בטח שפה!נשלח מהאנדרואיד שלי
אז צדקתי.תמרור, ניחשת את הראשון - גשר. אך לא היתה לך אפשרות לדעת את נאט כי זה מאיסתרק, שם היתה אמורה השיירה הנסיכותית לעבור לפני שהם נחטפו. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
את זה שאת מצדיקה אותי:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אהה... מה רצית? שאתבע ממך להיות נביא? אני יודעת שאת לא טפשה, וקטנה את בטוח לא. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
מזכיר לי את אתמול...תמימה מאד או קטנה מאד?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
כשאת תקבעי באיזה מעמד את, תבוא התביעה. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
לבינתים מעדיפה להתחמק:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
החידה הבאה מבית מדרשה של אסתרק, אך מהספר מהללאל ומאיסתרק גם יחד:א. סדרו את המעמדות הבאים לפי דרגות - מהבכיר לפחות -אציל, אביר, אלוףב. תנו דוגמא לאישיות מכל מעמד.תוקן על ידי אסתרק ב- 09/01/2014 18:06:52
תוקן על ידי אסתרק ב- 09/01/2014 18:06:52
אביר- פנרס אליקטאן/בלואדאןאלוף-אטיאןאציל-דילידאן לפני שיגעון הגדלות שלו.
לא מדוייק כלל!
אז מה כן????????????????????
נחכה לנסיונות נוספים..