|
|
| נשלח ב-5/1/2014 12:09 |
|
| |
הההההההההה - סיקור יפה!! אכן שיר יפה, וסיקור מביע:)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 12:14 |
|
| |
תודה!!!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 14:16 |
|
| |
| chayaחיה18 כתב: |  | נטסון- קבל ח"ח על האשכול.
כי לך
מילים: מילים מרגשות מאוד. מילים של תפילה, תחינה ובקשה. עמ"י מבקשים את הקב"ה.. מה יותר מרגש מבן שמחפש את אביו? שרוצה את קרבתו אליו?
לחן: הלחן מתאים בשלמות למילים. מבחינתי זה לחן גאוני. ירחמיאל ממש נותן לנו להתחבר למילים בלחן. ירחמיאל הצליח לפצח את "הקוד הריגשי" שלו ולחבר מנגינה מדהימה ומתאימה!
כאשר אותו אדם כותב את המילים והלחן קיים הסיכוי הגדול ביותר שתתקיים התאמה מוצלחת בין המילים והצלילים מאחר והם נובעים מאותו שורש. וכאן רואים שיש חיבור אמיתי ורוחני בין ירחמיאל למילים ולכותבם (המילים מופיעות בפרקי תהילים ובתפילת שבת.
עיבוד: עיבוד צנוע, שקט.. עיבוד נקי. אם שמעתי נכון, שמעתי כינורות. אין כמו כינור כדי לפרוט לנו על מיתרי הלב. זה הכלי שלי!!! מי כמוני יודעת..... (חברה שלי שלא אוהבת את הכלי הזה.. היא אמרה שהוא פורט על העצבים... חח)
סולנים: בד"כ בשירים של ירחמיאל, הוא בוחר סולנים עם סוגי קולות שונים. יש את הסולן בעל קול הבס, סולן בעל קול גבוה, נמוך וכו'.. אבל כאן בשיר קול הבולנים הם בעלי אותו סוג קול. לדעתי ירחמיאל רצה להעביר לנו מסר חד. בלי משחקים, בלי שילובים.. מכל הסולנים התרגשתי דווקא בדואט. גם הפיזמון כ"כ מרגש.. וגם שני הפרחים שרים כאילו... כאילו... כאילו אין צרות בעולם, כאילו אנחנו לא בגלות עכשיו.. הם פשוט רוצים שאשיב את נשמתי ליוצרה. יש להם מזל שאני פה בהייד פארק, שמחזיר אותי כל פעם לצרות העולם הזה- אין רגשונים, ההודעה לא נשלחת וכו...
|
|
חיה, זה כמעט השיר שלי!! זה סיקור מופלא מאין כמוהו... למרות שקראתי אותו ברפרוף... זה שיר שכשאני שומעת אותו הוא עושה לי משו.....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 14:21 |
|
| |
| שיריש_11 כתב: |  | נטסון- קבל ח"ח על האשכול.
כי לך
מילים: מילים מרגשות מאוד. מילים של תפילה, תחינה ובקשה. עמ"י מבקשים את הקב"ה.. מה יותר מרגש מבן שמחפש את אביו? שרוצה את קרבתו אליו?
לחן: הלחן מתאים בשלמות למילים. מבחינתי זה לחן גאוני. ירחמיאל ממש נותן לנו להתחבר למילים בלחן. ירחמיאל הצליח לפצח את "הקוד הריגשי" שלו ולחבר מנגינה מדהימה ומתאימה!
כאשר אותו אדם כותב את המילים והלחן קיים הסיכוי הגדול ביותר שתתקיים התאמה מוצלחת בין המילים והצלילים מאחר והם נובעים מאותו שורש. וכאן רואים שיש חיבור אמיתי ורוחני בין ירחמיאל למילים ולכותבם (המילים מופיעות בפרקי תהילים ובתפילת שבת.
עיבוד: עיבוד צנוע, שקט.. עיבוד נקי. אם שמעתי נכון, שמעתי כינורות. אין כמו כינור כדי לפרוט לנו על מיתרי הלב. זה הכלי שלי!!! מי כמוני יודעת..... (חברה שלי שלא אוהבת את הכלי הזה.. היא אמרה שהוא פורט על העצבים... חח) חחחחחחחחח-עכשיו קרעת אותי!!תגידי לחברה שלך שהיא לגמרי צודקת!!!!!!!!!!!!! כינור זה כלי מכוער כלי חסידי כלי מעצבן!!!
סולנים: בד"כ בשירים של ירחמיאל, הוא בוחר סולנים עם סוגי קולות שונים. יש את הסולן בעל קול הבס, סולן בעל קול גבוה, נמוך וכו'.. אבל כאן בשיר קול הבולנים הם בעלי אותו סוג קול. לדעתי ירחמיאל רצה להעביר לנו מסר חד. בלי משחקים, בלי שילובים.. מכל הסולנים התרגשתי דווקא בדואט. גם הפיזמון כ"כ מרגש.. וגם שני הפרחים שרים כאילו... כאילו... כאילו אין צרות בעולם, כאילו אנחנו לא בגלות עכשיו.. הם פשוט רוצים שאשיב את נשמתי ליוצרה. יש להם מזל שאני פה בהייד פארק, שמחזיר אותי כל פעם לצרות העולם הזה- אין רגשונים, ההודעה לא נשלחת וכו...
חיה, זה כמעט השיר שלי!! זה סיקור מופלא מאין כמוהו... למרות שקראתי אותו ברפרוף... זה שיר שכשאני שומעת אותו הוא עושה לי משו..... |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:24 |
|
| |
אני מאוד אוהבת בדיסק של מי לה אלי את השיר הטוב. קודם כל,יאיר שר שם סולו ראשון (וזהו הסולו האחרון שלו..)!,וכמו שאתם מכירים את הקול שלו-קול מיוחד כזה ועדין עם מלא רגש (למרות ששם שומעים שהוא באמצע להתחלף..),וזה כבר מכניס אותך לשיר.. ואח"כ אני אוהבת את הקולות השניים וההרמוניות.אני חושבת שזה מאוד מוסיף לשיר. בקיצור-השיר הטוב הוא אחד השירים המיוחדים והמרגשים של מיאמי..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:31 |
|
| |
מסכימה איתך!!!! אני מאוד אוהבת שירים שקטים. אז כמעט כל שיר שקט אני אוהבת. וההרמוניות בשיר הזה באמת מוסיפות המון!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:31 |
|
| |
דוקא לא הכי אהבתי את השיר הזה הרגשתי שהוא קצת מרוח מידי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:40 |
|
| |
הוא באמת הוסיף הרבה 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:48 |
|
| |
איזה סולו מספר זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:48 |
|
| |
2
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:51 |
|
| |
טוב, אני אשמע ואראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 19:29 |
|
| |
אכן, השיר הטוב באמת נחמד מבחינת הרמוניות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 21:31 |
|
| |
חי'ה - את ממש צודקת!! זו גם דעתי קפצי לשיחה אולי?
|
|
|
|
|