|
|
| נשלח ב-20/10/2014 17:16 |
|
| |
גם אני אוהבת אותך 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2014 17:17 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2014 17:18 |
|
| |
אני הצעתי שרנה תתחתן עם יוזבד, אתם הצעתם שיוזבד יהיה בן 17, אבל הוא יכול להיות גם בן 50...
(ניתן להינות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2014 22:46 |
|
| |
רידה כתבה באשכול אחר:
אני רוצה גם להוסיף, שכידוע בעלי ובני (והיום נתגלה שגם חמי) עמדו לצד מלכם ושירתו אותו במסירות ובנאמנות רבה. (אגב, הרגע חשבתי על עוד סיבה שבגללה התאים שאקרא לעצמי בשם זה. רידה ועובדיה כידוע עזרו עם השידוך של המלך רעואל, וגם אני בחיי האמיתיים משתדלת לעסוק מעט בשידוכים... :) )
לא שאני אבין!!! אין בושה??? וככה אין לך אפילו הצעה אחת לרנה המסכנה שלנו???
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2014 23:22 |
|
| |
מה קרה? על מה הצעקות? נא לשמור על סגנון מכובד כיאה לפורום הממלכתי שלנו!  מילכה... למה צעקת על רידה? היא נראית לי עדינה...:)
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2014 23:24 |
|
| |
מה פירוש? היא שדכנית - ככה היא מצהירה אז למה להפקיר את רנה?
את לא חושבת שהיא נורא בודדה? קבוע כשאני קוראת את הקטעים עליה נצבט לי הלב איזה חיים קשים כמה סבל ועוד עכשיו אנחנו מזניחות אותה
וחוץ מזה - לאיפה חוש ההומור ברח?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2014 23:33 |
|
| |
לא ברח, לא ברח... הוא תמיד משחק כאן תפקיד מרכזי:)
ונראה לי שרידה אוהבת קודם להיות בטוחה שכל הצדדים מסכימים, ואז לצאת בהצהרות פומביות.. נכון רידה?:)
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2014 23:38 |
|
| |
רידה מתבשל משהוא שאנחנו לא יודעות? 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2014 23:42 |
|
| |
בהחלט חברות! אנחנו עובדים על זה, אל דאגה...
רק שזה קשה.מאוד. שכחתן שהיא בכ"ז מבוגרת עם חיים לא פשוטים, ומבין הכוזרים שבגיל המתאים, אין הרבה שמוכנים לשמוע על הרעיון (בכ"ז היתה נשואה לקאה) ומבין מי שנשאר, בינתיים רנה לא מוכנה לשמוע על אף אחד מהם.
אני אגלה לכן בסוד, שכשדכנית, אני לא בטוחה שהיא לגמרי רוצה להתחתן.. בכ"ז אשת הברזל. נראה לי היא לא לגמרי סגורה על עצמה בקטע הזה.. אבל אני מקווה שנצליח לשכנע אותה. אם הצלחנו לשכנע את הרבנית נרמה גאד, אז אולי גם איתה יש לנו סיכוי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2014 23:50 |
|
| |
רידה צריך חשיבה מקורית וחוץ מזה מספיק עם השטויות הללו לא צריך להקשיב לה אם היא לא רוצה מה שתהיה רווקה זקנה צולעת מסכנה (זוכרות את המשחק הטיפשי הזה מהארגון בשבת?) ?
וחוץ מזה היא אשת הברזל כלפי חוץ את שוכחת איך היא שכבה על מיטתה ומיררה בבכי?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2014 23:55 |
|
| |
אנחנו חושבים על זה האמת, אל תגלו לאף אחד, התלהבתי על הרעיון של פנרס. אבל צריך לברר אם הגילאים מתאימים. (אבל תזהרו באמת לא לפלוט אף מילה, שלא תגלה את זה)
ומילכה- היא בת!! במשך כל שני הספרים היא בכתה רק פעם אחת!!!! זה נקרא אשת ברזל גם בפנים.. (שכחת כמה אונמר וטור ותרצה בכו?? את לא מכירה בנות??)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2014 00:03 |
|
| |
פנרס! הוא לא נשוי? בטוח? זה כאילו מושלם! אז למה איסתרק' לא חשב על זה? רק כי הוא לא שדכן?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2014 00:05 |
|
| |
מישהי הציעה את זה פה באשכול לפניי. לא זוכרת מי.. אבל זה לא נשמע שהוא נשוי, כי הוא כל הזמן בארמון ומשרת את העם. נראה לך שלהוד מלכותו יש זמן להתחיל לשדך את כולם?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2014 00:07 |
|
| |
רנה זה כולם???????????????????. אין בושה לשדכנים , אה? את יודעת מה ר"ת של שדכן? שקר דובר כסף נוטל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2014 00:12 |
|
| |
הי זה לא יפה! זה ממש מעליב..
ככה את אומרת עלי? אם הוד מלכותו זצ"ל היה זוכה להינשא לרבנית גאד, הוא היה רואה כמה אמת דיברנו עליה..
ואיסתרק כן עוסק בזה קצת. עם אונמר למשל. אבל שכחת שרנה היא גם אתגר קשה.. אבל אולי באמת צריך להציע את הרעיון למיה, שתכניס את זה לראש של איסתרק 
|
|
|
|
|