בית פורומים תמיכה טכנית

לשמור על הודעות במייל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2013 17:45 לינק ישיר 
לשמור על הודעות במייל

רציתי לשאול, יש לי מייל של 012, התיבה שלי מלאה עד אפס מקום ואני לא יכול לקבל הודעות נוספות, אני צריך למחוק הרבה מההודעות, אבל ההודעות חשובות לי, בחלקם זה גם מיילים שאני מקבל מחברות שונות עם מידע שמעניין אותי, ואני רוצה לשמור את זה, רציתי לשאול איך אני יכול לשמור את זה?.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2013 22:53 לינק ישיר 

אתה יכול להגדיר חשבון באאוטלוק ולשמור שם כמה הודעות שאתה רוצה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2013 23:16 לינק ישיר 

אבל רק בפרוטוקול POP אאל"ט...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2014 12:40 לינק ישיר 

היי,
1) אתה יכול לשמור אותו על מחשב 
2) אתה יכול להעביר הכל לגימייל
3) אתה יכול לבקש מ012 להגדיל לך את התיבה (אבל קח בחשבון שעם הזמן תגיעו שוב לאפס מקום)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2014 00:22 לינק ישיר 

טלמלמד

אני ממש בור בעניני מחשבים, אז אם תוכל אשמח לקבל יותר הסבר.
לגבי אפשרות 1, איך לשמור אותו על מחשב?.

לגבי אפשרות 2, מה זה אומר להעביר לגימייל, להעביר את ההודעות הקיימות לגימיל? או בשביל הודעות חדשות מכאן ולהבא?.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2014 12:55 לינק ישיר 

קסת שלום

1) יש לך תוכנות אופיס על המחשב? אם כן אתה יכול להגדיר חשבון POP ולהוריד כל המיילים בתוכנת אוטלוק של אופיס ולהגדיר שזה ימחוק את כל המיילים של החשבון ב012 ואז יהיה לך יותר מקום שמה ומצד שני יהיה לך כל המיילים על המחשב 
במידה וזאת לא המחשב שלך אתה יכול תמיד לקחת את הקובץ PST איתך לפתוח אותו בכל מחשב שיש אוטלוק ולגשת למיילים 
2) להעביר לגימייל יש כמה אופציות
א)  זה בגימייל >> הגדרות >> חשבונות >> להוסיף חשבון POP3 מכניס שמה את הפרטים שלך (בגלל שזה 012 כמעט בטוח שזהוא יזהה את הפרטים לבד) תעבור על השאלות שהוא שואל והכל אמור להיכנס לשמה
ב) יותר מסובך כנ"ל (1) להוריד למחשב ואז להגדיר גם את החשבון של גימייל בצורה IMAP על המחשב ולהעתיק את כל המיילים לתקייה של גימייל ואז יהיה לך גישה מכל מקום למיילים שלך ברגע שאתה נכנס לגימייל  

בתקווה שעזרתי
המשך יום נפלא

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > תמיכה טכנית > לשמור על הודעות במייל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext