| נשלח ב-2/1/2014 21:37 |
|
| |
בדיוק...
ממש לא חסרה לו כריזמה בד"כ
כמו דויד פרלמן - אין לו הרבה כריזמה נודפת למרחקים, אבל יש לו קול טוב ועדינות שגורמת למי שמסתכל להבין שיש פה הבטחה..
ולדעתי אפשר להוסיף גם את דיויד פלמן... מסכימות? תפרטו אני אי לי זמן עכשיו...
תוקן על ידי תמרור25 ב- 02/01/2014 21:47:28
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2014 21:39 |
|
| |
אני לא מכירה טוב את פרלמן וגם חוץ מהקליפ הרישמי- "כשהסיום קורא" לא ראיתי אותו מופיע. אבל, אין ספק שהבחור נראה טוב, וזה משחק לטובתו גם כשאין לו כאריזמה שופעת. (הצלם של הקליפ התמקד בו הרבה.. הוא היה במרכז תמיד.. אי אפשר הי שלא להבחין בו!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2014 21:45 |
|
| |
חיה- בקשר לדוד פרלמן, זה הרבה בזכות המשקפיים שהיו לו. ואכ"מ אין ספק שכיום הוא נראה טוב
תוקן על ידי netson ב- 02/01/2014 21:57:10
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2014 21:56 |
|
| |
אם אתה אומר.. אולי נוותר לשניאור על הלייזר המתוכנן לו בגיל 17 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2014 22:11 |
|
| |
אוהו!!!:) משקפים זה כול להיות יפה, חי'ה!! בכל מקרה, תתנו לו לבחור... ועד אז, סביר להניח שהוא יותר מירמוז...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2014 22:29 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | כמו דויד פרלמן - אין לו הרבה כריזמה נודפת למרחקים, אבל יש לו קול טוב ועדינות שגורמת למי שמסתכל להבין שיש פה הבטחה..
ולדעתי אפשר להוסיף גם את דיויד פלמן... מסכימות? תפרטו אני אי לי זמן עכשיו... לא!!!!!!!!!!!אני לא סובלת אותו!!הוא נראה לי מציג כזה-יעני מחכה לא יודעת הוא בלתי נסבל בעיניי!!
תוקן על ידי תמרור25 ב- 02/01/2014 21:47:28 |
|
תוקן על ידי בתשכה ב- 02/01/2014 22:29:59
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2014 22:32 |
|
| |
| chayaחיה18 כתב: |  | | אני לא חושבת שדניאל מוגדר כחסר כאריזמה מוחלטת.. פשוט לשפירוס יש כמויות של כאריזמה :P |
|
גם לא מדויק-(לדעתי)זה פשוט ענין של חן!דניאל מוצ'ניק- אחד היפים!!אבל דובי שפירו-יש לו חן מיוחד!(וזה לא שיש לי העדפה כלשהית לשפירו)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2014 23:48 |
|
| |
תמרור, זאת הייתה מליצה! אין ספק שמשקפיים היום זה אקססוריז חשוב. חשי, אני גם סוברת כמוך שלא לצרף אותו לרשימה אבל, אני לא חושבת שהוא חקיין.. הוא עוד קטן בשביל לדעת מהי חקיינות. הוא נראה מקסים, רק שאני לא חושבת שהוא "לדורותיו".. יכול להיות שבהמשך יתברר אחרת.. אבל כרגע...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2014 00:36 |
|
| |
למה?? לא חושבת שחסר לפרלמן משהו. בתשכה, הוא לא חקין, הוא עדין. אם כבר, אחד מהשנים האחרונות הי'ה נראה לי סתם חקין, שכמעט לא יכולתי להסתכל עליו, וגם לא לשים לב לשירה שלו, היו לו תנועות חקיניות, שלא רק אני שמתי לב לזה. רואים שיש לו מין אמת פנימית ועדינות. זה לדעתי שילוב מתוק. והקול שלו,משהו שלא הי'ה במיאמי המון זמן,קול חלק וצלול שכולנו חיכינו לו מאז שההוא יצא:)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2014 11:29 |
|
| |
לא חסר לו כלום אבל אין לו את התוספות שצריכות להיות אצל פרח ברשימה של "דורותיו". כשהוא שר אני לא מרגישה בעולמות עליונים, אני חושבת שהקול שלו רוטט לפעמים כי הוא לא בטוח העצמו מספיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2014 21:47 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | למה?? לא חושבת שחסר לפרלמן משהו. בתשכה, הוא לא חקין, הוא עדין. אם כבר, אחד מהשנים האחרונות הי'ה נראה לי סתם חקין, שכמעט לא יכולתי להסתכל עליו, וגם לא לשים לב לשירה שלו, היו לו תנועות חקיניות, שלא רק אני שמתי לב לזה. רואים שיש לו מין אמת פנימית ועדינות. זה לדעתי שילוב מתוק. והקול שלו,משהו שלא הי'ה במיאמי המון זמן,קול חלק וצלול שכולנו חיכינו לו מאז שההוא יצא:) |
|
הקול שלו בהחלט צלול מאד!אבל כשהוא מוחא כפיים וכו' הוא עושה את זה עדין!לא כפי שמחיאות כפיים אמורות להיות-קיצור לאידעת איך להסביר לך את זה!
|
|
|
|
|