הוותיקים כאן מכירים אותי. הצעירים מן הסתם לא. אבל פה זה תחנה מרכזית בזמן הרווקות פה ולאחמ"כ כבר לא.
אצלי לצערי הרב עדיין אין שום חדש תחת השמש ואני באותה סיטואציה.
אבל יש ימים שהאושר מציף אותך מכל הכיוונים וזה בד"כ בימים שאתה שומע על חבר שמתגרש או כל דבר שאתה שומע שקורה בין בני זוג. ואתה אומר תודה רבה אבא בשמיים שחסכת ממני את הדבר הזה.
ויש ימים של דיכאון מוחלט בד"כ שאתה מגיע לשמחות ורואה ילדים בני גיל 17 נשואים כבר וחברים שלך מסתובבים עם ילדים גדולים ואתה אומר למה ממני נחסך האושר הזה.
ויש ימים של תקווה ענקית בימים של דייט מוצלח או בימים של שיש מלא הצעות מכל הכיוונים. אבל בד"כ הם מסתיימים בלא כלום. וזה ההרגשה הגדולה של ספינה מטלטלטת בלב ים.
אפילו שלאחרונה ב"ה הצלחתי לעבוד על עצמי ואני כל הזמן רק בשמחה. והגעתי להבנה שהחיים שלנו מתנהלים ע"י גיפיאס וכמו שאני נוסע ברכב עם הוויז אני לא שואל אותה למה. או יותר נכון אני יכול לשאול אותו למה אבל בסוף אני יגיע לאותו מקום. כמו שבוויז כתוב לי באיזה שעה אני יגיע למקום ואתה רואה בחוש שבדיוק בזמן שכתוב תגיע לא דקה יותר ולא דקה פחות. כך החיים שלנו מתנהלים בשמיים הכל כתוב ומפורט כבר. אפילו את המכשולים שבדרך. רק שאנחנו לא יודעים מתי נגיע לכל נקודה ונקודה. ולכן אנחנו כל היום בטלטלות. אבל אולי החיים יותר יפים כך. לא יודע.
לעניינו אין לי במה לחזק את אלו שצריכים חיזוק ואין לי במה לנחם את אלו שצריכים ניחום. נקווה שבסוף יהיה כ"כ טוב שנשכח את העבר. ומה שבטוח שברגע שהיא תגיע אנחנו נידע למה זה התעכב. מקווה בשבילה שזה יהיה שווה.
נשלח ב-13/1/2014 15:13
מוכר כ"כ.
איחולי שיבוא בקרוב ממש. וסיפינת החיים שלך תסע בשלווה ובבטחה ותגיע לחוף מבטחים..
נשלח ב-13/1/2014 15:14
בס"ד אהבתי את דברייך...תודה על החיזוק... אולי אם תזרוק את המכשיר הטמא תזכה להתחתן....שמעתי לא מזמן על סיפור כזה אצל חסידות מסוימת...
נשלח ב-13/1/2014 15:19
אין לי מכשיר לא כשר אחי. יש לי נקסוס 4 של רמי לוי כשר למהדרין. ובמחשב עם חסימה של מורשת
נשלח ב-13/1/2014 15:24
בס"ד מורשת לא מספיק...צריך אתרוג(= כדי שתקבל בחורה אתרוגית...
נשלח ב-13/1/2014 15:25
בס"ד אגב הוויז פועל רק בפלאפון לא כשר לא?
נשלח ב-13/1/2014 15:25
ברמי לוי תקשורת יש את וויז גם בכשר
נשלח ב-13/1/2014 15:38
בס"ד מזה חסימה מורשת?מה הדרגת חסימה?ז"א מה ניתן ומה לא ניתן לראות?זה כמו רימון?
נשלח ב-13/1/2014 15:44
בחור, יהיה לה שווה. אני בטוחה. עם דיבורים כאלו- מה צריך עוד? :)
בחור שעובד על עצמו, זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לבחורה. זו דעתי..
נשלח ב-13/1/2014 15:44
חייכנית, תפני לנציג שירות של מורשת.....P-:
נשלח ב-13/1/2014 15:47
בס"ד לא אני פרמיטיבית(=
נשלח ב-13/1/2014 22:36
בחור_חסידי כתב:
הוותיקים כאן מכירים אותי. הצעירים מן הסתם לא. אבל פה זה תחנה מרכזית בזמן הרווקות פה ולאחמ"כ כבר לא.אצלי לצערי הרב עדיין אין שום חדש תחת השמש ואני באותה סיטואציה.אבל יש ימים שהאושר מציף אותך מכל הכיוונים וזה בד"כ בימים שאתה שומע על חבר שמתגרש או כל דבר שאתה שומע שקורה בין בני זוג. ואתה אומר תודה רבה אבא בשמיים שחסכת ממני את הדבר הזה. ויש ימים של דיכאון מוחלט בד"כ שאתה מגיע לשמחות ורואה ילדים בני גיל 17 נשואים כבר וחברים שלך מסתובבים עם ילדים גדולים ואתה אומר למה ממני נחסך האושר הזה.ויש ימים של תקווה ענקית בימים של דייט מוצלח או בימים של שיש מלא הצעות מכל הכיוונים. אבל בד"כ הם מסתיימים בלא כלום.וזה ההרגשה הגדולה של ספינה מטלטלטת בלב ים. אפילו שלאחרונה ב"ה הצלחתי לעבוד על עצמי ואני כל הזמן רק בשמחה. והגעתי להבנה שהחיים שלנו מתנהלים ע"י גיפיאס וכמו שאני נוסע ברכב עם הוויז אני לא שואל אותה למה. או יותר נכון אני יכול לשאול אותו למה אבל בסוף אני יגיע לאותו מקום. כמו שבוויז כתוב לי באיזה שעה אני יגיע למקום ואתה רואה בחוש שבדיוק בזמן שכתוב תגיע לא דקה יותר ולא דקה פחות. כך החיים שלנו מתנהלים בשמיים הכל כתוב ומפורט כבר. אפילו את המכשולים שבדרך. רק שאנחנו לא יודעים מתי נגיע לכל נקודה ונקודה. ולכן אנחנו כל היום בטלטלות. אבל אולי החיים יותר יפים כך. לא יודע.לעניינו אין לי במה לחזק את אלו שצריכים חיזוק ואין לי במה לנחם את אלו שצריכים ניחום. נקווה שבסוף יהיה כ"כ טוב שנשכח את העבר. ומה שבטוח שברגע שהיא תגיע אנחנו נידע למה זה התעכב. מקווה בשבילה שזה יהיה שווה.
למה אתה מאושר שחבר התגרש?? המטאפורה של הוואיז מוכרת לי, כתבת את זה אולי פעם כאן באתר או שניק אחר השתמש בזה?
משפט קצת מעצבן אבל כולנו באותה סירה מתפללים ומקווים לטוב
נשלח ב-13/1/2014 22:51
כל הכבוד על האמונה שלך.זה לא דבר שמובן מאליו..
נשלח ב-13/1/2014 23:09
אני מקווה שזה לא מסלול התכנון שמוכן לנו :)
תוקן על ידי riki_m ב- 13/01/2014 23:09:10
נשלח ב-14/1/2014 12:13
riki_m כתב:
הוותיקים כאן מכירים אותי. הצעירים מן הסתם לא. אבל פה זה תחנה מרכזית בזמן הרווקות פה ולאחמ"כ כבר לא.אצלי לצערי הרב עדיין אין שום חדש תחת השמש ואני באותה סיטואציה.אבל יש ימים שהאושר מציף אותך מכל הכיוונים וזה בד"כ בימים שאתה שומע על חבר שמתגרש או כל דבר שאתה שומע שקורה בין בני זוג. ואתה אומר תודה רבה אבא בשמיים שחסכת ממני את הדבר הזה. ויש ימים של דיכאון מוחלט בד"כ שאתה מגיע לשמחות ורואה ילדים בני גיל 17 נשואים כבר וחברים שלך מסתובבים עם ילדים גדולים ואתה אומר למה ממני נחסך האושר הזה.ויש ימים של תקווה ענקית בימים של דייט מוצלח או בימים של שיש מלא הצעות מכל הכיוונים. אבל בד"כ הם מסתיימים בלא כלום.וזה ההרגשה הגדולה של ספינה מטלטלטת בלב ים. אפילו שלאחרונה ב"ה הצלחתי לעבוד על עצמי ואני כל הזמן רק בשמחה. והגעתי להבנה שהחיים שלנו מתנהלים ע"י גיפיאס וכמו שאני נוסע ברכב עם הוויז אני לא שואל אותה למה. או יותר נכון אני יכול לשאול אותו למה אבל בסוף אני יגיע לאותו מקום. כמו שבוויז כתוב לי באיזה שעה אני יגיע למקום ואתה רואה בחוש שבדיוק בזמן שכתוב תגיע לא דקה יותר ולא דקה פחות. כך החיים שלנו מתנהלים בשמיים הכל כתוב ומפורט כבר. אפילו את המכשולים שבדרך. רק שאנחנו לא יודעים מתי נגיע לכל נקודה ונקודה. ולכן אנחנו כל היום בטלטלות. אבל אולי החיים יותר יפים כך. לא יודע.לעניינו אין לי במה לחזק את אלו שצריכים חיזוק ואין לי במה לנחם את אלו שצריכים ניחום. נקווה שבסוף יהיה כ"כ טוב שנשכח את העבר. ומה שבטוח שברגע שהיא תגיע אנחנו נידע למה זה התעכב. מקווה בשבילה שזה יהיה שווה.
למה אתה מאושר שחבר התגרש?? המטאפורה של הוואיז מוכרת לי, כתבת את זה אולי פעם כאן באתר או שניק אחר השתמש בזה?
משפט קצת מעצבן אבל כולנו באותה סירה מתפללים ומקווים לטוב
כנראה הוא שמח בשמחת החבר שניצל מהכלאפתע שאיתה התחתן.
נשלח ב-9/2/2016 16:10
פשוט לא יאומן איך מה שכתבתי בעבר נשאר אותו דבר. ואם הכל ועל אף הכל ממשיכים להתחזק בבורא כל העולמים