מה קרה? מה קרה??לא יודעת:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
זה הכי חזק בפון.. במחשב יש יותר אפשרויות. רוצה לצעוק לה?נשלח מהאנדרואיד שלי
אוקי... הנה: אסתרק! אסתרק!!! אסתרק!!!!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
יותר בקול! ובאדום! נשלח מהאנדרואיד שלי
מה יותר בקול?אולי היא נרדמה מסכנה?למה שאני אעיר אותה?ואם אח"כ היא תצעק עלי שכולם התעוררו?מי תציל אותי? את? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אני! ברור!!!!!!!נשלח מהאנדרואיד שלי
טוב שנזכרת לחשוב בסוף!:)חחחח _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
זה קשור להמלטות של הנסיכים מארמון הקיט?
לא ממש...
אסתרק!איפה הית אתמול? קראתי לך עד שיצא לי הגרון כמעט...:)מה לא ממש?? מה?מה עושים איתך??:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לא ממש או ממש לא.....?
חחחחח... לא היה לי מחשב אתמול, אז לא יכולתי לשמוע את הזעקות שהלכו פה:)אני חושבת שממש לא. כלומר, אני לא מתכוונת לזה, אלא ל2 דברים אחרים (מספיק שתביאו אחד)אבל אני לא החלטית מספיק כדי להגיד שמה שענית לא נכון כלל..
טוב, נוותר לך גם הפעם:)אז אולי פשוט תביאי רמז למה שהתכוונת?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.