זה עם רעואל? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לא קשור אפילונשלח מהאנדרואיד שלי
הו! נזכרתיאחין של קנז, הי'ה גשש מצטיןנהרג כשהלך ללוות את המשלחת המתחזה...נכון?אוף זה קטע מגעיללל _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
נכון..לגבי הכל..לילט פורום! עפתי לישון!!נשלח מהאנדרואיד שלי
עדין לא...:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אם תתני דמות נוספת אז ישנו סיכוי שאני עדיין פהנשלח מהאנדרואיד שלי
אין לי משהו..אולי יש לך? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אדרמונשלח מהאנדרואיד שלי
לא יודעת... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לא נסיך של איזה ממלכה שכנה?הוא היה במאהל הקווארי... הביא לאיסתרק את ספר התורה של המלך אהרון וכו'...הדמות הבאה: דוסה
אמא של מולוש, שנמצא מת בחדר האוצרות (?). שכנתם של רבקה ותובאל אובסלד...נשלח מהאנדרואיד שלי