
אז את ממש סותרת את דעתי זה לא מוצא חן בעיני 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 22:14 |
|
| |
צודקת אסתרק.
אבל בכ"ז לדעתי ממש הגיוני שיוזכר בספר הקטע עם הויתור על המלוכה.. אחרת יוזבר לא היה צריך להיות בן נין של מי שויתר על המלוכה.
אז אולי שלא יהיה מרכז העלילה, אבל כן יוזכר..
|
|
|
|
|