|
|
| נשלח ב-31/12/2013 12:01 |
|
| |
ברומיש-דניאל מוצ'ניק עד היום נשאר עם קול הפעמונים שלו-במופע הבוגרים למשל הוא שר קול שני-והוא שר את זה יפה מאד!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 12:37 |
|
| |
נחמד מאד לראות שאני כותבת סיקור מפורט וארוך ואתם לא מתיחסים ועונים בכללי!!!:( בתשכה - בהחלט. ו... אני מחכה:) אם את יכולה, את יודעת..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 18:57 |
|
| |
אשכול שיא!!! תמרור כל הכבוד!!! (לה')
הלוואי והיה לי הזמן לפרט!!!! חיה ותמרור- על שאול: כל מילה בסלע!! !וכל אות במקלדת!!! (בנתיים אני מחכה ללבבית שתכתוב וכך גם תביע במקומי (מסכימה??) (בנוסף אלכן-חיה ותמרור) ותמיייייד יהיה לי מה להוסייף!!!!) אני חוששת להחסיר פרטים... P: 
תוקן על ידי שיריש_11 ב- 31/12/2013 18:59:30
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 18:58 |
|
| |
| אידי כתב: |  | מוסכם לגמרי!! ושוב סליחה על הקיצור - אבל האברמוביצים (תסלחו לי שאני לא מחלקת ביניהם. לא יפה לחלק בין אחים) הם גם "לדורות". הייחודיות שלהם בהחזקת מנגינה מדוייקת כל כך בקול הייחודי שלהם וכן בהרמוניות שאף אחד אחד לא עשה - הם הופכים אותם ל"לדורות". פירוט נוסף יתקבל בברכה :) |
|
את מתכוונת לכולם??? כי אם כן.... יש על מה לחלוק... P:
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 19:30 |
|
| |
שיריש תודה:) כיף לראות אותך פה!!! וגם את התמונה שלך:) ולמה שלא תנסי לפחות לכתוב??? אני מאמינה שזה תמיד י'הי'ה טוב, ומה הבעי'ה להוסיף אח"כ מה ששמטת?? הרי אין דומה יושיוש ללבבית...:) ובאמת הדעה של לבבית חסרה פה... היא מנסחת יפה. לגבי אברמוביץ' - על מי לדוגמא את לא מסכימה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 22:57 |
|
| |
עד עכשיו אני מסכימה לגבי כולם חוץ מבנישי... משום מה הוא לא נראה לי "לדורות'י"... וחיה - עשית לי נחת :))
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2014 11:06 |
|
| |
לדעתי לבנימין רבינא יש את הקול הכי מיוחד מבין האברמוביצים!!רק הוא יכול לעלות לטונים גבוהים מבלי לזייף!!(לעומת זאת עקיבא לדוג' אני לא כ"כ אוהבת איך שהוא שר. משום מה,הוא תמיד נשמע לי מצונן..(הסולו במהרה ביבא..)וחייא,בהתחלה הוא לא ידע כ"כ לשיר טוב אבל עכשיו, אחרי אימון טוב של ירחמיאל ,,הוא שר די יפה..ו..גם לחנינא יש קול די מיוחד, (אני אוהבת את הסולו שלו במיאמי עם דדי בנקדש-שהוא שר "ימלוך ה'...")..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2014 17:20 |
|
| |
מיאמוש - ממש כך! צודקת, יש בזה משהו נכון
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2014 17:27 |
|
| |
טוב-אז אני מסתכלת על החותם שהשאירו סולנים לא דווקא לפי הקול שלהם אלא גם לפי ההופעת במה! לדעתי נחום סטארק הוא אחד הסולנים שהשאירו חותם-לדורותיו!הוא הי לדעתי טוב יותר בהופעת במה שלו וביכולת המשחק שלו מאשר בשירה! ארי גלדוואג-יש לו קול מתוק מתוק בקטנותו(כמובן שגכם בגדלותו)והוא גםשר מאד ברגש!וגם ההופעת במה שלחו היתה תמיד מצויינת ולעניין! ייצי ספינראחד הכוכבים!!!!!!!יש לו מתיקות גם בקול וגם במראה וגם הוא מכניס המון רגש ותמימות בשירתו! שאול אלסון!אין לי מה לפרט הוא טוב גם בהופעת במה וגם בשירה כמובן-כך שלא ארבה במילים! דוד הרשקוביץ!!!אחד הסולנים האהובים עליי הוא טוב גם מבחינת הופעת במה!!וגםן מבחינת השירה שלו-הוא שר עם המון רגש ועדינות אופיינית והוא גם תמיד מחייך!-קיצור אבל למרות הכל ישאיר רושם לדורו-ולא לדורותיו! אח''כ יש עוד המון אבל אין לי כח לפרט עליהם!(וגם לכם לא יהיה כח לקרוא)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2014 17:45 |
|
| |
בתשכה - אהבתי... היתי בטוחה שתוסיפי עוד מישהו אחד שאת מרבה לדבר עליו ביום יום:)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2014 18:00 |
|
| |
כן!נכון מבחינתי הוא חמוד ויכול לעלות על כולם בהופעת במה!אבל אני עדיין לא חושבת שהוא השאיר חותם!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2014 20:38 |
|
| |
צודקת:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2014 20:54 |
|
| |
| BroMish כתב: |  |
מישהו טרח להזכיר את דניאל מוצ'ניק?
|
|
אין ספק שהוא אמור להימצא ברשימה זו. אם לא הייתי בטוחה בכך עד היום, עכשיו אני בטוחה. היום הראתי לקטן את הדיסק מיאמי בירושלים, והשיר הראשון שהוא ראה יה שמע קולנו. לדניאל יש שם סולו... ה- סולו!! אין ספק שלדניאל בעל הבייבי - פייס יש עוצמה ורגש בקול. הוא יודע להרטיט בשירתו, כל תו ותו, כל מילה ומילה נעה כחץ ישר ללב. חץ רך ונעים כמובן. לדעתי הוא נאבד איפה שהוא בין השפירוס. יכול להיות שהיו עוד כמה גדולים שנאבדו איפה שהוא בין פרחים בעלי נשיאת חן גבוהה?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2014 21:27 |
|
| |
נראה לי שחיבים להיות כמה כאלו... תמיד זה קורה, שהמוצלחים יותר ובעלי הכריזמה מאפילים על המוצלחים מאד חסרי כריזמה בולטת...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2014 21:30 |
|
| |
אני לא חושבת שדניאל מוגדר כחסר כאריזמה מוחלטת.. פשוט לשפירוס יש כמויות של כאריזמה :P
|
|
|
|
|