בסוף הספר שבסטיאן אומר לו שהמחנכים שלו עשו עבודה טובה. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
מחכה!אבל אל תשכחי להביא טוב?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אני עוד מעט אקום ואפתח את הספרים טוב? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אני מפחדת שתשכחי...:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מקווה שלא. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אז תביאי עכשיו.שלא תשכחי בסוף, כרגיל:)לכי להביא בבקשה, את יש לך דברים מענינים!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
סבלנות... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אני אחוזת חרדה שתשכחי ח"ו!!!חחח _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אז הייתה סיבה לחרדה:(
היתה סיבה ומעכשיו לא:החידה יחסית קלה ולכן אני מבקשת לא לזרוק הפרחות באוויר.כמה זמן עבר ממתי שאיסתרק ביקר את אולה ועד שההוא הופיע בארמון המלוכה? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
שלושה חודשים? נשלח מהאנדרואיד שלי
היא אמרה לא לנחש:)זה בטוח? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ככה זכור לי... אבל זה כן סוג של ניחושנשלח מהאנדרואיד שלי