|
|
| נשלח ב-27/12/2013 01:58 |
|
| |
בעולם האמיתי גם לי לא קוראים כך. אבל שטויעס, מה זה משנה. ממילא כבר הורדתי. ;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 01:58 |
|
| |
תשובה לכותרת האשכול- כן אתה חייב להתחתן תשובה לנושא האשכול- כמו שכתבת בהסכמה לתגובה של די88 שתלוי באיזה נוש' מדובר, אז אני אענה לך אותו הדבר לשאלתך שתלוי גם באיזה נושאים, נושאים שחשובים לך מאוד עד אדרבא תחזק לעצמך ואל תתפשר ונושאים שוליים עדיף לתת יותר מרחב של גמישות ולא להיות מצומצמים.
אישית- אני קבעתי לעצמי מס' פרמטרים שאני לא מוותרת עליהם כגון : השקפה ושאיפות ורמה מסוימת של יראת שמיים. אבל למשל בנושא של מנטליות ורקע עדתי אני החלטתי שכדאי לוותר ולהתפשר כי לפעמיים אפשר לפספס את הדברים הכי טובים לחיים שלנו מתחת לאף
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:02 |
|
| |
ריקי זה מעניין.. כי ברור שהשקפה ויראת שמיים זה בין הדברים החשובים אבל מנטליות ורקע עדתי חשובים לא פחות כי בד"כ הם גורמים שמשפיעים על ההשקפה ויראת השמיים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:03 |
|
| |
אני מסכים איתך כמעט בהכל. חוץ מהקטע של מנטליות ועדתיות. אני חוש ב שזה משהו שאין מה להתפשר בו, כי זה דברים שונים שקשה להסתדר אחד עם השני כשהמנטליות שונה. זה לא כמו סתם להתפשר על מראה חיצוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:10 |
|
| |
בכל מקרה.. ראש פתוח לפגישות..זה בסיס..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:12 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | אני מסכים איתך כמעט בהכל. חוץ מהקטע של מנטליות ועדתיות. אני חוש ב שזה משהו שאין מה להתפשר בו, כי זה דברים שונים שקשה להסתדר אחד עם השני כשהמנטליות שונה. זה לא כמו סתם להתפשר על מראה חיצוני. |
|
אוקי זה לא משנה אם אתה מסכים אתי או לא, העיקר שאתה מסכים שתגדיר לעצמך את המרחב של הגמישות שלך ותגדיר את העקרונות שלך שעליהם אתה לא מתפשר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:13 |
|
| |
ראש פתוח לפגישות, אחרי שבבירורים כבר חפרו על הכל. ;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:16 |
|
| |
בכל מקרה מניסיון אישי בעניין של מנטליות ועדתיות אני ראיתי שיש מינוסים אבל הפלוסים לעומת זה מעפילים עליהם. ובחיי יום יום כמעט וההבדלים לא ניכרים ואני לא מדברת על מקרים קיצוניים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:20 |
|
| |
אוקי. אם את מדברת על עדתיות בענים של מרוקאי ותוניסאי, אולי את צודקת. אבל מרוקאי אשכנזי או תימני, זה דברים שונים לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:21 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | נכון שהשנים חולפות ועדין לא מצאתי את בת זוגתי, זה אומר שאני חייב להתפשר על דברים כדי להתחתן?! או שאולי דוקא לחזק את הדברים החשובים לי ולא להתפשר?!
מה גורם אצלכם הזמן שחולף, להתפשר או להתבצר?
שתפו... |
|
ראשית, אהבה זה דרך, לא צורך! כך שאל תתחתן כי אתה כבר חייב...!
שנית, אתה אמור להיות מי שאתה, בלי קשר למצב, למי ומה שהיא!
שלישית, אם בכל זאת אתה רוצה להרגיש שאתה מקדם משהו בשביל העתיד שלך - אז אל תתפשר על כלום! רק על "מה ייאמרו"... אם תתפשר על זה, אתה תמצא שרוב "הבעיות" הם אינם בעיות...
בהצלחה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:30 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | נכון שהשנים חולפות ועדין לא מצאתי את בת זוגתי, זה אומר שאני חייב להתפשר על דברים כדי להתחתן?! או שאולי דוקא לחזק את הדברים החשובים לי ולא להתפשר?!
שתפו...
שלישית, אם בכל זאת אתה רוצה להרגיש שאתה מקדם משהו בשביל העתיד שלך - אז אל תתפשר על כלום! רק על "מה ייאמרו"... אם תתפשר על זה, אתה תמצא שרוב "הבעיות" הם אינם בעיות...
|
|
אני חייב להודות.. יש בזה הרבה מן האמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:31 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | אוקי. אם את מדברת על עדתיות בענים של מרוקאי ותוניסאי, אולי את צודקת. אבל מרוקאי אשכנזי או תימני, זה דברים שונים לגמרי. |
|
ממש לא אני מדברת על אתיופי עם אשכנזייה ועל מרוקאי עם הונגרייה וכו'
ואולי זאת לא ממש בעיה של עדתיות אצלך אלא יותר של גזענות
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:31 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | נכון שהשנים חולפות ועדין לא מצאתי את בת זוגתי, זה אומר שאני חייב להתפשר על דברים כדי להתחתן?! או שאולי דוקא לחזק את הדברים החשובים לי ולא להתפשר?!
שתפו...
|
|
אני חייב להודות.. יש בזה הרבה מן האמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:38 |
|
| |
ריקי אתיופי עם אשכנזיה?? איפה את חיה?! וחוצמזה זה לחלוטין הבדלי מנטליות ולא גזענות... לא אני ולא דוד אמרנו שעדה אחת נעלה יותר מעדה אחרת רק אמרנו שיש הבדלים ביניהם
|
|
|
|
|