בית פורומים שידוכי חרדים

בחורה מנהלית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/1/2014 20:56 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
אני דוקא מעדיף בחורה שלמדה מקצוע נורמלי ולא הוראה. אני לא חושב שיש הרבה בחורים היום שמסתכלים על לימוד מקצוע מנהלי כמשהו מפחיד, להיפך, בחורים רוצים את זה כי זה מביא פרנסה הביתה. לגבי מה שטענת "פחד משליטה של אשה" זה כבר בעיה בפני עצמה אם זה קיים. אין שני מלכים בממלכה אחת.

ההסבר של מה שכתבתי פחד משליטה זה שזה במצב שזה לא קיים והם חושבים שבגלל שהיא טיפוס שמנהל היא תשלוט עליהם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2014 20:58 לינק ישיר 

רציף כתב:
הסיכויים שלה להתחתן פוחתים, כי גברים נרתעים מנשים עוצמתיות מדי.. יתכן גם שהסיבה לזה שנשים מהמעמד הגבוה פחות מאמינות במוסד הנישואים.. במקצועות שציינת בולט הראש המבריק של הבחורה שפנתה ללמוד מקצועות שכאלה, וגם החיכוך הרב עם המגזר הכללי שאולי מוריד לה נקודות במקרים מסוימים

המחקרים לא בדיוק מעודדים 
והשאלה שלי למה גברים נרתעים מנשים עוצמתיות ?? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2014 21:03 לינק ישיר 

מבריקה כתב:
אני מבינה ראש של בחור ישיבה שיפחד מאישה כזאת.
הם כל החיים למדו תורה,לא ממש התמודדו עם החיים,לא למדו מקצוע,לא יצאו לעבוד,והם עוד אמורים להרגיש מעל בחורה שעשתה את כל זה,עצמאית,חכמה ,משכילה...ברור שזה מוריד את הביטחון.

מי שלומד תורה ברצינות והתמדה זה לא פחות דורש ואולי אפילו יותר מבחורה שמשכילה....
לצערם של הרבה אנשים כמות השכל של האדם היא מולדת ולא ניתנת לרכישה, אז מה זה משנה???
עצמאות לרוב הבחורים יש את זה, הם ישנים בפנימיה ומתמודדים את דברים שבחורה פחות נחשפת ומתמודדת 
ומי שיש לו בטחון עצמי באמת לא ירד לו בגלל כזאת סיבה. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2014 21:03 לינק ישיר 

ch642789 כתב:
לא הבנתי מה זה כזה בעיה מישהו אמר שאסור להיות מנהלת עסק בכלל בציבור החרדי?

אף אחד לא אמר שאסור וזה ממש לא הנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2014 21:05 לינק ישיר 

bm308 כתב:
אני רק יכולה לענות לך אם הרגשתי אתזה על בחורים שנפגשתי איתם. אחרי שדיברנו על שאיפות, רצונות ויכולות... כן, יש בזה משו.... הם לא ממש פוחדים מזה הם פשוט קצת פחות מבינים בזה. נפגשתי עם אחד שלטענתו רשיון נהיגה לאישה נותן לה אובר ביטחון מול הבעל...אני בעיקר חושבת שזה עניין של אופי לכן זה לא הכי משנה איזה מקצוע יש לה\לו ביד
 אבל מעצבן !!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2014 21:10 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
אישה קשה או בעל קשה - שאינם מוכנים לפשרות ורואים את עצמם במרכז ,  קשה לחיות איתם בזוגיות טובה ואוהבת. 
הרבה פעמים "ניהול" נתפס עם אופי קשה (ולפעמים זה מסתדר יחד) שלא נרתע ולא זז מעמדתו. 

אני לא מבינה מה הקשר בין זה שבחורה שהיא טיפוס מנהל לבין זה שהיא רואה את עצמה במרכז
אנשים אגואיסטים יכולים להיות גם סבלים, רופאים, פסכולוגים וכו' 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2014 21:47 לינק ישיר 

ריקי, אין לנו בעיה מנשים עוצמתיות וחזקות, כל עוד בבית היא תהיה אשה נורמלית (ויש שיוסיפו גם נשית) שמוכנה ורוצה לשמוע ולקבל גם את דעתו של בעלה, אז הכל בסדר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2014 21:48 לינק ישיר 

אני כבר הבנתי מזמן שבחורה דומיננטית זה הדבר שהכי מפחיד אותם עלי אדמות.

משתתפת בצערך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2014 21:55 לינק ישיר 

let_her_go כתב:
אני כבר הבנתי מזמן שבחורה דומיננטית זה הדבר שהכי מפחיד אותם עלי אדמות.

משתתפת בצערך. 

מזל שאת לא צריכה להתחתן עם בחורה :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2014 21:56 לינק ישיר 

דוד את מי את מייצג שאתה כותב לנו?? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2014 23:32 לינק ישיר 

ממש לא נתקלתי במציאות כזו של רתיעה.
הפוך.. גברים מחפשים אישה שכזו.. זה גאווה בשבילם.
חוץ מזה - בחור ישיבה שרוצה ללמוד מעדיף אישה שתכניס כמה שיותר כסף.
ועוד משהו.. היום ההוראה והגננות כבר ממש לא מה שגברים מחפשים. גם אם לא מחפשים קרייריסטית עדיין לא מחפשים אחת שתחיה על מילוי מקום ו2500-3000 שח בחודש...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/1/2014 01:03 לינק ישיר 

riki_m כתב:
דוד את מי את מייצג שאתה כותב לנו?? 
את רוב בחורי ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/1/2014 02:18 לינק ישיר 

השימוש במילה פחד אינו נכון לדעתי כאן, אני לא אוכל אוכל סיני לא בגלל שאני פוחד ממנו אלא כי אני לא אוהב אותו, 
אנשים מתחתנים כדי להשלים תחומים חסרים בחייהם,
ואם הם מתרשמים שהבחורה (או הבחור המקרה ההפוך) לא תשלים את החסר הם פשוט לא יתחתנו איתה, לא משנה כמה היא מוכשרת ומוצלחת או יפה, כמו שאף אחד לא יקנה מוצר בחנות רק הגלל שהמוכר אדם מוצלח, קונים כשרוצים וכשצריך וכשמרגישים שהדבר יעשה טוב בחיים.

אז אל נא תאמרו שגברים מפחדים מנשים חזקות, אמרו מעתה שלהרבה גברים יש שאיפה שהבית יהיה להם מקלט מחיי היום יום בהם כל הזמן יש תחרות ומאבקי כח סמויים, זהו בית וזו מטרתו, וכשהם פוגשים אישה מוצלחת אבל תחרותית, הם אולי ישמחו להקים איתה עסק אבל היא הדיוק ההפך מכל מה שהם רוצים בבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2014 08:55 לינק ישיר 

הרוח תשוב, יפה אמרת (אבל אני לא מכירה נשים תחרותיות : ) )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2014 11:35 לינק ישיר 

בס"ד
אני קצת מבינה למה גברים נרתעים מנשים מנהלות...בכ"ז רוצים כאן בן אדם עדין ונשי ותפקידי הניהול דורשים
מהאדם להיות מחוספס,לא חייכן במיוחד-קשוח,וקשה להחליף את הכובע כשחוזרים הביתה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחורה מנהלית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext