|
|
| נשלח ב-6/1/2014 13:48 |
|
| |
נכון!!!
|
|
| נשלח ב-6/1/2014 20:01 |
|
| |
אסתרק אם זה יבוא לידי ביטוי בכל הספרים שלה מה יהיה ערכם של איסתרק ומההללאל? למה להם להיות כאלו מיוחדים? זאת אומרת נודעים. היא יודעת לשמור על גבול הטעם הטוב ולא להרוס את עצמה בידיים וכך המסר לא יגיע לאן שהוא צריך כי כולם יקראו לה מטיפה.
|
| נשלח ב-6/1/2014 20:11 |
|
| |
שירו את צודקת בזה, אבל אני חושבת שאיסתרק התכוונה לסגנון הכתיבה היחודי שדווקא מעשיר את הספר - שהיא נכנסתלפרטים ומציבה כל דבר במקום ומסבירה לעומק, זו ממחיות שחסרה יחסית בהרבה ספרים וחבל כי זה נותן לסר ערך גבוה יותר ונעים ביותר!! לדעתי לפחות
|
|
| נשלח ב-6/1/2014 21:18 |
|
| |
התכוונתי לכל הסגנון של הספר, ולא רק לסגנון הכתיבה. אם כל הספרים שלה היו בסגנון הלז - אז כולם היו מיוחדים יותר משאר הספרים בשוק החרדי. אין צורך לחשוש לערכם של איסתרק ומהללאל... קורה הרבה שספרים של סופרות מסויימות יפים יותר מהשאר. ואז הם פשוט מיוחדים יותר מהשאר, בייחודיות שלהם. כך ציפיתי שיהיו כל ספריה של מ. קינן, אך התבדיתי. ולכן אני חושבת שאיסתרק ומהללאל הם סייעתא דשמייא מיוחדת..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2014 21:30 |
|
| |
נכון איסתרק! זה באמת חבל שלא כולם יצאו ככה...
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 14:11 |
|
| |
הועבר מאשכול שיחה בממלכה:
|
פיצול אישיות?
הספרים איסתרק ומהללאל כתובים באותה רוח, אותן עקיצות שזורות בין השורות ואותו הומור דק. גם צורת התיאורים זהה.
מה שמעניין שבסיפור אחד מאלף המתפרסם בבית נאמן המתקרא קטיפה, אין שום דבר מכל הנ"ל. אם לא ששמה היה חתום בראש הסיפור, לא הייתי משייכת אותו אליה.
ההבדל הזה עומד גם לגבי ספרים נוספים שלה.
מה מייחד את איסתרק ומהללאל משאר הספרים? איך סופרת אחת כותבת בשני סגנונות כה שונים?
| | | |
|
| נשלח ב-12/1/2014 19:17 |
|
| |
אולי יש משהו חיובי ומעורר הערכה בכך שלכל ספר קינן מתאימה סגנון שמתאים לו באופן ספציפי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2014 19:55 |
|
| |
בהחלט... ואולי הפעם התודות בתחילת הספר מביעות משהו על השינוי בסגנון??:)
|
|
| נשלח ב-12/1/2014 20:20 |
|
| |
התודות?
|
| נשלח ב-12/1/2014 20:50 |
|
| |
כן...
|
|
| נשלח ב-12/1/2014 20:50 |
|
| |
בסוף הספר!
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 11:44 |
|
| |
מה שמשותף לכל הספרים של מ. קינן, ועוזר לזהות אותה בכל סגנונות הספרים, זה הכתיבה החכמה - היא כותבת במשפט אחד מה שאחרים היו כותבים בכמה שורות, מה שמכריח את הקורא להתרכז בקריאה ולשים לב לכל מילה במשפט, והופך את הקריאה לעונג צרוף... הספר "לפרוש כנפיים" הוא מדהים! יש לה שם סיפורים שהייתי צריכה לקרוא פעמיים ברציפות כדי להבין את הפואנטה. והמסרים שם הם כמו באיסתרק - מקוריים, חזקים ומשכנעים.
יש לה עוד ספר שהוא בכלל לא מוכר כי הוא נכתב תחת שם אחר. לספר קוראים "רק למישהו אחד" והוא קליל יותר ומוצלח קצת פחות אבל עדיין ניכרים בו סממני גאונות....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 13:07 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | בהחלט... ואולי הפעם התודות בתחילת הספר מביעות משהו על השינוי בסגנון??:) |
|
תמרור - את מנסה לומר שאולי מישהו אחר כתב את הספרים איסתרק ומהללאל? כי גם אני שמעתי משהו על זה שבעצם בעלה המציא אותם והיא רק כתבה.... אולי?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 17:19 |
|
| |
פנרס - איך הגדרת את זה יפה! את לפרוש כנפיים לא קראתי, אבל רק למישהו אחד בהחלט יפה!
את "מקום אחר" קראת? אהבתי אותו מאד! גם בו יש יותר משמץ גאונות מבצבצת..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 17:52 |
|
| |
שכחתי מהספר הזה... קראתי אותו לפני שנים המון פעמים וזהו. פעם הבאה שאני הולכת לספריה אני לוקחת אותו, בעזרת ד'.
|
|
|
|
|