10 ימים??חפרתי בספר, מההחלמה עד להגעתו לארמון המלך חלפו 10 ימים, השאלה מה עבר מהביקור עד ההחלמה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לתמרור. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
נשלח מהאנדרואיד שלי
לא נורא! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
יושיוש????לא עד כדי כך:)שירו - יופי!!!יושיוש - מוכנה להביא משהו?אין לי כרגע... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
על מה יופי? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
יופי שצדקתי:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
יופי שיופי.אבל חייבים משהו חדש! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אמממ!!!!!יושייוש?:)חחחח סורי פשוט המוח שלי קצת עיף:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
משו קל...איזה חוק רצה לחוקק תובאל אובסלד? נשלח מהאנדרואיד שלי
על הצדקה משהו?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לאנשלח מהאנדרואיד שלי
אין לי את איסתרק...מה נעשה?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.