טוב נו...הנה לכן רמז-קלידיאסנשלח מהאנדרואיד שלי
מה הרמז בזה? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
הו! תודה לך תמרור! נשלח מהאנדרואיד שלי
:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
תמרו חידה חדשה ולא לאמר סורי אין לי זמן. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
טוב טוב... בסדר...רטאני...בהצלחה!!:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מי הוא זה ואיזה הוא? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
תנסו חמודות!ממהללאל _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
נו?תנסו!!מחכה... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הפחמי הזקן. הציל את חייו של מהללאל לאחר נשיכת השועל והשהייה הארוכה במים...נשלח מהאנדרואיד שלי
יפה!!גאונה!איך עלית על זה? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ראית מה זה? נשלח מהאנדרואיד שלי
חחח כן!!יפה לך:)למה פרצופים כאלו? את אמורה לשמוח שהצלחת לפתור _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.