|
|
| נשלח ב-30/10/2014 13:40 |
|
| |
אופס, עכשיו ראיתי שאיסתרק פתחה אשכול על חגיגות עול מצוות. אז במקום זה - משהו אחר שהפריע לי: יוסף דיאלידן מדי חכם בשביל להפיץ סיפור כמו החלום על דוד סנפאל. לא יכלה מ. קינן למצוא משהו שיותר יתאים לו?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 13:52 |
|
| |
הוא עשה את זה מהר כי חשב שמהללאל זה מיכאל אחיו של איסתרק שפגש כבר את טבאל זקאל וקיבל חלק מהנוסחה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 15:46 |
|
| |
את בטוחה שהסיפור עם מהללאל קדם? בכל מקרה הרי זה תהליך שלוקח זמן. עד שהוא ילמד ועד ש ועד ש. אממ... גם לי זה היה נראה טיפשי. אבל יתכן שעוצמת הכוח באבק השחור גורמת למוכנות להראות קצת טיפשי. אם לא מוצאים רעיון אחר. העיקר לקדם את זה. הרי המלוכה שלו לא תיפול על ה"טיפשות" הזו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 16:18 |
|
| |
א. מטריאס קלט את מהללאל, מצאו את הטבעת, הוא סיפר לדיאלידאן, ואז דיאלידאן נבהל ומתחיל לקדם עניינים. ב. התוכנית היא לא רק לגרום לשלוואן ללמוד אלכימיה, אלא גם לגרום לו להיות בן בית באחוזת סאנפאל וכך אולי למצוא רמזים לנוסחה. ג. מה שאת אומרת, שאולי לא אכפת לדיאלידאן לעשות קצת צחוק מעצמוכי זה לא יעלה ולא יוריד- נשמע הגיוני מאד ומתאים להתנהלות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 18:56 |
|
| |
כשיוסף דיאילדאן מדבר עם אנשיו אחרי שאחר לסעודה בחדר הלבן הוא אומר שהוא יציע להם הפסקת אש לשנה וחצי, וכשאיסתרק מדבר מייד אח"כ עם פנרס, השיחה הראשונה אחרי הפגישה עם בריכהו, פנרס אומר ששמע שהם מציעים 10 חודשים ואיסתרק אומר לו ששמע נכון?
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 19:08 |
|
| |
נכון רבקוש גם אני שמתי לב לזה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 20:25 |
|
| |
טעות לא ממש חמורה, אבל צריך לומר לה
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 20:25 |
|
| |
זה לא נראה לי פשלה. בדרך כלל כשמדברים ומתכננים זה דבר אחד, ולמעשה כשזה מגיע לביצוע אומרים משהו אחר.
|
| נשלח ב-2/11/2014 20:44 |
|
| |
נראה לי שברכיה היה מוסמך להציע הפסקת אש לשנה וחצי. הוא התחיל מ10 חודשים כדי שיהיה לאיפה לעלות. שיראה כאילו הוא מוותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 20:45 |
|
| |
כך גם אני חשבתי, אבל ברעיון הפסקת אש אמור להיות בדיוק הפוך שיתחיל עם סוג שנתיים וחצי וכשלא יסכימו ירד עד שנה וחצי, לא?
|
| נשלח ב-2/11/2014 20:49 |
|
| |
תלוי מצד מי. נשמע שאיסתרק מעדיף שההפסקת אש תהיה יותר זמן. ליוסף זה נראה לי פחות אכפת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 20:53 |
|
| |
משהו, ואני לא זוכרת מי רצה להמשיך עם המלחמה בלי הפסקות כלל. (ונראה לי שזה היה איסתרק)
|
| נשלח ב-2/11/2014 21:39 |
|
| |
אולה (אי יונקנוו) - [איזו עצלות:] בהחלט!! אני ממש בדעה שלך. אבל זה כבר ראוי לאשכול השני.. אשכול שלם בפני עצמו!
וכן לגבי יוסף - זהבאמת מוזר!! יוסף משתדל בכל כוו שלא להיות חובבני. הוא גם באיסתרק יודע לתפור את כל הקצוות הרחק ממנו, ה"י, כך שלא יגיעו אליו כהאשם בכל המהפך הנורא. וכאן - סיפור כזה, שאפילו בני משפחתו מבינים את חוסר ההגיון שבו, וכך למכור זאת להמונים? אמנם נכון שכעת ממלכתו לא תיפול - בגלל עריצותו והפחד של העם מאכזריותו , או לפחות של השרים - העם לא יודעים כמעט על אכזריותו אלא רק על מידת החסד שלו. כך שהם לא יעזו להביע מילה בענין. העם רק יוכל להבין קצת את התמיהה, אבל אח"כ, ברבות הימים, כוחו מן הסתם יחלש, ואז יובנו כל מהלכיו כנראה, אבל אז הוא כבר מקווה להיות היחיד בעולם. מה שב"ה לא הולך להצליח:)
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 08:51 |
|
| |
עלתה לי עוד תמיהה: כפר שלם ידע שבליל טביעת האלנורק נמצאו 2 תינוקות על גדות הבאטרגן. אסון טביעתם של התינוקות היה ידוע ומפורסם בכל כוזר. למה אף אחד לא קישר בין הדברים, אפילו שהתינוקות נמצאו במקום שלא לפי כיוון הזרם ולא חיפשו שם. איך יתכן ש2 מאורעות חריגים כאלו קורים באותו לילה ולא בודקים את הקשר ביניהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 09:13 |
|
| |
האמת שגם אני תהיתי על העניין...
|
|
|
|