את צוחקת עלי? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
קופי:)הכל רק לא פאנז'י!!!הספיקה לי פעם אחת... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
חחחחחחחחחח _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
איזה תגובות קצרות נהיו לך לאחרונה!!!מה קרה?מה את עושה תוך כדי?מטגנת פנקיקס?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
תמרור, מה יש לך? מה רצית שאני אגיב לך? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חסר מה??לא יודעת, תביעי רגשות!אם בא לך כמובן, לא מכריחה...רק שאלתי... זה פשוט נראה לי מוזר שלך אין עוד מה לכתוב בנושא:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הגבתי בדיוק את הרגשות שלי הצחיק אותי מאוד הקטע של פאנז'י.באיזה נושא? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אוקי!...בכל נושא:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הראש שלי לא כל כך בעולם זהז עכשיו זו הסיבה! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
ומדוע?נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי אסתרק ב- 16/01/2014 00:25:49
תוקן על ידי אסתרק ב- 16/01/2014 00:25:49
פשוט יש לי הופעה עוד חודש והראש שלי שם._________________ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
תוקן על ידי אסתרק ב- 16/01/2014 00:24:32
אה..נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי אסתרק ב- 16/01/2014 00:26:42
תוקן על ידי אסתרק ב- 16/01/2014 00:26:42
חחחחחחחח מה קרה נבהלת? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.