| נשלח ב-7/1/2014 15:34 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | כן ממני....!!!! אגב המשפט הראשון מחמאה השני לא, רשמתי את שניהם שיהיה איזון ולא תעוף לנו פה ואז לא תהייה כאן יותר.
נראה דווקא שכן קשה לרצות אותך הרי אתה אמרת בעצמך שהמילים "שתמצא חן בעניי" זה רק הכותרת של הרשימה תכתוב אני אוהבת דברים מרגשים........:) |
|
תודה על המחמאה.
קשה לרצות(ריצוי) אותי. אבל לא קשה לרצות(רצון) אותי.
ובעז"ה כשיגיע הזמן אכתוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 15:39 |
|
| |
מעניין שגם אני מרגישה ככה.... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 15:51 |
|
| |
חחח אז בהצלחה גם לך!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 22:00 |
|
| |
לא איכפת לי איך היא תיראה מה שחשוב לי שהיא תיהיה בחורה זורמת ופתוחה ולא ביישנית ולא חסידית כי ..........המבין יבין
אני ישמח לקבל רעיונות
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2014 23:44 |
|
| |
הייתי חייב להגיב.
לענ"ד, מי שבא עם רשימה, עם איזה מודל מסוים. מי שהיופי חשוב לו ברמה כזו שיש לו תבנית ברורה מה הוא מחפש/רוצה, גם אם הוא באמת בסוף יקבל בדיוק את מה שהוא דמיין, וכ"ש אם הוא בסוף יתלהב על מישהי שהיא לא כמו שהוא חיפש בהתחלה. ביום מן הימים, הוא יתהה על הראשונות, הוא יפזול לאחרות, או פשוט הוא לא יהיה מספיק מסופק מיופיה של אשתו גם אם היא לא תשתנה מחמת הנסיבות.
התחברות ליופי שמושתת רק על יופי חיצוני, זה דבר שהולך כמו שהוא בא. זה דבר שמשתנה כמו כל רגש וטעם בחיים. והתוצאה בהתאם.
אך אילו אדם משכיל לבחון את היופי לא רק לפי מדד חיצוני אלא לפי הפנמיות של הבחורה, לפי האישיות, לפי המכלול של היצור שעומד ממול, אז רוב המוחץ של הסיכויים שיופיה תמיד יישאר בשבילו ה-יופי.. יש סיכוי שהגם שהוא יידע שיש יותר יפות ממנה, אבל כמוה אין...!
וכמאמר החכם: "אני לא אוהב אישה כי היא יפה, היא יפה כי אני אוהב אותה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 08:07 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | א. רזה ב. שחורה בשיער, קצת שזוף בצבע העור. ג. שתמצא חן בעיני בפנים ובעיקר בפנים(בלב). זאת הרשימה שלי, ואני בטוח שאם תבוא אחת שתכבוש אותי ולא משנה למה, אני גונז את הרשימה. |
|
אהבתיי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 08:09 |
|
| |
דרך אגב - בבנות רזות עדיין יש עניין של מבנה גוף(מבנה העצמות ).
שאת זה אי אפשר לשנות
למשל - יש בחורה עם כתפיים צרות ויש עם כתפיים רחבות
בוא נגיד שאצל גברים זה פחות קריטי כי גבר עם כתפיים רחבות זה דבר מקובל ...
אבל אצל אשה - האם זה נורא ?
יפריע לכם ?
תוקן על ידי מתמזגת ב- 09/01/2014 08:09:55
תוקן על ידי מתמזגת ב- 09/01/2014 08:11:15
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 08:52 |
|
| |
לי יש כתפים רחבות, ואני נחשבת יפה :P
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 10:07 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | | לי יש כתפים רחבות, ואני נחשבת יפה :P |
|
את לא מרגישה קצת גברית ?
זה נותן מראה גוף משולש במקום ישר.
אני רוצה לדעת אם זה מפריע לגברים ...
גברים ??
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 10:36 |
|
| |
לא מרגישה. ולא מפריע למראה, אולי מוסיף.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 13:54 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | הייתי חייב להגיב.
לענ"ד, מי שבא עם רשימה, עם איזה מודל מסוים. מי שהיופי חשוב לו ברמה כזו שיש לו תבנית ברורה מה הוא מחפש/רוצה, גם אם הוא באמת בסוף יקבל בדיוק את מה שהוא דמיין, וכ"ש אם הוא בסוף יתלהב על מישהי שהיא לא כמו שהוא חיפש בהתחלה. ביום מן הימים, הוא יתהה על הראשונות, הוא יפזול לאחרות, או פשוט הוא לא יהיה מספיק מסופק מיופיה של אשתו גם אם היא לא תשתנה מחמת הנסיבות.
התחברות ליופי שמושתת רק על יופי חיצוני, זה דבר שהולך כמו שהוא בא. זה דבר שמשתנה כמו כל רגש וטעם בחיים. והתוצאה בהתאם.
אך אילו אדם משכיל לבחון את היופי לא רק לפי מדד חיצוני אלא לפי הפנמיות של הבחורה, לפי האישיות, לפי המכלול של היצור שעומד ממול, אז רוב המוחץ של הסיכויים שיופיה תמיד יישאר בשבילו ה-יופי.. יש סיכוי שהגם שהוא יידע שיש יותר יפות ממנה, אבל כמוה אין...!
וכמאמר החכם: "אני לא אוהב אישה כי היא יפה, היא יפה כי אני אוהב אותה"... |
|
האם האישיות לא משתנה במהלך החיים? מה קורה אם מתחתנים עם אדם בגלל האשיות הטובה..בסוף מתגלה שגם האישיות לא משו...וגם המראה לא משו...??!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 14:37 |
|
| |
הכל תלוי מה הרצון של כולנו יש כאלה שאחרי חתונה משתנים בצורה חיובית ויש כאלו שלהיפך
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 14:42 |
|
| |
| שטויעס כתבה: |  | לי יש כתפים רחבות, ואני נחשבת יפה :P |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 15:11 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | | לי יש כתפים רחבות, ואני נחשבת יפה :P |
|
במסכת מגילה כתוב שרָחָב הייתה אחת מארבע הנשים היפות בהיסטוריה, אז לא חשוב מה כתוב במסכת 'מידות'...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 22:07 |
|
| |
אם כבר מדברים על זה אז עד לפני חודש היתה לי חברה שבכל לא לא היתה רזה וולא שמנה אבל היא יפה אבל אופי של בחורה שבחיים לא ראיתי אם תשאלו למה נפרדתי אז זה לא בכלל מריבה אל לחץ משפחתי שהיה אצלה נשמה טובה בחורה מאד רגישה
|
|
|
|
|