|
|
| נשלח ב-2/11/2014 18:48 |
|
| |
"ויוסף דיאילדאן אכן היה נחש. נחש נאה, אניטלגנטי, בורק, בוהק וארסי"
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
תוקן על ידי רבקושירה ב- 02/11/2014 18:48:18
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 19:30 |
|
| |
רבקושירה רואים שמהללאל בידיים שלך עכשיו!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 20:06 |
|
| |
ושאת רק בתחילתו... יפה!!!! משפט חזק שעולה לי, לא זוכרת ניסוח מדוייק: "אני מקשיב תמיד. אבל ההקשבה לא נוטלת ממני את הזכות לחשוב בעצמי."
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 20:16 |
|
| |
נאום הגבר, צמד מילים שהיא אוהבת מאוד. (נאום הגבר של רבקוש ונאום הגבר אשר הצהיר שביום בו יקוץ ליבו במלכי כוזר הוא יקום ויעבור את הגבול.)
|
| נשלח ב-2/11/2014 21:13 |
|
| |
| הההההההההה כתב: |  | ושאת רק בתחילתו...
יפה!!!!
משפט חזק שעולה לי, לא זוכרת ניסוח מדוייק:
"אני מקשיב תמיד. אבל ההקשבה לא נוטלת ממני את הזכות לחשוב בעצמי."
|
|
איזה יופי של משפט!!!!!!!!!!!!!!!!!!
המשפט המתוחכם הזה כל כך עוזר לי בחים:)
מה שנקרא - אסרטיביות..
סוג שאנשי חצר צריכים ממנו הרבה בלקסיקון שלהם:)
ואם תרשו לי להוסיף, רק אחד כאסתרק, אכן יכול לומר זאת,וידעו שהוא מתכוון לחלק השני - בדיוק כמו שהוא מתכוון לחלק הראשון.
אסתרק, אם אני מוסיפה נופך משלי, זה לא נותן לי כמה נקודות זכות בעיניך?:)
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 23:00 |
|
| |
תמרור מה קרה שאת מחפשת נקודות זכות אצל איסתרק? אני יכולה לעזור במשו?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 00:38 |
|
| |
מילכה, כשאנשי המקצוע בתחום הנפש פחות ישמחו לעוט על כל קרבן, מסתבר שלא י'הי'ה שפע כל כך מבורך של לקוחות..
לתשומת ליבך ;)
ומה קרה שאני מחפשת אצלה נקודות זכות?
אם את שואלת זאת, את כנראה לא מספיק מכירה את אסתרק, אה?
ולמה את שואלת שאלות שלא במקומן המתאים? קדימה לשיחה:) _________________
תוקן על ידי תמרור25 ב- 03/11/2014 00:56:46
פורום ממלכה במבחן - לא סתם אגדה...
פורום פרחי מיאמי Miami Boys Choir - כי לשירים כאלו אין תחליף...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 13:01 |
|
| |
למה לא במקומן המתאים?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 14:25 |
|
| |
כן אני רק בעמוד 104 פחות או יותר....
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2014 17:14 |
|
| |
גלגלי מוחה נעים במהירות כה רבה, עד כי חיכוכם זה בזה, גורם לה לכאב.
"נכון, אבל בל נשכח שאיש עוד לא הצליח לברוח מחיציו של מלאך המוות. אלו שהחץ החטיא אותם- פשוט לא היו המטרה מלכתחילה".
"...אני לא מתכחש לזה שיש בעולם כאלה שרוצים לשים לך רגל, אבל אני גם יודע שיש גם אחרים שרוצים להושיט לך יד". "כדי לתת או לקבל?" חוקר טוביה, סרקסטי. אולה משמיע נשיפת צחוק קצרה, "אם תהרהר בעניין- תגלה שזה לא בדיוק השאלה הנכונה. אלו שרוצים לקבל יכולים להיות ידידים טובים לא פחות מאלה שרוצים לתת. לטעמי צריך להזהר רק מאנשים שרוצים לקחת".
ידיו של פילאק נשמטו, והוא זקף את ראשו: "אתה היית עושה זאת?" הוא שאל, "היית הולך בריקוד לקראת המוות?" אביי שתק, ואליהו אמר בשקט: (ככה היה כתוב בספר, תגידו לי אם הם התבלבלו) "אני מקווה שאם הייתה לי סיבה טובה לעשות זאת- הייתי גם שר".
אך בעוד חצי ממוחו של מהללאל נשבה בקסמיה של הנעימה- תהה חציו השני מה היו ארבעת ידידי המלך אומרים לו היויודעים כי קולו של רוצח הוא המעורר אותם להיעשות טובים יותר....
או שלא מבינים בספרים!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2014 17:21 |
|
| |
"אלו היה לך זנב טווס וקרני איל, ודאי היית חיה נאה במיוחד" סנט בעצמו, "קום צעד בחור. גם אם כלום נגדך, אלוקים איתך, אין לך כל סיבה לחשוב אחרת"
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2014 18:23 |
|
| |
| רבקושירה כתב: |  | גלגלי מוחה נעים במהירות כה רבה, עד כי חיכוכם זה בזה, גורם לה לכאב.
"נכון, אבל בל נשכח שאיש עוד לא הצליח לברוח מחיציו של מלאך המוות. אלו שהחץ החטיא אותם- פשוט לא היו המטרה מלכתחילה".
"...אני לא מתכחש לזה שיש בעולם כאלה שרוצים לשים לך רגל, אבל אני גם יודע שיש גם אחרים שרוצים להושיט לך יד". "כדי לתת או לקבל?" חוקר טוביה, סרקסטי. אולה משמיע נשיפת צחוק קצרה, "אם תהרהר בעניין- תגלה שזה לא בדיוק השאלה הנכונה. אלו שרוצים לקבל יכולים להיות ידידים טובים לא פחות מאלה שרוצים לתת. לטעמי צריך להזהר רק מאנשים שרוצים לקחת".
ידיו של פילאק נשמטו, והוא זקף את ראשו: "אתה היית עושה זאת?" הוא שאל, "היית הולך בריקוד לקראת המוות?" אביי שתק, ואליהו אמר בשקט: (ככה היה כתוב בספר, תגידו לי אם הם התבלבלו) "אני מקווה שאם הייתה לי סיבה טובה לעשות זאת- הייתי גם שר".
נראה לי שהכוונה זה שזה מה שהתאים לדמות של אליהו שבתוכו לענות ולא אביי, כי אביי היה פחדן!!! זה הזכיר לי את הקטע שהרב דסלר כותב לבן שלו ובו הוא מתאר איך הלכו הנובהרדוקים(?) לקראת המוות, בשירה וריקודים. (בשואה) אך בעוד חצי ממוחו של מהללאל נשבה בקסמיה של הנעימה- תהה חציו השני מה היו ארבעת ידידי המלך אומרים לו היויודעים כי קולו של רוצח הוא המעורר אותם להיעשות טובים יותר....
או שלא מבינים בספרים!!! |
|
|
| נשלח ב-5/11/2014 18:33 |
|
| |
זה מה שגם אני חשבתי, אבל היו בספר כמה טעויות שבמכתב ששולח שלוואן לפילאק כתוב פעם שפילאק הגיב ופעם שלוואן וזה היה טעות, אז פחדתי שגם זה....
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2016 11:33 |
|
| |
'...ואם תמחל לי על גילוי הלב'...
מי צריך למחול על גילוי לב, ולמה?..;))) נראה אתכן זוכרות משו יכוזריות ישנות שנת חורף ארוכה מדי..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2016 00:53 |
|
| |
את זה תעבירי לסוף ציטוט אם כבר:) אבל רק בשביל הניסוי. זה כשרעואל נולד? בשיחה של אשר ואנלא זוכרת איך קוראים לו? שני מעצבנים...
|
|
|
|
|