ממש לא!!איזה ספר? איזה רמז?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ההמשך לא הגיע! צריך עוד ניחושים, חברות! נשלח מהאנדרואיד שלי
יושיוש אין לנו כיוון!!!תתני משהו... בבקשה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
המילה מתמטיקה מופיעה בדו שיח בין שני אנשים. אבל בגלל שאני חמודה נורא ומתוקה נורא אני יגיד שכתוב שם מתמטיקה פשוטה ולא סתם מתמטיקה....נשלח מהאנדרואיד שלי
טוב שאת יודעת מה אתחחח את מצחיקה יושיוש!!!אני יודעת...זה אולה וטובי'ה שמתווכחים בשדה התפוחים על כל מיני עובדות של החים...נכון?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אם אני לא טועה - את צודקת..ובתור מנהלת משנה הריני להורות לך להכין חידה חדשה, בלי התחמקויות!!
הצילו...אהבתי את המשפט הראשון-אם אני לא טועה - את צודקת..:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
חחחחחחחחחח
אולי תסכימי להציל אותי ולתת חידה?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
בכיף!מתי צחקו על המלך?ומי צחק?
מאיזה ספר זה? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הדובה לזי רקדה עם מאמנה- אקילא. היא רקדה לצלילי שיר הצוחק על רעואל- המלך בעל הצלקת....חידה חדשה-כמה זמן עבר מאירוסיו של איסתרק עד לחתונתו?נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי אסתרק ב- 16/02/2014 17:55:28
תוקן על ידי אסתרק ב- 16/02/2014 17:55:28
איזה שאלות...אין לי את איסתרק... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.