ובכן....חוק שלנסיכים יהיה צבע שיער רגיל כזה. סתם חבל להסתבך עם הצהוב בשערו של איסתרק:)חידה מתוקה!והחידה הבאה:מתי מוזכר הביטוי: "קשישא" (בנוגע ל3 אנשים שונים לפחות)
או נכון!!!:)באמת חידה מתוקה!ריטאני - הפחמיאסתרק אולי? ביומהולדת בחלום?ו... איזה משרת... איזה? מנסה להיזכר... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
יפה! זו הפעם שנייה. חסר רק אחד.
מאיזה ספר יש עוד? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אממ... איסתרק.
אז אין לי איך לעזור:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אסתרק, תשחררי איזה רמזון? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
נראה לי אני יגלה כי זה לא מדי בולט...באיסתרק, לפעמים דיאלידאן קורא לרעואל "רעואל קשישא".רק בבקשה!!!!!!!!!!! תביאו חידה חדשה:)
היכן מוזכר שלשה שבועות? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אממ.. איזה ספר?_________________תוקן על ידי תמרור25 ב- 12/02/2014 18:37:29 הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
תוקן על ידי תמרור25 ב- 12/02/2014 18:37:29
מהללאל. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
ביער, נכון?זה מה שזכור לי... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לא מה שאני התכוונתי. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.