|
|
| נשלח ב-28/10/2014 22:43 |
|
| |
איסתרק כשבן אדם הופך להיות מושלם הוא הוא מסיים את תפקידו בעולם כך שבהחלט מותר לקיננוש שלנו לטעות מידי פעם
דבר שני, מכל השאלות, הפאשלות והתמיהות המעניינות שיש באשכול הזה רק שאלה אחת העברת למיה? למה????????
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 01:07 |
|
| |
אהמ... רוצה לעשות ריכוז של כל השאלות עד כה? אני חושבת שחלק מהן שאלנו בראיון, וגם השאלה האחרונה הייתה כאילו בוערת יותר, אז זכרתי רק אותה בכמה - דקות שהיו לי לדבר עם קיננוש..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 01:14 |
|
| |
אם אני יעשה ריכוז מסודר תעבירי לה את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 01:25 |
|
| |
נוכל לשלוח לה במייל. אבל קודם כל צריך לבדוק שאילו פאשלות ממש רציניות... כי לא נשלח לה, למשל, טעויות הקלדה!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 01:51 |
|
| |
אוקי מרימה את הכפפה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 15:50 |
|
| |
חח מילכה, לא עצבנית. ח"ו. מגחכת... איכשהו חשבתי שהיא תהיה מסוג האנשים שיגידו "אופס וואלה...טעות". האמת שקצת התאכזבתי שלא. מסתבר שגם מי שכותב ספר מדהים על עבודת המידות עדיין בן אדם...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 16:44 |
|
| |
נראה לי שהדוגמאות שלכן לא כל כך מתאימות לתגובה של קינן. לעניות דעתי היא התכוונה לאמר שלמשפחת המלכוה צריך שם שיהיה יחיד בשבילם ולכן כל מי שקשור למשפחתם אך לא נמצא בתוך העשיריה הפותחת הווי אומר המלך, המלכה והילדים שלהם, שם משפחתו תשתנה ולכן סביו... של יוזבד היה בהתחלה הביואר אך בגלל שהוא פורש ממשפחת המלוכה אי אפשר להשאיר את שם המשפחה שווה. וכן, יכול להיות שעכשיו בגלל שהמלוכה עברה לאסתרק, יתכן ששמם של אחיו יוחלף!!!
|
| נשלח ב-29/10/2014 16:57 |
|
| |
מצד שני, 'כל אבירי כוזר הם צאצאים של המלך יוסף הראשון בדרך כזו או אחרת'.... (מן הסתם לא דייקתי...) ובכלמ זאת- לכל אחד יש שם משפחה שונה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 17:01 |
|
| |
זה לא מחייב, אין כזה דבר בנות בעולם???
|
| נשלח ב-29/10/2014 17:05 |
|
| |
אבל אין שום אציל/אביר ששם המשפחה שלו הביואר!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 17:08 |
|
| |
נכון... זה יהיה הגיוני אם היא תהיה עקבית. יקוואל, תתכונני להחליף שם משפחה!
ממתי הם אמורים להחליף? מהרגע שנולד יורש העצר? ממתי שהאח נעשה מלך? חייב להיות בדבר כזה כללים ברורים. מתי יוזבד בנטילאן החליף את השם...?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 17:10 |
|
| |
כמה כבר אפשר לצפות מבן אדם, אה?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 17:16 |
|
| |
מרחמת על מיה שהיא אמורה לזכור את כל שמות המשפחה האלו....
(ניתן להינות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 18:23 |
|
| |
| כוזרית כתב: |  | נכון... זה יהיה הגיוני אם היא תהיה עקבית. יקוואל, תתכונני להחליף שם משפחה!
ממתי הם אמורים להחליף? מהרגע שנולד יורש העצר? ממתי שהאח נעשה מלך? חייב להיות בדבר כזה כללים ברורים. מתי יוזבד בנטילאן החליף את השם...? |
|
כשהם מקבלים תפקיד חדש בממלכה. אם הם ישארו נסיכי כבוד ללא שום תואר אחר (מה שלא נראה הגיוני כל כך) הם ישארו אם אותו שם משפחה - לדעתי. אבל בשניה שהם יקבלו איזשהו מינוי של ממש בממלכה שם המשפחה יתחלף.
|
| נשלח ב-30/10/2014 09:50 |
|
| |
מכיוון שהאשכול הראשון מזמין גם טעויות "תוכניות" ולא רק טכניות- הפריע לי העסק המופרז סביב חגיגות עול מצוות. תסלחו לי, אבל זה מתאים יותר לקווארים - אולימפיאדה לכבוד הבר מצווה? נו, באמת. אז רק למי שלמד מסכת (או משהו, מה שיקוואל היה צריך לעשות כדי להשתתף) מותר להתחרות? זה כמו הגישה של יוסף דיאלידן לערבי החיזוק המשמחים. מה דעתכן?
|
|
|
|
|