|
|
| נשלח ב-3/11/2014 12:49 |
|
| |
כמו התמיהה הנוראית על קנז למה הוא התמודד לבד מול הכנופיה המרצחת? למה הוא לא הזעיק עזרה לאורך כל המסלול?
והפתרון שהיה לי כי אם לא הוא לא היה ספר
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 13:00 |
|
| |
אהבתי את הפתרון!!
אבל בכל אופן... התמיהה שלי ממש מטרידה!! התיחסו לזה בראיון שעיני טרם זכו לשזוף?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 15:06 |
|
| |
התינוקות- כמדומני שלא ידעו שניצלו תינוקות. חשבו שטבעו כמו כולם. וה"כפר השלם" היה כפר קטן. זניח לא בכיוון הזרם.אין שם מלאא אנשים שיודעים. זו ממלכה שלמה. לא משוסעת. בלי אלף ריגולים פנימיים כמו 17 שנים אחר כך. בלי טלפונים ווואצפים. אנשים הלכו אז לאיבוד. ולא ידעו איפה הם. זה היה מקובל במצב אז.
קנז- היה לבד. ברגע שהוא יעזוב כדי להזעיק עזרה הוא מאבד את העקבות שגם ככה מטושטשים מעט. הוא צריך לדעת לאן זה מגיע ואז להזעיק עזרה. גדוד שלם לא יעזור אם הוא לא יודע לאן ללכת.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 15:17 |
|
| |
וכשהוא נעצר בבית של הזקנה שהביאה לו סיידאר אי אפשר היה להזעיק עזרה?????
אלא כמו שאמרתי שאם לא הוא לא היה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 15:25 |
|
| |
| כוזרית כתב: |  | התינוקות- כמדומני שלא ידעו שניצלו תינוקות. חשבו שטבעו כמו כולם. וה"כפר השלם" היה כפר קטן. זניח לא בכיוון הזרם.אין שם מלאא אנשים שיודעים. זו ממלכה שלמה. לא משוסעת. בלי אלף ריגולים פנימיים כמו 17 שנים אחר כך. בלי טלפונים ווואצפים. אנשים הלכו אז לאיבוד. ולא ידעו איפה הם. זה היה מקובל במצב אז.
קנז- היה לבד. ברגע שהוא יעזוב כדי להזעיק עזרה הוא מאבד את העקבות שגם ככה מטושטשים מעט. הוא צריך לדעת לאן זה מגיע ואז להזעיק עזרה. גדוד שלם לא יעזור אם הוא לא יודע לאן ללכת.
|
|
חחחחח
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 15:41 |
|
| |
בנפשות הפועלות כתוב ש: בנגמן אטיאן- מרגל למען כוזר האחת המתגורר בכוזר החדשה, ומשמש לאמיתו של דבר כסוכן כפול" לפי הספר זה נראה ההיפך, מטריאס מציע לדיאילדאן שיתנו לבנגמן לומר לאיסתרק דברים לא חשובים, בנוסף- הבנגמן הזה הוא זה שליווה את מהללאל בדרך "להרוג" את איסתרק
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 16:03 |
|
| |
רבקוש במילים שלנו הוא חי בצד של דיאלידאן וכאילו בעד איסתרק אבל באמת שהוא בא לאיסתרק הוא אחרי זה מוסר דברים לדיאלידאן ובגלל זה דיאלידאן אומר לו איזה מידע למסור לאיסתרק
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 16:12 |
|
| |
הניסוח שהיה בנפשות לא היה ברור
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 16:17 |
|
| |
גם אני לא הבנתי את זה בהתחלה. יש גם הרבה פעמים "זה האחרון..." לא הניסוח הזה לא היה ברור
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2014 16:37 |
|
| |
הם כתבו בהתחלה שהוא לטובת איסתרק וחשבתי שיש להם טעות, כאילו חשבתי שהוא סוכן כפול לטובת איסתרק, כי היה כתוב שהוא מתגורר בכוזר החדשה, ומשם הוא יכול להטיב רק לאיסתרק!
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 20:11 |
|
| |
טוב, התחלתי היום את "איסתרק", והיה כתוב שם שבכל שנה היו תחרויות נוער בכוזר, אבל איסתרק, מפאת מעמדו הרם, לא יכל להשתתף בהם למרות שניתן לראות שכישוריו עולים על של הנער האחרון שזכה בניצחון בקליעה למטרה בקשת הכפולה.
איך זה מסתדר עם זה שיקוואל השתתף בתחרויות?! ואל תגידו לי שזה בגלל שהוא שם מסיכה. כי בסופו של דבר הוא גם הוריד אותה והראה לכולם מי העומד מאחוריה!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 20:18 |
|
| |
אסתרק היה נסיך הכתר! ויקוואל ממש לא. וכן מכיוון שזו היתה דרכו של איסתרק להציל אותו. ובתור מלך הוא יכול להרשות כזה דבר עם הוא חושב שזה נחוץ ונכון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 20:18 |
|
| |
אסתרק, מתי יקוואל שם מסכה?? איסתרק שם מסיכה.
|
| נשלח ב-19/11/2014 20:19 |
|
| |
אולי בגלל שאיסתרק היה מאז ומעולם אופלא ויקוואל רק נסיך....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 20:20 |
|
| |
אמממ... טעות שלי, שירו. אבל השאלה בעינה עומדת.
לאה- אפשרות מעניינת לתירוץ
|
|
|
|
|