:)אני אהי'ה יותר חכמה עם הספר!!!:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
איש נוסף-אדוניהנשלח מהאנדרואיד שלי
מאיסתרק??????????????????????????????????????????????????????אני לא מצליחה לדבר מההלם!!!!אכזבת אותי:(חחח סתם טני צוחקת, אל תיבהלו:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אדוניה מוזכר גם במהללאל!נשלח מהאנדרואיד שלי
אני זוכרת אותו רק מאיסתרק! ולא בא לי לגלות עכשיו, לפני שעוד חברות ינסו את מזלן...רוצה לרמז איפה?
איפה במהללאל?הוא מוזכר בשיחה בין איסתרק להלה... מוזכר בקטנה..נשלח מהאנדרואיד שלי
אהה...
הספר לא אצלי כרגע... סורי:)אבל משום מה זכור לי שהוא חבר של מיכאל?? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אדוניה??? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
כן!או שלא?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מי הוא זה ואיזה הוא? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אדוניה?לגלות כאילו?!נשלח מהאנדרואיד שלי
לא לגלות, אולי לרמז?האם הוא מונדרי? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.