|
|
| נשלח ב-29/10/2014 13:44 |
|
| |
שידוך טוב צריך רק לברר
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 13:54 |
|
| |
הוא נשוי, לא?! למה נראה לי?
(ניתן להינות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 15:42 |
|
| |
נראה לי שהוא לא נשוי. האמת... ממ.... מבחינת האישיות נשמע מתאים. השאלה עם מה שהיא עברה גורם לה להיות מסוגלת לחיות עם גבר שנראה כך העיקר שיהיה אדם טוב..... לא מחייב...בכלל לא....
נורא אישי. לשאול אותה? למי יש אומץ? לא פשוט לשאול כזו שאלה..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 16:32 |
|
| |
זה רעיון!! אלרנן, למה אמא שלך תמיד אמרה לך להתרחק מעיסקי שידוכים? נראה שיש לך את זה... 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 16:39 |
|
| |
אלרנן יפה! אני גם חשבתי על זה כבר המון זמן אבל אני חושבת שהוא כן נשוי, או שזה בכלל אמא של רוב שעולה לי בראש, אני אבדוק זאת בהזדמנות.
|
| נשלח ב-29/10/2014 18:35 |
|
| |
אבל למה שחמות המלך תרצה להתחתן לאדם עם מום? (עזבו את האישיות, הייתם רוצות להתחתן עם גמד??)
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 18:37 |
|
| |
אולי בגלל שחמות המלך כבר בת 50+ ללדת ילדים רב הסיכויים שזה לא יקרה (למה שגבר צעיר ירצה להתחתן ובסוף לא יהיו לו ילדים כלל???) היא עברה דבר או שניים בחיים שלה. וחוץ מזה אמנם היא שמרה על היהדות בפלאט אבל מי מחייב שזו לו הצגה? אפשר לדעת כמה הנישואים שלה לקאה וכל העסק ההוא שם השפיעו עליה?? (תנסו לשער 20+ שנה בסביבה גויית לחלוטין ללא שום קשר ליהדות...)
|
| נשלח ב-29/10/2014 19:35 |
|
| |
בסדר, אבל בכל אופן........ בעל גמד, אהמ.... לא משהו שהייתי חפצה....
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 19:54 |
|
| |
ברור כי את לא במצב שלה!!
|
| נשלח ב-29/10/2014 19:57 |
|
| |
ח"ו.... י'מלחיצה אחת....
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 20:47 |
|
| |
חוץ מזה, רבקוש, נשמע שהוא בנ"א כ"כ מיוחד שאם מתחברים אליו יש לו תכונות שמחפות לגמרי על החיצוניות..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 20:55 |
|
| |
נכון, וזה.... אבל....
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 21:58 |
|
| |
הוא מיוחד והכל אבל עם כל זה זה לא פשוט. זה לא מום קטן. הוא כולו מעוות. ובעל פגמים נוספים. ( לא סתם אישיות מדהימה כזו בעל תארים וקשר אישי עם המלך לא התחתנה)
היא מיוחדת והכל אבל עם כל זה זה לא פשוט. היא חיה המון שנים עם בעל גוי. ראתה דברים, ילדה ילדים, עברה שבי. וכו וכו. (לא סתם אישיות שכזו שהיא גם חמות המלך מתקשה בנתיים למצוא שידוך)
אז זה מתאים? אולי. באישיות נראה לי. אבל לא תמיד אם יש חיסרון לשני הצדיים אז זה עובד יחד. זה חיסרון שונה. אדם קרוב אצל עצמו ומכיל את החסרונות של עצמו. זה לא אומר שהוא יכול להכיל כל חיסרון של אדם אחר. זה צריך לבדוק ברגישות בשיחה אישית עם כל אחד מהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 22:43 |
|
| |
ניתוח יפה כוזרית :-) גם אני חושבת שזה שידוך טוב, אם כי אני מסכימה עם שירו שהגיל לא כל כך מסתדר. שני בעלי יסורים, שני בעלי עוצמות פנימיות מדהימות (בגלל מה שעברו, אלא מה?? הקושי מחשל ובונה) נשמע שידוך מצויין. כוזרית, תדברי איתם?? תציעי להם??
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 22:44 |
|
| |
ההההההההההההה מתי אמרתי שהגיל לא מסתדר??
|
|