| נשלח ב-2/11/2014 00:31 |
|
| |
| אסתרק כתבה: |  |
זה לא הבן של טיפיאס?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 00:32 |
|
| |
כפי שאני זוכרת אז טיפיאס אומר לבנו: "ובפעם הבאה זכריה כשאתה מדבר לאביך זכור מה ציותה אותנו התורה בחמישי בעשרת הדברות" משהו כזה....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 15:51 |
|
| |
הסתבכתי.. זכרי'ה לא הי'ה אותו חתן עם מאכלי האימה במקרה? בנו של טיפיאס - ההוא עם הגזר והלפת לא נקרא בטעות נפתלי?? תקנו אותי אם אני טועה.. אני אשתדל לחפש. אבל בד"כ זה לוקח שעות או ימים:)
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:02 |
|
| |
נעשה כאן סדר:-) זכריה לטביאס הוא אכן החתן עם מאכלי האימה. בנו של טיפיאס, אביה של רבקה, נקרא סעדיה למיטב ידיעתי. נפתלי הוא אחיינו. וגדליה - הוא גדליה לטביאס, ממפקדי הצבא הכוזרי, היחיד שהאמין במקאן בקו הגבול עם הבולגרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:20 |
|
| |
כל הכבוד לההההההההה עשית את זה שוב אני עדיין מחכה להתנצלות על גלויי האכזריות שלך ושל שירו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:35 |
|
| |
אויש ההההה, מאיפה הקרצת כאן סעדיה?!?!?!?! אבא של רבקה הוא טיפיאס בעצמו, ולאחיו, אבא של נפתלי, קוראים אלקנה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:35 |
|
| |
התנצלות!!!! באמת!!!!! שנכרע גם ברך לפני הוד מעלתך????? אולי הוד מעלתה אינה מודעת, אך אנו מחכות ממש להתנצלות כנה מפי כבודה על כל ההתעללויות האחרונות. ומקוות שההתרחשות האחרונה הבהירה להוד רוממותה את חומרת מעשיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:38 |
|
| |
ותנשקו גם את כף ידי באהבה או לפחות את גלימתי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:39 |
|
| |
מחכים שתושיטי לנו את שרביטך....
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:40 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | התעללויות?! אני ?! אף אחת מההתעללויות לא שייכת אלי... וכעת א נ י דורשת התנצלות על חשד השווא! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איפה האשימו אותך בהתעללות?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:41 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | אויש ההההה, מאיפה הקרצת כאן סעדיה?!?!?!?! אבא של רבקה הוא טיפיאס בעצמו, ולאחיו, אבא של נפתלי, קוראים אלקנה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
סעדיה הוא אכן בנו של טיפיאס, הרסנו כאן שם טוב:-) והתכוונתי- בנו של טיפיאס - ש ה ו א אביה של רבקה, נקרא סעדיה. ונפתלי הוא אכן אחיינו של טיפיאס.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:42 |
|
| |
לרגע לא הייתי בטוחה מי הסנילית משתינו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:44 |
|
| |
לא היה בספריה את איסתרק, לקחו אותו. אז בדיוק אחרי שכבר לקחתי את הספרים עשיתי בדיקה אחרונה במדפים וראיתי שהחזירו את מהללאל, כמובן שלקחתי אותו מייד, אז תחכו לשמות ממהללאל....
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2014 16:44 |
|
| |
הוד מעלתה, הגבירה מילכה, מה עם עמיעד???
|
|