|
|
| נשלח ב-20/1/2014 22:43 |
|
| |
את אמרת שהאבק השחור הוזכר באיסתרק! אני רוצה תזכורת איפה, בסך הכל!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 22:43 |
|
| |
מה שתכריחי את ליבך לשכוח, אותו את תזכרי לתמיד.
|
| נשלח ב-20/1/2014 23:02 |
|
| |
יפה!!:) אסתרק לא זוכרת! רק אל תחליטי לענות אותי עכשיו בלקרוא את כל הספר מהתחלה שורה שורה.. כי אני לא אעשה זאת:) ואם את לא זוכרת, אז כנראה שלא צדקתי, זה הכל!
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 23:27 |
|
| |
נו, לא נורא!
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 23:43 |
|
| |
יופי!!:)
|
|
| נשלח ב-26/1/2014 23:03 |
|
| |
עוד תקדים: כשבסטיאן מואשם בבגידה, הוא מגיב כאשם, מה שגורם לרעואל לגשת לתאו בטרייר ולחקור אותו לפשר ההתנהגות. כשבסטיאן בוחר ביוסף דיאלידאן בנוסף לגד בליאטר לערוך את החקירה בעניינו, רעואל חושב במרמור שגם תגובתו המוזרה יכולה להיות ביטוי של כישורי המשחק המצויינים שלו, בהם השתמש לא פעם בעבר. כישורי המשחק של האביר מקאן עברו לדמו של מהללאל. הוא באמת תמה על המקור לכישוריו בהיותו בתפקיד מיכאל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2014 23:19 |
|
| |
יפה אסתרק!! נכון...
שימי לב - הוא גם הוזכר בקשר לתלתלים המפורסמים של בית מקאן, אבל זה עוד כשאצל דיאלידאן חשבו אותו מיכאל...
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 03:06 |
|
| |
במהללאל עצמו יש רמז להמשך... אליהו אומר למהללאל שהוא מזכיר לו מישו ממעמד גבוה ואחר כך אנחנו מתוודעים לדמיון בין הדמות מהמעמד הגבוה- מיכאל, לבין מהללאל... מקווה שהייתי מדוייקת.. הספר לא באזור, סורי! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 14:35 |
|
| |
יושיוש דיקת בהחלט.זה באמת ככה. גם סבתא הטובה קראה לו "נסיך היער".
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 14:48 |
|
| |
מצטערת לאכזב... עד כמה שהבנתי, האשכול מיועד לתקדימים באיסתרק שמרמזים על העומד לקרות במהללאל...נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 17:10 |
|
| |
אסתרק נכון, אבל זה נכון בד"כ. ולכל כלל יש יוצא מן הכלל 
|
|
| נשלח ב-12/2/2014 19:52 |
|
| |
הנה תקדים נוסף:
"ימים רעים באו על כוזר, עובדיה, ימים רעים מאד". רגע שתק ואז הוסיף כל כך בשקט, עד שנדמה היה שלא היו הדברים אלא דמיון בלבד: "אף פעם לא חשבתי שאצטער על כך שהארכתי ימים". "לא הבנתי", אמר עובדיה. גבותיו העבות של הרופא נפלו על עיניו, "הוא יצליח וזה יהיה רע", אמר, "אבל אז - אם תענינה התפילות - יבוא מישהו אחר ויקרא לבני כוזר לשוב אל הדגל, וזה יהיה טוב. אבל אז - יקומו אלו שמעדיפים נזיד עדשים על בכורה, וחרבות תצטלצלנה ויד איש תהיה ברעהו, השדות ייעזבו ובמקום מים ישפך דם, וזה יהיה רע, רע מאד".
רובן, גד, פנרס ובסוף איסתרק- קראו לעם לחזור אל הדגל, אך אז קם יוסף דיאלידאן שמעדיף את הנאות העוה"ז (נזיד עדשים) על פני חתירה אל האמת (בכורה), ואז מתחילה מלחמת אחים בין כוזר החדשה לכוזר הישנה והטובה, "יד איש ברעהו".
וזה, בעצם, תקציר קל של מהללאל.
תוקן על ידי אסתרק ב- 12/02/2014 19:54:11
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2014 19:54 |
|
| |
כשאני קוראת את הקטע הזה עכשיו עוברת בי כזו צמרמורת.
|
| נשלח ב-25/2/2014 13:56 |
|
| |
ועוד תקדים: לאחר מות המלכה והכשת המלך, העוצר המגעיל יוסף דיאלידאן הוא האחראי על שלומם של הנסיכים הצעירים. בזמן הזה יוסף מתאמץ לתת ליקוואל תחושת קרבה אליו, בעזרת הפוני, למשל, ויחס אישי. רואים במוחש שהוא מצליח בכך כאשר רובן מגיח באמצע הצלת הנסיכים מארמון הקיט ויקוואל - שבתחילה אהב את רובן שהבטיח שיראה לו בדיוק מהן פרט ועוללות אך לאחר מכן הוא כיכב בחלומות הלילה שלו כרוצח עם סכין שלופה - צורח למראהו.
כל זה הוא תקדים לאחת הדילמות המשמעותיות במהללאל- ההתמודדות עם יקוואל המרדן, שאוהד בסתר את דיאלידאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2014 14:55 |
|
| |
יפה אסתרק!!
|
|
|