| נשלח ב-28/12/2013 20:51 |
|
| |
לבטל פגישה
בס"ד
שבוע וערב טוב,
בע"ה השבוע אמורה להיות לי פגישה מתקדמת, בשבת חשבתי על הכול (זמן איכות עם עצמי) והגעתי למסקנה שאני לא רוצה להמשיך, עכשיו אני מתלבטת אם לבטל את הפגישה ואולי זה עלול לפגוע בצורה כל שהיא או כן להיפגש בידיעה ברורה שאני לא מעוניינת להמשיך (ואולי יהיו הפתעות)
(למי שתוהה ושואל למה אמרתי כן לשדכנית אחרי הפגישה האחרונה זאת כיוון שאין לי ולא הייתה לי סיבה מאוד משמעותית להוריד את הבחור חוץ מנקודה שולית קטנה שמפריעה ובשבת הגעתי למסקנה אחרי חפירות בנבכי נפשי שבחיי מעשה - חיי נישואין הנקודה השולית הנ"ל תגיע יותר לידי ביטוי והיא כבר לא תהייה שולית היא תהייה שלולית..... :)
אשמח לקבל ולשמוע את דעתכם או\ו ניסיונכם מצעירי וזקני הפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 20:59 |
|
| |
תתפללי שה' יתן את ההחלטה לצד השני...
לפני שהתחתנתי כ"כ רציתי להוריד. כ"כ..... ולא הייתי מסוגלת להוריד. שוב מהסיבה שאמרת.. זה שולי ולא יפה להוריד על זה, אבל זה הפריע.. מאוד הפריע.
והצד השני לא הוריד. ואנחנו נשואים. והצד השולי תפס מקום. אבל יש דברים יותר חשובים... הנה. ב"ה אנחנו מאושרים.
תתפללי. פשוט תפילה. שאם זה לא זה - שלא יהיה המשך. אבל שלא תצא תקלה תחת ידך... אז שהוא יוריד......
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:02 |
|
| |
את אומרת שיש סיכוי שאני מתחתנת ???!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:06 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:10 |
|
| |
ברור שתפילה.
אבל אם את לא מרגישה, ברור שתורידי.
אבל, מה זה משנה לבחור אם תורידי עכשיו או אחרי הפגישה?
הוא יפגע פחות?
אני חושב שכדאי להוריד לפני בגלל שזה מתח נפשי וכו' לפני פגישה וחוץ מזה אולי הוא מתכנן להציע נישואין כבר? ואז זה ממש ממש לא יהיה נעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:14 |
|
| |
משה - אם אני לא מרגישה, מה?
ברור שזה משנה אחרי שאמרתי כן ואולי הוא פינה את הערב הזה ואולי הוא מחכה לי ?!! אחרי הפגישה אם אני הוריד אותו אין לו סיבה להיפגע
לא נראה לי שכ"כ מהר הוא יציע לי נישואין והוא גם לא רמז על זה בפגישה האחרונה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:20 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  | את אומרת שיש סיכוי שאני מתחתנת ???!! 
|
|
לפגישות הולכים בד"כ בשביל זה, לא? (הפסקת עם ה"אני לא רוצה יותר לשמוע שידוכים"?) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:21 |
|
| |
אם את לא מרגישה שזה זה אז אז לא מתחתנים.
ובא נניח שהוא באמת פינה את הערב ובאמת הוא מחכה לך, אם נשאל אותו מה אתה מעדיף? הוא יגיד שאם זה בזבוז זמן ובסוף זה ירד, אז הוא מעדיף שלא לפנות את הערב ולא לתלות תקוות שווא.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:22 |
|
| |
אם יש סיכוי שכן ייצא מזה משהו, אז ברור שעדיף שתלכי ובע"ה לכי תדעי מה יכול להיות.. אך, אם אין שום סיכוי שתמשיכי איתו, אז עדיף שתורידי מאשר שסתם תטריחי אותו, אותך, ותגרמי פה איזה אונאת דברים לבחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:23 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | riki_m כתבה: |  | את אומרת שיש סיכוי שאני מתחתנת ???!! מתחתנת אתו
|
|
לפגישות הולכים בד"כ בשביל זה, לא? (הפסקת עם ה"אני לא רוצה יותר לשמוע שידוכים"?) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הפסקתי ומסתבר שזאת הייתה טעות ועל טעויות משלמים :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:25 |
|
| |
| משהמצליח כתב: |  | אם את לא מרגישה שזה זה אז אז לא מתחתנים.
ובא נניח שהוא באמת פינה את הערב ובאמת הוא מחכה לך, אם נשאל אותו מה אתה מעדיף? הוא יגיד שאם זה בזבוז זמן ובסוף זה ירד, אז הוא מעדיף שלא לפנות את הערב ולא לתלות תקוות שווא.
|
|
אני לא מצפה מעצמי להרגיש שזה זה אחרי כ"כ מהר
אני לא יודעת מה עדיף אני מתייעצת אתכם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:29 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | אם יש סיכוי שכן ייצא מזה משהו, אז ברור שעדיף שתלכי ובע"ה לכי תדעי מה יכול להיות.. אך, אם אין שום סיכוי שתמשיכי איתו, אז עדיף שתורידי מאשר שסתם תטריחי אותו, אותך, ותגרמי פה איזה אונאת דברים לבחור. |
|
האמת שכבר אני לא יודעת אם יש סיכוי או לא, מצד אחד כן ומצד שני ממש לא, יכול להיות כזה דבר ???
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:33 |
|
| |
בהחלט.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:33 |
|
| |
זה קורה כמעט תמיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:37 |
|
| |
ריקי, בנ"א לחברו!!!! את קבעת פגישה? לא מבטלים סתם!!! בד"כ זו פגיעה יותר חמורה להוריד לפני הפגישה , אחרי שקבעת , מלהפגש ולאמר לא יפה אח"כ, כי פגישות זה מקום לבדוק ולא נראה היה לך מתאים... היה לי פעם בחור שקבעתי פגישה , ואז בברורים התברר לי משהו ממש לא טוב עליו שגרם לי להוריד מיד, בלי לחשוב אפילו.. כי היה ברור לי שאם הייתי יודעת את זה בכלל לא הייתי נפגשת איתו.. אח"כ חשבתי שאולי ציערתי את הבחור ע"י זה ואולי היה עדיף כן לעשות פגישה ולהוריד, פניתי אל הרב נחום דיאמנט עם הסיפור, הוא אכן הצדיק שאם קובעים פגישה אין להוריד, אבל במקרה שלי, כיוון ששמעתי עליו משהו - זה מיקח טעות ורימו אותי, ולכן יכולתי להוריד בלב שקט.. אבל זה לא פשוט העיניין , ואני חושבת שתלכי לפגישה, ותורידי יפה אח"כ. בהצלחה בכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2013 21:46 |
|
| |
שטויעס תודה קודם כל עזרת לי ובמיוחד שהבאת את הרב נחום ואני מחזיקה ממנו, דבר שני אני חושבת שהסיבה שלי לא נחשבת לנקראת סתם, אבל תודה על ההארה
|
|
|
|
|