ושביל האיילות...נשלח מהאנדרואיד שלי
נכון!!!:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
איסתרק תבאי חידה חדשה.בכל אופן בנות, חידות על אנשים לאשכול המתאים, כאן זה חידות של סתם. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
וגם גאנט _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
יפה מאוד!!בכל אופן איסתרק תורך לחידה חדשה. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אולי תחודי לנו לבינתים עד שהיא תבוא? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אני אשמח!שם של מקום בבלבול אותיות- מופיע בשני הספרים:"רגש אטן"בהצלחה!
גשר ...וואי זה לא לידי...אפשר רמז? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הופיע בשני הספרים.אבל רמז:הנסיכים היו אמורים לעבור בו.
נאט? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
גשר נאט בעדיפות ראשונה וגשר איטרא בעדיפות שניה...נשלח מהאנדרואיד שלי
מה יושיוש?הי גם את פה??איזה יופי:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.