|
|
| נשלח ב-14/1/2014 10:21 |
|
| |
לא כוונתי הייתה לכך שהפרנסה נקבעה מראש השנה וכל מה שצריך זה השתדלות
אכן כמו ריקי אהבתי את הסבר לא צריך לפתוח שני ברזים 3>
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 11:32 |
|
| |
בס"ד
מה הקשר אמונה בה'?וממתי הלחץ צריך להיות על כתפי האישה?יש לה מספיק לחץ של לגדל וללדת ילדים... אם בתורה נכתב שזה הקללה של הגברים,כנראה שזה משא ממש כבד על האישה... לחץ כלכלי-לא מתאים לאישה...ואת מבחני האמונה-נשאיר לגברים!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/01/2014 11:33:21
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/01/2014 11:33:33
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 12:05 |
|
| |
צר לי לאכזב אותך, אבל את חיה בסרט יותר מידי הזוי. הבעל הוא לא אבא שלך ולא המשרת האישי שלך. זה נכון שהוא צריך לפנק מידי פעם אבל זה לא יחסים של קח ותן, אני נתתי עכשיו תורך לתת לי, לא רוצה לחשוב כמה זמן יחזיקו הנישואין שלך אם את מגיעה בגישה כזו.. מעבר לזה, כתבת כאן באשכול משהו כמו: 'שיעבוד שעה ויחזור הביתה שיהיה איתי' כל אחד מבני הזוג צריך את מרחב המחיה שלו והיציאה לעבודה/ללימודים רק ממתקת יותר את המפגש בערב. מצאת דבש אכול דייך, נאמר על האישה. אני יודעת שאני נשמעת כמו כל הזוציות האלו שמתחתנות ובאות להטיף על זוגיות  אבל לא היתה לי אף כוונה כזו, באמת, פשוט זה צרם לי מאוד הגישה הזו, גם אם הייתי רווקה הייתי אומרת את זה. אניווי, המון הצלחה בחיים ורק טוב תמיד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 12:10 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | צר לי לאכזב אותך, אבל את חיה בסרט יותר מידי הזוי. הבעל הוא לא אבא שלך ולא המשרת האישי שלך. זה נכון שהוא צריך לפנק מידי פעם אבל זה לא יחסים של קח ותן, אני נתתי עכשיו תורך לתת לי, לא רוצה לחשוב כמה זמן יחזיקו הנישואין שלך אם את מגיעה בגישה כזו.. מעבר לזה, כתבת כאן באשכול משהו כמו: 'שיעבוד שעה ויחזור הביתה שיהיה איתי' כל אחד מבני הזוג צריך את מרחב המחיה שלו והיציאה לעבודה/ללימודים רק ממתקת יותר את המפגש בערב. מצאת דבש אכול דייך, נאמר על האישה. אני יודעת שאני נשמעת כמו כל הזוציות האלו שמתחתנות ובאות להטיף על זוגיות  אבל לא היתה לי אף כוונה כזו, באמת, פשוט זה צרם לי מאוד הגישה הזו, גם אם הייתי רווקה הייתי אומרת את זה. אניווי, המון הצלחה בחיים ורק טוב תמיד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 12:13 |
|
| |
בס"ד מעניין מאד והאישה היא האמא שלו?היא המשרתת של הבן זוג?למה זה תמיד נורמלי שאישה עושה הכל+לפרנס והבן זוג מקבל הכל עד השולחן? כנראה שלא הבנת אותי נכון...אני לא רוצה שיהיה צמוד אלי כל היום... אמרתי שילמד שעה אחרי עבודה.... עבודה לוקחת כבר חצי מהיום...אחרי שעה לימוד+ערבית,נותר בסה"כ מספר שעות שבהם אני רוצה שיהיה בבית, שילדים יראו אבא,שילמד איתם...ושיהיה לצידי בגידול הילדים ובפעולות הבית ושיהיה לי בן זוג לדבר ולצאת איתו אחרי הכל לא מתחתנים כדי שרק יהיה לך עם מי לישון...ואגב הוא בדיוק כמוני אם אני עובדת והוא עובד...כמו שאני עוזרת לו בחוץ הוא יעזור לי בפנים...זו דעתי... נכון שזה לא טוב לצפות...אך לא נראה לי שבחור עם לב טוב יסרב לפנק אותי אם אבקש ממנו מדי פעם כוס תה/להכין משו קטן....כמו שאני אשמח לפנק אותו בהדדיות... זו הזוגיות שאני רוצה.... בקטע של ההחזר..אמרתי את זה בצחוק....אבל אחרי הכל ברור שאם רק אני אפנק ובן זוגי לא יחזיר אף פעם לא יהיה לי חשק להמשיך....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/01/2014 12:16:42
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/01/2014 12:20:20
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 12:20 |
|
| |
ממש לא! ממש ממש לא! שני בני הזוג שותפים הדדיים בתא המשפחתי שהם מקימים, החל בפרנסה, גידול הילדים, חינוכם, בריאותם וכלה בטיפוח הזוגיות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 12:27 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | ממש לא! ממש ממש לא! שני בני הזוג שותפים הדדיים בתא המשפחתי שהם מקימים, החל בפרנסה, גידול הילדים, חינוכם, בריאותם וכלה בטיפוח הזוגיות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אגב,שמעתי שבזוגיות בריאה יש 3סוגי קשר עם הבן זוג.... אבא,חבר,ילד.... לפעמים את רוצה שהוא יגונן עליך כמו אבא טוב,לפעמים שיקשיב כמו חבר טוב,ולפעמים את דואגת לו כמו לילד....וכן להיפך...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 12:58 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| פווווווווו כתב: |  | ממש לא! ממש ממש לא! שני בני הזוג שותפים הדדיים בתא המשפחתי שהם מקימים, החל בפרנסה, גידול הילדים, חינוכם, בריאותם וכלה בטיפוח הזוגיות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אגב,שמעתי שבזוגיות בריאה יש 3סוגי קשר עם הבן זוג.... אבא,חבר,ילד.... לפעמים את רוצה שהוא יגונן עליך כמו אבא טוב,לפעמים שיקשיב כמו חבר טוב,ולפעמים את דואגת לו כמו לילד....וכן להיפך... |
|
אהבה, אחווה, שלום ורעות. שתהיה אהבה ללא תנאים כמו אב לבנו אבל גם יותר לתת ביקורת כשצריך. אחווה כמו שני אחים שגם כשהם רבים, הם תמיד נשארים יחד. רעות כמו רע, חבר, שתמיד עומד לצידך ולא מתייחס לחסרונות שלך. אבל לא במובן הפשטני של המילים. את לא צריכה להתייחס לבעלך כמו אל ילד קטן, להיפך, גבר צריך את המקום ה'גברי' שלו בבית. ואם את מתחנת כדי שתהיה לך דמות אב, חבל עלייך.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 13:01 |
|
| |
בס"ד חחח אני כדעתך אמרת משו חכם...אני ממש לא מחפשת דמות אבהית או ילד רק אמרתי מה ששמעתי מיועצת אחת... סה"כ אני מחפשת בחור נחמד שיהיה חבר אמת לחיים.זהו בקשה קטנה ופשוטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 13:44 |
|
| |
פווווווווווו לפעמיים נראה לי שאת כותבת מהניק שלי רק בצורה הרבה הרבה יותר טובה, אני נהנית לקרוא את התגובות שלך ולדעתי את צריכה להיות יותר פעילה לרווחת הכלל :)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2014 13:46 |
|
| |
| תשריאברהם כתב: |  | | לא כוונתי הייתה לכך שהפרנסה נקבעה מראש השנה וכל מה שצריך זה השתדלות
אכן כמו ריקי אהבתי את הסבר לא צריך לפתוח שני ברזים 3> |
|
תודה.
קרדיט לרב איינהורן
|
|
|
|
|