בשבח ובהודיה ל-ה' יתברך... בשעה טובה ומוצלחת... זה קרה
את כל השמחה וההתפרקות אני אעשה כנראה במקומות אחרים ולא כאן על גבי הפורום אבל בכל זאת כמה נקודות למחשבה לאנשים הנפלאים פה...
המלצתי החמה אליכם, אך ורק אמונה .... תפילה מעומקא דליבא.... לא להתייאש ולא לוותר, בכנות, היו לי רגעים שכבר ויתרתי, שלא חשבתי שתפילותיי עוזרות והתחלתי להתייאש, התפללתי על זה פחות, או שפחות בכוונה, אבל אני מבין היום שאין תפילה שחוזרת ריקם... פשוט להמשיך ולהמשיך, וחלילה חלילה לא לבוא בטרוניא כלפי בורא עולם...... חס וחסה...... בטח שלא בקול רם, אלא אפילו בלב. בסופו של דבר הוא מסדר הכל, בצורה ובזמן הטובים ביותר, גם אם לא מבינים את זה. ככה זה!
דבר שני.... לרדת בדרישות השטותיות. אני יכול לספר לכם על עצמי.... שארוסתי בכלל לא רציתי להיפגש איתה מלכתחילה.... גם מבחינת הגיל (4 שנים בינינו) גם מבחינת העדה שלה, משני הצדדים, שאת שניהם אלו עדות שלא רציתי להיפגש עם אחת כזאת. כי סבור הייתי שלא אמצא שם משהו שאתלהב במיוחד(כמובן שבסופו של דבר נפגשתי ואני אוהב את המראה שלה...) גם מבחינת איזור המגורים שלה... שלא רציתי... וגם פרט מסויים אצל אחד ההורים שהעדפתי משהו קצת יותר פשוט ו........ ששששש... לא נפרט מדי. זכיתי באמת במשפחה נפלאה!!
כמובן שארבעת ה"חסרונות" הללו הם פריבליגיות מסויימות, נגדיר זאת כך.... לא משהו שהיה עקרוני אצלי. בסופו של דבר נפגשתי איתה למרות כל הדברים האלו והנה ה' סידר לי והראה שאדם יכול לתכנן ולתכנן ולחשוב מחשבות..... בקיצור אל תהיו שליליים איפה שלא צריך.
רצוני להודות לחברי הפורום הנפלא..... למרות שאולי לא הגבתי כאן הרבה, אבל נהנתי לקרוא ולהחכים. תודה לעוד 3 אנשים שהיו איתי בקשר בפרטי במהלך תקופתי כאן.... והם בעצם החשובים לי כאן ביותר.....
בקרוב אצל כולם!!
נשלח ב-11/1/2014 19:42
הרבה מזל טוב.
שתזכה לבנות בית נאמן בישראל.
(פחות רווק ופחות רווקה..)
נשלח ב-11/1/2014 19:44
מזל טוב
נשלח ב-11/1/2014 19:55
מזל טוב, מרגש!!!!! תודה על המסרים! בנין עדי עד
נשלח ב-11/1/2014 20:11
מזל-טוב! בניין עדי עד. הרבה הצלחות וברכות!!
נשלח ב-11/1/2014 20:50
מזל טוב! הרבה שמחה ואושר! שמחים בשמחתך :)
נשלח ב-11/1/2014 20:52
על כל רווק שהולך מגיעים שנים במקומו. אבל כל זה לא מוריד כלום מהשמחה על האירוסין שלך. שתזכה לבנות בית נאמן בישראל לשם ולתפארת!