בית פורומים בחדרי חרדים

יוצאים בשאלה מתאבדים - ידי מי שפכו את הדם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2015 01:45 לינק ישיר 

את היצר לא הוא המציא. דור הולך ודור בא והיצר ממשיך במלאכתו, פושט צורה ולובש צורה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2015 01:48 לינק ישיר 

דברי כתבה:

סטיב ג'ובס שהמציא את האייפון הוא האחראי למותם הרוחני והגשמי של מליוני בני אדם בעולם

וואלה יופי!

איזה קטע, כבר הרבה זמן אני שובר עת הראש מה אענה ליום פקודה, תודה! הארת את עיניי!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2015 08:12 לינק ישיר 

איש_חשוב כתבה:

מי שיוצא בשאלה ומתאבד, בסך הכל עושה את מה שנהוג במקום אליו הוא הולך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2015 09:18 לינק ישיר 

פרדי_פלברה כתב:
דברי כתבה:

סטיב ג'ובס שהמציא את האייפון הוא האחראי למותם הרוחני והגשמי של מליוני בני אדם בעולם

וואלה יופי!

איזה קטע, כבר הרבה זמן אני שובר עת הראש מה אענה ליום פקודה, תודה! הארת את עיניי!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה עם אנדרואיד, תחפש תירוץ אחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2015 11:06 לינק ישיר 

לחילוני יש עדיין כללים מסויימים
לחרדי שחוזר בשאלה, או אחד שחי כחרדי ובפנים הוא חוזר בשאלה מבלי להודיע לחבריו
מרגיש שכרגע אין לו שום מעצורים
השאלה מה קודם, לחזור בשאלה ואח"כ להתאבד , או קודם להתאבד
אז הוא מנסה קודם לחזור בשאלה, באם זה מצליח טוב, ובאם לאו, יש את האפשרות השניה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2023 01:27 לינק ישיר 

נפטרה באורח טראגי בתו של ר' זעליג ברוורמן זצ"ל מקרית ספר ונכדה של הג''ר אורדנטליך מביתר. בגיל 29. היתה שייכת למגזר החרדי בעבר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2023 03:47 לינק ישיר 

כִּי כ׳ל־הָאִישׁ אֲשֶׁר הָלַךְ אַחֲרֵי בַֽעַל־פְּעוֹר ...  דוְאַתֶּם הַדְּבֵקִים בַּיהֹוָה אֱלֹהֵיכֶם חַיִּים כֻּלְּכֶם הַיּֽוֹם.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 23/05/2023 03:48:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2024 22:44 לינק ישיר 

הנער יהונתן גולדברג ז״ל, מרחוב נתיבות המשפט, נעדר מספר ימים, ואותר היום ללא רוח חיים. הלוויתו תצא בשעה 23:15 מביתו רחוב נתיבות המשפט 39 בעיר, לבית העלמין ירקון בפתח תקווה. (ידיעות מודיעין עילית) להצטרפות לידיעות מודיעין עילית בוואצפ: https://chat.whatsapp.com/GHTRffAysNTG0dhlYMK9tj

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2024 22:44 לינק ישיר 

*ברוך דיין האמת* הבחור יהודה ג׳קובס (רון יעקב) ז״ל (30) מרחוב בית וגן 115 ירושלים בן הרב גדעון ג׳קובס שיבלחט״א מרחוב אבני נזר 12 מודיעין עילית. נעדר מספר ימים, ואותר בשב״ק כשהוא ללא רוח חיים. על מועד הלוויתו תבוא הודעה נוספת. https://chat.whatsapp.com/FUjYfwuNB0bLTFPKeXOLen

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2024 00:38 לינק ישיר 

הם היו חברים ?
שניהם ממודיעין עילית וכמדומה שהרחובות קרובים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2024 01:42 לינק ישיר 

הבחור נמצא ללא רוח חיים בביתו, במיטתו... (שמעתי ממקור ראשון שכל הכהנים בבנין של ההורים הוצאו מהבית בבוקר, לכל היום). אז איך נעדר כמה ימים? נעדר למי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2024 01:44 לינק ישיר 

ולא יודעת כמה השכן יודע, אבל הוא לא סיפר על התאבדות אלא על od... קורה להרבה אנשים אבודים ;( מישהו כאן מנסה לצייר תמונה?!

תוקן על ידי Honeycooki ב- 19/05/2024 01:45:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2024 17:44 לינק ישיר 

הלווית הבחור יהודה ג׳ייקובס ז״ל מרחוב בית וגן 115 ירושלים. תצא הערב בשעה *19:15* משער ורד בהר המנוחות שבגבעת שאול שם יטמן. https://chat.whatsapp.com/FUjYfwuNB0bLTFPKeXOLen

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2024 23:05 לינק ישיר 

התאבדות על הכביש, הבחור מאיר גאנח ז"ל נהרג כשרכב על אופנוע על כביש 446, גם הוא חוזב"ש ממודיעין עילית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2024 23:56 לינק ישיר 

דווקא פה.https://youtube.com/shorts/NYtP2zZhIdk?si=XA6wTa1l0drDAwEn www.ynet.co.il/news/article/b1vcuknia יש יחס אחר... כדאי לצפות. ולקרוא, את תגובת האבא...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יוצאים בשאלה מתאבדים - ידי מי שפכו את הדם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.