| נשלח ב-10/10/2014 02:16 |
|
| |
כן זה באמת צריך עיון איך הוא עדיין רוצה רק טחנת קמח כשהוא יכול לקבל הרבה יותר מכך ואיך הוא מתעקש להמשיך בחינוך של הטוחן למרות כל ההסברים אגב, שמת לב שיש קווי דמיון בהתנהגות של טוביה ושל יקואל?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2014 12:26 |
|
| |
אם משהוא יהפוך את כל הספר לסרט אבל מהמם אני יעריך אותו מאוד זה ספר עם המון מקומות דמויות ואנשים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2014 13:14 |
|
| |
יש ביניהם דמיון, אבל יקוואל איכותי יותר :)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2014 13:14 |
|
| |
יש לו יותר סיכוי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2014 13:22 |
|
| |
ברור התחברת למשהוא מסוים אצל יקואל שבחרת בשמו?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2017 09:58 |
|
| |
הייתי רוצה להמחיז את הקטע של הקרב בין בסטיאן למהללאל.
ועוד יותר את הקטע שמהללאל מדבר עם ז'יף עמ' 442(הבחור מאורוות הסוסים)
את הקטע שאביי מנשק את מהללאל ונפרד ממנו,
את הקטע ששאלוואן חוזר לארמון וקולט שאבא שלו רצח את אביי
אבל אל תחייו בסרט !!!!
אי אפשר בחים להציג את זה משני סיבות
1.בנים בנות
2. אף אחד לא יוכל למצוא כל כך הרבה שחקנים שמציגים מושלם
ובקשה אישית גם אם תמצאו פתרונות
אל תהרסו לי את הספר!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2017 10:29 |
|
| |
שיואו איזה הקפצהההה!!! ההודעה הקודמת ממילכהה! וואו!!
קודם כל ברוכה הבאה בסטיאני! מוזמנת לכתוב לנו בברוכים הבאים:) לגבי מה שכתבת - הקטעים שבחרת באמת הייתי רוצה לראות בסרט, אבל לדעתי סרט רק יגרע מהיופי של הספר.. גם מסיבת הבנים-בנות, אבל גם אם היו מציגים את זה לא בעולם החרדי, וכן עם שחקנים מושלמים ובנים בנות וכו', עדיין זה מאבד את הקסם שיש בספר, הזמן הזה שאני עם עצמי יודעת איך הדמויות נראות בדמיון שלי, הריחות והרעשים שלא שומעים או מריחים באמת אבל ממש מרגישים אותם, אפילו שזה רק כתוב, היכולת של מיה לעשות לנו סרט ממילים כתובות גם בלי להמחיז אותם זה חלק מהמיוחדות של הספר, להציג את זה, ולהציג בכללי זאת גם כן אומנות אדירה, אבל אומנות אחרת ממה שמיה קינן עשתה בספרים שלה,
מעניין אותי לדפדף כאן למעלה לראות אם כתבתי את דעתי אי פעם באשכול הזה ואם שיניתי אותו עד עכשיו...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2017 10:35 |
|
| |
ואגב, לעניין השאלה, אם יש משהו שכן הייתי רוצה לראות בהצגה, זה הקטע של טוביה ופאנזי בדרך עם מטע התפוחים, בתנאי שאני או מהללו מציגות את פאנזי..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2017 09:27 |
|
| |
אם הייתי רוצה לראות משהו זה הקרב של בסטיאן ומהלהלל
חוץ מזה אחלה ספר7;7;7;7;7;
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2017 10:48 |
|
| |
הקטעים שהבאתם מ-ה-מ-מ-י-ם!!!
אני הייתי רוצה לראות את.. * איסתרק מוכיח את יוסף דיאלידאן על גדות המינאר (זה היה על גדות המינאר?!) *איסתרק נפגש עם אביו הגוסס. *כניסתם של שני הנסיכים (איסתרק ומיכאל) לכוזר. *הדו- קרב בן איסתרק ליקוואל. * מהללאל מוביל את האציל וחייליו בדרך הקצרה והארוכה. *יקוואל מנצח בתחרות עול המצוות. *מהללאל מתחזה למיכאל. * המשפט של מהללאל. * מנרם, מיכאל ואולה. * יקוואל עם השודדים. * יקוואל מבקש מאיסתרק לעבוד במשרד האוצר. * המונדרים בבית הכנסת הממלכתי. * התחמקויותיו של מהללאל מהחיילים הדיאלידאנים. *מהללאל נפגש עם אביי בכלא. *התספורת של מהללאל. *אונמר, רובן והבובה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2017 22:16 |
|
| |
מאז שנכנסתי לפורום הזה, אף פעם לא ראיתי את האשכול הזה עד להקפצה שעשו לו לאחרונה,
כשראיתי, נזכרתי שפעם פעם לפני שנים כשהייתי בכיתה ט' עוד לפני שמהללאל יצא לאור דיברנו חברות איך בא לנו שיוצאים את הספר הזה בסרט (של הוליווד....) ואיך יעשו את זה ואיך נפתור את בעיית הבנים בנות וכו'
ממש החזרתם אותי לנוסטלגיות.....
בנוגע למה שאמרתם שסרט יהרוס את הספר, אז יש סדרת ספרים אמריקאית אני חושבת שתורגמה בין השאר לעברית: "שר הטבעות". יש הרבה מאפיינים בין הספר לסרט. שדרך אגב לא קראתי ולא ראיתי, לא היה לי סבלנות להתחיל לקרוא ספר של כ"כ הרבה עמודים שכמו איסתרק לוקח הרבה זמן עד שמתחילים לקלוט מי זה מי ומי נגד מי וכו'. והסרט לדעתי מפחיד מידי ואני לא אוהבת.... אבל סיפרו לי את העלילה והיה על זה הרבה דיונים על הדמיון בין הסדרה הזו לסדרת ממלכה במבחן. בין השאר טענו שכנראה מיה קראה את הספרים האלו ובהשראתם כתבה את הספרים שלה.
בכל אופן הסרט יצא כמובן לאור ההצלחה של סדרת הספרים, ומשמיטים שם המון קטעים וחלקים מהספר. מי שרואה את הסרט ואח"כ קורא את הספר אז כמובן יש לו דמות בראש והוא לא יכול לדמיין לעצמו בצורה אחרת. אבל מי שקרא את הספר ואח"כ ראה את הסרט- אמרו לי שזה לא הורס בכלל, כבר יש לו את הדמויות בראש ואת הצורה שהוא חושב שהם, ובטח שכייף לו לקרוא שוב את הספר....
לא שזה משנה בכלל, לא נראה לי שאי פעם מישהו יתנדב להשקיע כ"כ הרבה בהפקת סרט על הסדרה הזו......
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2017 15:21 |
|
| |
נכון, אני מכירה ספר בשם "ניצוץ פמוטי הכסף" ולפני כמה זמן התוודעתי לעובדה שעל הספר הזה יש סרט שקוראים לו- "אור למגדל האפור"!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2017 18:37 |
|
| |
| לירוןן כתב: |  | | אם הייתי רוצה לראות משהו זה הקרב של בסטיאן ומהלהלל
חוץ מזה אחלה ספר7;7;7;7;7; |
|
זה ואת הקטע שאסתרק אומר שהעונש של מהלאלל הוא העמדת פנים...
|
|
|
|
|