בית פורומים שידוכי חרדים

בחורה מנהלית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/1/2014 12:12 לינק ישיר 
אין שום בעיה שאישה תנהל עסק !

ch642789 כתב:
לא הבנתי מה זה כזה בעיה מישהו אמר שאסור להיות מנהלת עסק בכלל בציבור החרדי?
הרבה ירושלמים מכירים את חנות המכנסיים של בידרמן, 2 נשים רבניות צנועות וחסודות עם שביס ירושלמי מוכרות מכנסיים לגברים לפי מידה. אז מי שנראה לו שאנחנו קיצונים אז הוא לא מעודכן פשוט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2014 13:05 לינק ישיר 

בס"ד
חחח מכנסיים?חחח אהבתי...אולי אלך לקנות שם מכנסיים חסידיות לבן זוגי לעתיד...זה סגולה שמעתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/1/2014 16:05 לינק ישיר 

סגולה לקנות טלית לבעל, ציצית , כיפה, שופר, מכנסיים עוד לא שמעתי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/1/2014 23:04 לינק ישיר 
"מנהלת" עשוי לפעמים להעיד על אופי לקוי, זה לא תמיד ככה !

bm308 כתב:
רציף- מצד אחד כתבת שהאישיות הזו של מנהלת היא לא מרנינה במיוחד, ומצד שני נתת דוג' של מקצועות נוספים שמראים על אופי מפוקפק,.... אז מה זה בא לומר?! זה עיניין של אופי בלבד!!

תוקן על ידי bm308 ב- 08/01/2014 14:24:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2014 10:20 לינק ישיר 

והרוח_תשוב כתב:
השימוש במילה פחד אינו נכון לדעתי כאן, אני לא אוכל אוכל סיני לא בגלל שאני פוחד ממנו אלא כי אני לא אוהב אותו, 
אנשים מתחתנים כדי להשלים תחומים חסרים בחייהם,
ואם הם מתרשמים שהבחורה (או הבחור המקרה ההפוך) לא תשלים את החסר הם פשוט לא יתחתנו איתה, לא משנה כמה היא מוכשרת ומוצלחת או יפה, כמו שאף אחד לא יקנה מוצר בחנות רק הגלל שהמוכר אדם מוצלח, קונים כשרוצים וכשצריך וכשמרגישים שהדבר יעשה טוב בחיים.

אז אל נא תאמרו שגברים מפחדים מנשים חזקות, אמרו מעתה שלהרבה גברים יש שאיפה שהבית יהיה להם מקלט מחיי היום יום בהם כל הזמן יש תחרות ומאבקי כח סמויים, זהו בית וזו מטרתו, וכשהם פוגשים אישה מוצלחת אבל תחרותית, הם אולי ישמחו להקים איתה עסק אבל היא הדיוק ההפך מכל מה שהם רוצים בבית.
\\תודה רבה על התשובה המפורטת אבל היא רחוקה ממה שהתכוונתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/1/2014 10:48 לינק ישיר 

ריקי יקירה, גברים באמת נרתעים מזה או מחפשים להתהדר בזה כמו בפרס. אבל כל מה שאנחנו צריכות זה בדיוק אחד שיהיה החצי השני שלנו, והוא כמובן לא יפחד. צריך לזכור להיות עדינה ונשית ולתת את המקןם לאחר, לא לשדר מנהלת גם בבית, ואז לגבר מתאים זה לא ישנה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/1/2014 12:24 לינק ישיר 

השיבני- אני התכוונתי לשלב של הבירורים שבחורים נרתעים, אח"כ כבר בפגישות זה לא משנה כי בחור שזה מתאים לו אז הוא ימשיך ומי שלא אז לא , אין פה מידי נוסחאות....

נשיות ועדינות זה טבע של האישה ולא משנה איזה מקצוע לומדים בחורה אמורה להיות כזאת וגבר צריך לקחת את המושכות לידיים מבחינה ניהולית  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/1/2014 12:49 לינק ישיר 

ריקי זה ברור לי אבל מה שאני אומרת זה שהזיווג שלך לא יירתע מזה גם בבירורים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/1/2014 13:12 לינק ישיר 

ב"ה כל מה שקשור לשידוך שלי אני לא דואגת 

( לא פתחתי את האשכול בשבילי אני לומדת גם הוראה ....  )

תוקן על ידי riki_m ב- 10/01/2014 13:14:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/1/2014 15:43 לינק ישיר 

אני יכול רק לדווח איך זה אצלי
לי אישית לא אכפת אם היא מנהלת, להיפך אני מעדיף אחת עם רוח יזמית שמסוגלת להיות עצמאית, שמסוגלת לשנות תחומי עיסוק לפי הצורך.
מה שכן מאוד חשוב לי זה שהיא לא תהיה קרייריסטית, דהיינו שמה שתופס לה את חלומות הלילה זה העבודה ולא המשפחה. אני גם לא רוצה אחת שעובדת רק בשביל הכסף אלא שגם תעבוד בעבודה שמעניינת אותה באמת.
אני מתכנן לעבוד גם כן כך שאשמח אם אשתי לעתיד תעסוק בעיסוק עם שעות גמישות יותר כמו פסיכולוגיה למשל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2014 18:56 לינק ישיר 

השיבני כתב:
ריקי יקירה, גברים באמת נרתעים מזה או מחפשים להתהדר בזה כמו בפרס. אבל כל מה שאנחנו צריכות זה בדיוק אחד שיהיה החצי השני שלנו, והוא כמובן לא יפחד. צריך לזכור להיות עדינה ונשית ולתת את המקןם לאחר, לא לשדר מנהלת גם בבית, ואז לגבר מתאים זה לא ישנה.

התחלת יפה, "כל מה שאנחנו צריכות זה בדיוק אחד שיהיה החצי השני שלנו, והוא כמובן לא יפחד"
לגבי המשפט השני  "צריך לזכור להיות עדינה ונשית ולתת את המקןם לאחר, לא לשדר מנהלת גם בבית, ואז לגבר מתאים זה לא ישנה. "- חח תשחקי אותך משהו שהוא לא את? הממ. (אולי תעבדי על עצמך להיות מקבלת ונותת וטובה לגבר שלך וכדומה אבל הניסוח שלך נראה לי כמו משחק..)

תוקן על ידי שטויעס ב- 11/01/2014 18:58:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2014 17:29 לינק ישיר 
הן מוכרות מכנסיים רגילות, מכנסיים מושקעות כאלה, למשל, אם הבחור

חייכנית770 כתב:
בס"ד
חחח מכנסיים?חחח אהבתי...אולי אלך לקנות שם מכנסיים חסידיות לבן זוגי לעתיד...זה סגולה שמעתי
רוצה להוציא מרפסת במכנסיים?.. אין בעיה, אפשר להזיז כמה צירים במכנסיים.. (אני רציני, החנות נמצא/היה ברחוב שערי פינה, כמה שנים לא הייתי שמה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2014 17:34 לינק ישיר 
כן, ככה מישו אמר, מה לעשות

רציף כתב:
לא הבנתי מה זה כזה בעיה מישהו אמר שאסור להיות מנהלת עסק בכלל בציבור החרדי?
הרבה ירושלמים מכירים את חנות המכנסיים של בידרמן, 2 נשים רבניות צנועות וחסודות עם שביס ירושלמי מוכרות מכנסיים לגברים לפי מידה. אז מי שנראה לו שאנחנו קיצונים אז הוא לא מעודכן פשוט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2014 22:21 לינק ישיר 

רציף כתב:
בס"ד
חחח מכנסיים?חחח אהבתי...אולי אלך לקנות שם מכנסיים חסידיות לבן זוגי לעתיד...זה סגולה שמעתירוצה להוציא מרפסת במכנסיים?.. אין בעיה, אפשר להזיז כמה צירים במכנסיים.. (אני רציני, החנות נמצא/היה ברחוב שערי פינה, כמה שנים לא הייתי שמה)

להוציא מרפסת במכנסיים?מזה אומר??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/1/2014 22:39 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
התחלת יפה, "כל מה שאנחנו צריכות זה בדיוק אחד שיהיה החצי השני שלנו, והוא כמובן לא יפחד"לגבי המשפט השני  "צריך לזכור להיות עדינה ונשית ולתת את המקןם לאחר, לא לשדר מנהלת גם בבית, ואז לגבר מתאים זה לא ישנה. "- חח תשחקי אותך משהו שהוא לא את? הממ. (אולי תעבדי על עצמך להיות מקבלת ונותת וטובה לגבר שלך וכדומה אבל הניסוח שלך נראה לי כמו משחק..)

תוקן על ידי שטויעס ב- 11/01/2014 18:58:52

1. תודה על הפידבק
2. לצערי איני יכולה לקחת אחריות על הפרשנות המרחיקת לכת שלך. לא כתבתי "תשחקי אותה" ולא "תהיי משהו שאת לא". זה מה שאת דולה מדבריי מסיבה כלשהי. להיות עדינה ונשית ולתת את המקום לאחר זה נראה לי א'-ב' בנשיות יהודית ואם מישהי נאלצת לטשטש את הדברים האלה במידה במהלך העבודה בחוץ חשוב שזה לא יזלוג הביתה ושתדע לעשות את ההפרדה. יש כאלה שצריכות לעשות את בעבודה עצמית, ויש כאלו שמספיק שתהיה להן המודעות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחורה מנהלית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.