|
|
| נשלח ב-18/10/2014 22:58 |
|
| |
אני חושבת שכל אחד משלושתם לא ידע שיש עוד שניים וכנראה היה מקובל ללכת אז עם שרשראות קמע ולא היה עניין להסתיר שיש לילד קמע את המשמעות של השרטוטים במילא אף אחד לא הבין
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2014 23:00 |
|
| |
תמרור - אני קראתי כל אחד מהם לפחות 20 פעם ואף פעם הצבע לא תפס אותי רגע אחרי שסיימתי את המשפט... מה זה הדברים הקצת יותר מעצבנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2014 23:22 |
|
| |
אני רואה שכתבו פה את התמיהה שלי, ועוד..
הלוואי שהיה דרך להעביר את זה למיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2014 23:23 |
|
| |
רידה מצטרפת להלוואי שלך והלוואי שהיה אפשר לקבל את תגובתה החוזרת
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2014 02:11 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | חחח לא פעם ולא פעמים, תהי'י בטוחה.. אבל מהתחלה הפריע לי שדווקא האדום לאיסתרק.. זה צבע נועז! לא עדין כמו תכלת.. ולמה שדיאלידאן יחתום בתכלת? חצוף!  סתם... לענינינו - דווקא הרבה זמן לא קראתי את ההתחלה.. דווקא שם יש דברים קצת יותר מעצבנים...:( והיום צא לילקרוא... וקלטתי את זה:)
|
|
אדום הוא צבע מלכותי, לא? זה לא חייב להתאים לצבע הדגל..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2014 02:13 |
|
| |
הועתק מאשכול "תמיהה שעלתה לי":
| תמיהה שעלתה לי..
לא יודעת אם יש אשכול מתאים לשאלה, לא הצלחתי למצוא.. אם יש, מוזמנים להפנות אותי..
באיסתרק כתוב שכאשר הנסיכים (טור, יקוואל, בנימין, אונמר וליסיה) מנהלים שיחה כשהם באים לשמח את טור, רובם לא מחבבים את דיאלידאן, אבל בנימין מאוד אוהב אותו ואומר לאחרים שהעוצר נתן לו פוני. טור מתפלאת על כך שקיבל פוני לפני שהגיע לגיל, כי איסתרק, מיכאל ויקוואל קיבלו רק בגיל מסויים.
אח"כ במהללאל יקוואל אומר למהללאל שהוא קיבל מדיאלידאן פוני למרות שלא הגיע עדיין לגיל.
טעות??!!
| | |
| | *************** width="777" height="25" scrolling="no" src="http://ads.bhol.co.il/Banner_Show_General.asp?LocationId=25" frameborder="0"><* |
|
שאלה מאוד יפה יש אשכול שנקרא הפשלות
| | |
|
אני חושבת שיש לך טעות... הספר לידך? לי אין אותו, אבל אני ממש זוכרת שיקוואל הוא זה שלהוט אחרי דיאלידאן כבר אז, ובנימין הוא דוקא הילד הטוב שמקשיב לטור
| | |
|
נכון על 2 התשובות הנ"ל...:) ושאלה יפה מאד! מילכהה - טוב שהזכרת לי, בשבת קראתי ועלתה לי תמיהה תמיהתית! ניפגש שם?; _________________
פורום ממלכה במבחן - לא סתם אגדה...
פורום פרחי מיאמי Miami Boys Choir - כי לשירים כאלו אין תחליף...
| | |
|
זה נכון שיקוואל היה זה שאהב את דיאלידאן, אבל הסוס ניתן באמת לבנימין. גם אני שמתי לב לסתירה הזו...
| | |
|
אוף איך הייתי רוצה עכשיו את איסתרק בשביל לבדוק
| | |
|
מילכה בדקתי בשבילך... בנימין בן השש קיבל פוני וטור מופתעת מזה, כי יקוואל, איסתרק ומיכאל קיבלו רק לאחר שמלאו להם שמונה שנים.
| | |
|
חמודה הההההההההה נו אז מה יהיה? כזו טעות טראגית? חצי ממהללאל מדבר על הפוני שיקוואל קבל מדיאלידאן נו חייבים לשאול את מיוש על זה תמרור! אתן קובעות איתה ראיון נוסף לישוב פאשלות?
| | |
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2014 13:34 |
|
| |
התלבטתי אם לכתוב באשכול הזה או באשכול של "מלך על מקלו".
בכל אופן, אם האביר יוזבד הזקן ויתר לאחיו על המלוכה, הוא צריך להיות נצר למשפחת הביואר... שם משפחתו אמור להיות הביואר ולא בנטילאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2014 14:10 |
|
| |
לא ולא מהרגע שהוא ויתר המלוכה עברה להיות שייכת לבית הביואר עד אז היא הייתה שייכת לבנטילאן
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2014 14:19 |
|
| |
וואי כוזרית לא חשבתי על זה! נכון! על זה חייבים ליידע את מיה..
מילכה- אם יוזבד היה אח של מלך ממשפחת הביואר, בהכרח שם משפחתו חייב להיות זהה..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2014 14:38 |
|
| |
רידה - צדקת ממני
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2014 14:58 |
|
| |
אופס...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2014 15:19 |
|
| |
פנרס נקרא אליקטאן - מחליף על שם שהחליף לזמן קצרצר את מלך כוזר לא??? יכול להיות ששמות המשפחה משתנים, מכל מיני סיבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2014 15:38 |
|
| |
השם אליקטאן רק נוסף לשם המשפחה שלו, זה רק כינוי. עדיין משתמשים גם בשם המשפחה המקורי- בלואדאן
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2014 15:43 |
|
| |
אה... פשלה רצינית!!!
|
|
|