|
|
| נשלח ב-27/12/2013 03:21 |
|
| |
אין לי דייט הזוי כי בקושי היה לי דייטים
רק קרה לי פעם אחת משהו מצחיק. הייתה לי פגישה כזאת מלבלבת שהוא מחייך ואני מחייכת בחזרה ושינינו מחויכים ומלובלבים ואז הוא סיפר לי בדיחה וזאת הייתה בדיחה טפשית אז הייתי כמה שניות רצינית בשביל להבין את הקאצ (זה היה מסוג הבדיחות איש אחד הלך הלך הלך הלך ובום נפל לבור) ואז הקטע המביך הוא שאני שעה מחייכת ופתאום שהוא סיפר בדיחה נהייתי רצינית .......
ומישהו מוכן להסביר לי מה הקטע של בחורים לספר בדיחות בפגישות?? אם אין לכם חוש הומור, תסתמו !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 03:31 |
|
| |
אויש... זה מה זה כיף לספר לכן בדיחות. זה מראה לנו כמה אתן חכמות להבין. זה מטורף כמה בנות תמימות יש שלא מבינות בדיחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 03:34 |
|
| |
כן חכמות בשביל להבין את הלך הלך הלך בום נפל לבור???? הרבה אי קיו מתסתתררים מאחורי בדיחות כאלה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 03:36 |
|
| |
שאלת על בדיחות באופן כללי, אז עניתי. לגבי הלך הלך הלך... הייתי אומר ביי והולך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 03:43 |
|
| |
כן הבנתי שזה באופן כללי 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 11:08 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | (אנחנו הורסים מלא אשכולות,שלא יתעצבנו עלינו )
הוא לא היה הזוי,הוא היה ממש חמוד.הרגשתי איתו הכי פתוח ומשוחרר,זה מה שגרם לי להתנהג ככה. כמו חבר... אנחנו הורסים??! בזכותנו יש להם בכלל תגובות. ;-) ואם הגעת למצב שאת מרגישה עם מישהו כמו חבר בפגישות, אז למה לא התחתנתם??? :-°
כי אני לא מחפשת חבר,אני מחפשת בעל...
הבעל צריך גם להיות החבר(היחיד) הכי טוב שלך.
חבר אמור להיות כלול בתוך בעל ולא בעל אמור להיות כלול בתוך חבר |
|
 דוד,זה לא בדיוק מה שאמרת. כי תכונות חבריות אתה יכול להתפשר,שיהיה מצחיק,זורם,כייפי וזהו. אבל בבעל מחפשים בד"כ שיהיה יותר-רציני,בוגר,חכם,מוביל. וכו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 13:19 |
|
| |
| מבריקה כתב: |  | (אנחנו הורסים מלא אשכולות,שלא יתעצבנו עלינו )
הוא לא היה הזוי,הוא היה ממש חמוד.הרגשתי איתו הכי פתוח ומשוחרר,זה מה שגרם לי להתנהג ככה. כמו חבר... אנחנו הורסים??! בזכותנו יש להם בכלל תגובות. ;-) ואם הגעת למצב שאת מרגישה עם מישהו כמו חבר בפגישות, אז למה לא התחתנתם??? :-°
חבר אמור להיות כלול בתוך בעל ולא בעל אמור להיות כלול בתוך חבר
 דוד,זה לא בדיוק מה שאמרת. כי תכונות חבריות אתה יכול להתפשר,שיהיה מצחיק,זורם,כייפי וזהו. אבל בבעל מחפשים בד"כ שיהיה יותר-רציני,בוגר,חכם,מוביל. וכו
|
|
נכון, אבל בעל בוגר רציני ומוביל זה נחמד, אבל זה חסר טעם. לכן גם תכונות חבריות, נחמד זורם וכייפי חשוב שיהיה בבעל. ולזה התכוונתי שהבעל צריך גם להיןת החבר הכי טוב. שלא יהיה רק טוב(שכלית) להיות איתו אלא שיהיה גם כיף(רגשית) להיות איתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 13:25 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | (אנחנו הורסים מלא אשכולות,שלא יתעצבנו עלינו )
חבר אמור להיות כלול בתוך בעל ולא בעל אמור להיות כלול בתוך חבר
נכון, אבל בעל בוגר רציני ומוביל זה נחמד, אבל זה חסר טעם. לכן גם תכונות חבריות, נחמד זורם וכייפי חשוב שיהיה בבעל. ולזה התכוונתי שהבעל צריך גם להיןת החבר הכי טוב. שלא יהיה רק טוב(שכלית) להיות איתו אלא שיהיה גם כיף(רגשית) להיות איתו. |
|
ברור!! חייבים את שני הצדדים. וזה מה שאני מחפשת גם וגם, רק שזה לא הכי הולך ביחד אצל בחורים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 15:50 |
|
| |
למה נראה לך שלא?! היה לך פעם בעל-חבר שאת יודעת שזה לא הולך אצל בחורים?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2013 21:24 |
|
| |
אני מדברת על התכונות, שאני מחפשת את הבוגר והרציני אבל גם שיהיה לו את הצד השטותניק והכייפי.וזה מה שלא הולך אצל בחורים,הם או מידי רציניים ומפחידים,או תינוקים ממש.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2013 21:35 |
|
| |
אז תפלאי לשמוע(או שלא;)) שיש בחורים רציניים מאוד שיודעים גם להשתטות לפעמים, בטעם טוב כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2013 21:38 |
|
| |
אני מאמינה שיש כאלו,אני רק עוד לא מצאתי(:
|
|
|
|