|
|
| נשלח ב-23/6/2014 10:19 |
|
| |
המצב באמת נואש בספרות החרדית. איזה כיף יהיה לילדים שלנו - הם יגדלו לעולם שיש בו סדרה שלמה של ספרים מדהימים, ולא יצטרכו לחכות כמה שנים לכל ספר...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2014 13:04 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אף פעם לא חשבתי על הכוון הזה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2014 16:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2014 13:36 |
|
| |
בקשר למקום אחר, אז תדעו שהוא רחוק ממש מספריה המהממים איסתרק ומהללאל. הוא נחמד וחביב ו-זהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2014 14:35 |
|
| |
אולי בגלל שזה הספר הראשון שלה. הסגנון שלה הולך ומשתבח עם השנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2014 15:17 |
|
| |
| הפצי כתב: |  | אני מסכימה עם אסתרק.
בייחוד לאור העובדה שאולי 90% מהספרות החרדית אפילו לא שווה ביקורת.
ביקורת לא מפלילה ספר , הפוך, היא מראה שיש על מה לדבר בכלל :) |
|
הפצ'וצ' איזה משפט יפה!!
אני מוסיפה אותו לאשכול הציטוטים...
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2014 15:21 |
|
| |
| פנרס כתב: |  | המצב באמת נואש בספרות החרדית.
איזה כיף יהיה לילדים שלנו -
הם יגדלו לעולם שיש בו סדרה שלמה של ספרים מדהימים, ולא יצטרכו לחכות כמה שנים לכל ספר... |
|
פנרס, אהבתי:)
נכון!
אז אנחנו סוללים להם את הדרך..
האמת, אתמול נקלעתי לחנות גדולה ועמוסה בספרים, עברתי עלי'הם, התלבטתי אם לקנות, מה לקנות וכו'.
ולא ראיתי משהו שממש נראה לי לטעמי!
משהו במחיר ששווה את הספר הזה...
ככה באמצע השיטוטים, פשוט חשבתי לנו כמה שוו לקינן, שאולי עבדה קשה כדי להוציא ספרים כאלו, אבל ב"ה יצאו לה מוצלחים מאד!!
עד כדי כך, שאם יזדמן לי יוזבד אני לא אחשוב פעמים, כי אלו ספרים שחיבים להיות בבית! בניגוד לספרים אחרים שבהחלט היתי מפרגנת לעצמי לשאול אותם הספרי'ה ולהחזיר כשגמרתי...
ואם יש לכם המלצה לספר טוב, אשמח לשמוע:)
אבל טובבאמת!!
בעצם לא כאן.. יש לזה אשכול מיוחד.
אבל לענינינו - כמה היתי רוצה לקנות כבר את אדמה פראית!
ראיתי בערך 2 פרקים ממנו, והסגנון הקינני נראה מבטיח:)
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2014 15:37 |
|
| |
הוספתי את הציטוטים הנ"ל לאשכול הפנתיאון הממלכתי. תהנו מאימרות מחכימות (ומויכוח פעוט:) המשכנה כך, חברות, אנחנו רוצות לראות אשכול פורח עם ציטוטים יפים! בע"ה:)
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2014 23:11 |
|
| |
| רבקושירה כתב: |  | | בקשר למקום אחר, אז תדעו שהוא רחוק ממש מספריה המהממים איסתרק ומהללאל. הוא נחמד וחביב ו-זהו. |
|
דוקא לדעתי הוא ספר מדהים קראתי אותו כמו שאומרים בנשימה עצורה ובעונג רב
אהבתי שהספר לקח אותי למקום אחר אהבתי מאוד!! את הקפיצה קדימה 70 שנה - זה היה מפתיע ומסעיר
אהבתי את הניגודיות בין הציביליזציה המתקדמת לחיים באי
אהבתי מאוד את הקטעים בהם שלמה לא מבין את המושגים של אנשי האי ולהיפך וכמובן לא נשכח את המסר החזק של הספר - רדיפה אחרי מותרות והנאות גשמיות בהכרח מעבירה למקום שני את השאיפות הרוחניות
לסיכום לדעתי ספר מיוחד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2014 23:12 |
|
| |
להוסיף לגבי הספרים הנוספים או שחפרתי מידי להיום?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2014 23:19 |
|
| |
נכון המסר והכול יפה אבל הכתיבה לא משו, ואת אף פעם לא חופרת זה טוב שיש הרבה משתתפות בפורום.......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2014 23:34 |
|
| |
למה את מרגישה שהכתיבה לא משו? אחד המדדים מבחינתי לכתיבה טובה היא אם ההתרחשות חיה מספיק כך שאת מצליחה ממש לחוש אותה
אני כשקראתי את מקום אחר ממש נשמתי את אויר הים המלוח הרגשתי את המצוקה הנוראה של הנמלטים על הספינה הרגשתי את הרגליים שורפות מעמידה שעות בתוך המים בחיפוש אחר זהב ועוד ועוד
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2014 20:32 |
|
| |
ולגבי אחד מאלף הסוף באמת מעצבן כי מרגיש שנשארנו עם הרבה דברים לא פתורים
אבל כל הספר עד הסוף היה חויה מיוחדת הכשרון שלה ליצר ישות סיפורית עם כל כך הרבה צבע מסביב הפעימה אותי
דרך אגב כשחשבתי על צמח דוד המתוק שמבין ויודע כל כל הרבה ולא יכול לזוז כי הוא תינוק בן חצי שנה הרגשתי תחושה של כלא עוד מישהיא הרגישה את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2014 17:09 |
|
| |
זה לא כמו ממלכה במבחן כלומר ממש לא, (לפי דעתי)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2014 09:08 |
|
| |
בתור אחת שעקבה אחרי הסיפור אחד מאלף בקטיפה בנשימה עצורה , ובמשך חודשים ארוכים תהיתי איך הוא יסתיים, ומה בכלל קינן רוצה ממנו, דוקא זה שנשארו כל כך הרבה דברים לא פתורים בסיוםשלו, מדגיש לדעתי את העוצמה של המסר המדהים.
|
|
|
|
|