| נשלח ב-22/12/2013 21:28 |
|
| |
דייטים הזויים
האם היה לכם פגישה הזויה שזכורה לכם במיוחד? אחד כזה שבמבט לאחור אתם חושבים שזה מתאים לסטנאפ?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 22:58 |
|
| |
היתה לי פגישה הזויה לכיוון הכי חיובי שיכול להיות-היינו ברידינג/נמל/וואטאבר בת"א, היה שם פסנתר בטיילת איפשהו, שעה ייבשתי אותו שנחכה שזה יתפנה, בסוף אני מתיישבת,מסתכלת עליו ומתחילה לצחוק שאני בכלל לא יודעת לנגן....לא נורא,ניגנו יונתן הקטן והוא עזר לי..(: זאת הכי מוזרה שהיתה לי. השאר סתם משעממות...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:35 |
|
| |
מבריקה, איזה מס' פגישה זה היה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:52 |
|
| |
שלישית..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 00:55 |
|
| |
יפה. וזה כמובן הזוי מצידך, לא מצידו. ;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 02:31 |
|
| |
 אני בסה"כ התאמתי את עצמי אליו...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 09:19 |
|
| |
מה היה הזוי בו שהחזרת לו הזיה על הפסנתר?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 11:36 |
|
| |
(אנחנו הורסים מלא אשכולות,שלא יתעצבנו עלינו )
הוא לא היה הזוי,הוא היה ממש חמוד.הרגשתי איתו הכי פתוח ומשוחרר,זה מה שגרם לי להתנהג ככה. כמו חבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2013 14:25 |
|
| |
תגידו, זה נורא ואיום לעבוד על מישהו בפגישה???
זה היה קורע מצחוק, אמרתי לו שאני משהו שאני לא, אבל הכי לא. לא חשבתי לרגע שהוא יאמין, זרמתי על איזה משפט שלו וזרקתי לו בטון מחויך, אתה יודע שאני כך וכך...? הוא חטף את שוק חייו, ואני את צחוק חיי :)
זה היה מגניב, כי הוא זרם איתי ואמר לי שזה בסדר, הוא קצת תמים... (בחיים לא הייתי חושבת שהוא יאמין למה שאמרתי.. זה היה הזוי)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 21:36 |
|
| |
| מידל כתב: |  | תגידו, זה נורא ואיום לעבוד על מישהו בפגישה???
זה היה קורע מצחוק, אמרתי לו שאני משהו שאני לא, אבל הכי לא. לא חשבתי לרגע שהוא יאמין,
זרמתי על איזה משפט שלו וזרקתי לו בטון מחויך, אתה יודע שאני כך וכך...?
הוא חטף את שוק חייו, ואני את צחוק חיי :)
זה היה מגניב, כי הוא זרם איתי ואמר לי שזה בסדר, הוא קצת תמים...
(בחיים לא הייתי חושבת שהוא יאמין למה שאמרתי.. זה היה הזוי) |
|
נורא ואיום!
מה עבדת עליו?מעניין
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 03:01 |
|
| |
| מידל כתב: |  | תגידו, זה נורא ואיום לעבוד על מישהו בפגישה???
זה היה קורע מצחוק, אמרתי לו שאני משהו שאני לא, אבל הכי לא. לא חשבתי לרגע שהוא יאמין, זרמתי על איזה משפט שלו וזרקתי לו בטון מחויך, אתה יודע שאני כך וכך...? הוא חטף את שוק חייו, ואני את צחוק חיי :)
זה היה מגניב, כי הוא זרם איתי ואמר לי שזה בסדר, הוא קצת תמים... (בחיים לא הייתי חושבת שהוא יאמין למה שאמרתי.. זה היה הזוי) |
|
יש אנשים שזה פשוט נורא נורא נורא מזכיר לי שפעם לא חשתי בטוב אז שתיתי אקמול או נורפן (לא זוכרת) והרגשתי אותו קצת בגרון אז אמרתי לחברה שלי אני מרגישה אותו והיא אמרה לי מה באמת?? !! אמרתי לה בטח עכשיו הוא ירד לי לגב והנה הוא בצלעות קיצ' הבחורה לקחה את זה קשה והיא חשבה שאני רצינית והיא לא לוקחת כדורים רק בגללי אז ......... לפעמיים זה נורא
|
|
|
|
|