|
|
| נשלח ב-7/1/2014 20:56 |
|
| |
כן!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 21:28 |
|
| |
| SHIROH כתב: |  | בהתחלה ירחמיאל אומר שהם הולכים לבצע את הפנאלי, אחרי זה הוא עם הפלאפון והקהל לא יודעת מה, ואז יאיר מנסה כמה פעמים לדבר, וירחמיאל כל הזמן בודק אם הרמקול עובד. סוף סוף הרמקול עובד ויאיר אומר לו שיש לו רעיון אחר לשיר של הפנאלי, שואל אותו ירחמיאל: במקום השיר שתוכנן? ויאיר עונה כן, הוא אומר שהוא חושב לסיים עם קטע שיראה על עם ישראל ביחד. ירחמיאל חושב שזה רעיון נפלא, ולכן הוא הולך לפסנתר מעיף את הקלידן ואומר לו שהוא צריך עכשיו לנגן, שואל הקלידן: מה ואני אשיר? אומר ירחמיאל: לא. חחחחח!! ולא הבנתי איך הוא הסכים לעוף ככה... בינתיים כל הילדים הלכו אחריו, יאיר יוצא ושר את הפזמון של השיר.
ניגש דייויד וטופח על כתפו של ירחמיאל ואומר שיש לו רעיון אחר, רעיון אחר לפנאלי? כן! טוב מה הרעיון? אומר דייויד שאכן השיר כלל ישראל ביחד הוא שיר מאוד יפה. תודה! קוטע אותו ירחמיאל. "אבל" הוא ממשיך, זה שיר מידי שקט בשביל פנאלי הוא רוצה את אדון עולם, ואכן הוא שר את הפיזמון.
ואז ניגש יושי וטופח על כתפו טופח?? מנסה, ירחמיאל לא מתיחס... אז כמעט מרביץ!!:), ואומר שיש לו רעיון אחר, ירחמיאל אומר שיש מידי הרבה רעיונות והוא כבר משתגע, אבל טוב אין מה לעשות, נו אז מה הרעיון שלך יושי? יושי רוצה לסיים עם שיר שמתאים להלילה ומתחיל לשיר את האירו את הלילות.
כשהוא מסיים אומר ירחמיאל שאכן הכל היה טוב ויפה, אבל בכל אופן הוא רוצה לסיים עם שיר שמסמל משהו שכולם מחכים לו, מהו? עונה לו מישהו מהקהל: משיח! ואכן ירחמיאל מסכים ומיד: כולם לקום!!! וכולם קופצים..:) |
|
תודה רבה רבה שירו!!!! הבנתי טיפה ואת פתאום הסברת הכל כל כך מובן. תודה רבה!! את אמריקאית במקור? טוב לדעת:)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 21:29 |
|
| |
כן אני אמריקאית במקור.
תודה על המחמאות, זה נותן חשק לתת לכם עוד!!!
תוקן על ידי SHIROH ב- 07/01/2014 21:30:02
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 21:37 |
|
| |
תודה שירו! איזה כיף שיש לנו אמריקאית שיכולה לתרגם לנו....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 21:41 |
|
| |
שירו - מצוין!! תרגמי כל מה שיש:) בתשכה - נכון:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 21:43 |
|
| |
את מה את רוצה שאני אתרגם?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 21:45 |
|
| |
את כל ההופעות שהביאו לנו ממיאמי ועד היום:) כשיעלה לי משהו בע"ה אני אגיד לך! תודה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 21:45 |
|
| |
שירו את יכולה לתרגם (פחות או יותר) את החלק של הפרשנות בדיוידי של יבא?? אני מבינה שם חלק,והייתי שמחה אם היה לי תרגום של הנאמר שם..(במיוחד על יאיר...)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 21:48 |
|
| |
מיאמוש אין לי את יבוא, אז איך אני אדע מה היתה הפרשנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 21:48 |
|
| |
הי!! על כולם בבקשה!:) מיאמוש - רעיון מצוין! תודה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 22:49 |
|
| |
שירו איך זה יכול להיות שאין לך את יבוא?? זו ההופעה הכי מדהימה שהיתה למיאמי!!!!!!!!!!!!!!! את חייבת שיהיה לך אותה...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 22:50 |
|
| |
אין לי 60/80 שקל לקנות אותה. אולי תקנו לי למתנת יום הולדת.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 22:53 |
|
| |
מתי?:) אם תקני לי אני אקנה לך!!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 22:59 |
|
| |
כל הכבוד שאת לא מורידה/מעתיקה אותה.. אני,אם הייתי סופרת כמה כסף הוצאתי על מיאמי זה בטוח מעל 1000 ש"ח...(כל הדיסקים,הכרטיסים להופעות..)אבל לכל אחד יש את הסדר עדיפות שלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 23:18 |
|
| |
יפה!! מה לעשות שיש באמת סדרים אחרים?:)
|
|
|
|