| נשלח ב-27/12/2013 02:41 |
|
| |
| די88 כתב: |  | ריקי אתיופי עם אשכנזיה?? איפה את חיה?! וחוצמזה זה לחלוטין הבדלי מנטליות ולא גזענות... לא אני ולא דוד אמרנו שעדה אחת נעלה יותר מעדה אחרת רק אמרנו שיש הבדלים ביניהם |
|
בעולם שלנו את יכולה למצוא זוגות שחיים באושר גם בקוטביות כמו אתיופי ואשכנזיה צחה, שוקו וניל קטן עליהם.. ואף אחד לא חולק שאכן יש הבדלים, אבל לא כל פערים שקיימים, הם בלתי ניתנים לגישור.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:42 |
|
| |
כן !! אצל הדתלשים זה מאוד נפוץ סתם לידע ....
אני לא אומרת שאין הבדלים בכלל ........ אבל גם אני חשבתי כמוך לפני כמה זמן אבל החיים הפתיעו אותי עם כמה אנשים שלא ממש זורם לנו אותו דם והופתעתי לראות כמה כמה בולטיש יש בכל התאוריות האלו
ושימי לב שמגזר של אנשים שאינם שומרים תורה ומצוות הבדלי המנטליות כמעט ולא נראים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:42 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | אוקי. אם את מדברת על עדתיות בענים של מרוקאי ותוניסאי, אולי את צודקת. אבל מרוקאי אשכנזי או תימני, זה דברים שונים לגמרי.
ממש לא אני מדברת על אתיופי עם אשכנזייה ועל מרוקאי עם הונגרייה וכו'
ואולי זאת לא ממש בעיה של עדתיות אצלך אלא יותר של גזענות |
|
אני גזעני???! ממש לא, אני שונא גזענים, ואתיופים. ;-)
וברצינות.. אני לא חושב שזה קשור לגזענות. ה פשוט מנטליות שונה, מנהגים שונים, הלכות שונות. הכל אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:51 |
|
| |
גם לשנוא גזעניים זה גזענות !!! יגזען  תסתכל על החיי יומיום שלך זה אחוז קטן מאוד באקטיביות ....... ( אני לא באה חס וחסה לשכנע אותך ) אבל מניסיון שלי חבל לפספס דברים !
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 02:57 |
|
| |
אתה כזה פאפוס שחבל שלא התחתנת עם פספוסה 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 03:07 |
|
| |
אין כבר פספסת ....... היא נשואה לה !!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 03:12 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | | אין כבר פספסת ....... היא נשואה לה !! |
|
היא נשואה לה??! פה במדינת היהודיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 03:13 |
|
| |
חחח המילה "לה" אינה מילת יחס למישהי כל שהיא זה כמו היא אוכלת לה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 03:17 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | חחח המילה "לה" אינה מילת יחס למישהי כל שהיא זה כמו היא אוכלת לה |
|
חחח בהצלוחה לה.
אז... נשאר עם...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2013 03:22 |
|
| |
נו תענה ......
|