אסתרק, לא להתעצבן! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
מנהלות לא לריב...:)אסתרק קראתי!! למה נראה לך שלא??ומה נראה לך לא הגיוני בזה???ברור שיכול להיות שלא... אבל למה לשלול מראש? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
יוזבד חייב להתחיל תקופה קצרה מאוד (!!!!!!!!!!) אחרי סיום מהללאל...לכן אין מצב שזה הבן של ליאה ושלוואן או של אונמר ואולה!!נשלח מהאנדרואיד שלי
ואם היא תחליט לקפוץ כמה שנים קדימה?? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
היא לא יכולה בגלל שלושת התליונים שאצל שלוואן!שלא תעשה לנו בעיות!נשלח מהאנדרואיד שלי
מה קשור לתליונים??נקווה שאכן היא תתחשב:)במיוחד אם את מבקשת כל כך יפה!!:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אז זה יהיה 5 כמו הפעם. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חייב לדעת מה שלוואן עשה בסופו של דבר עם התליונים!חוצמיזה שגם גורלו של פילאק לא ידוע!נשלח מהאנדרואיד שלי
שירו - מה? מה 5?יושיוש - נכון!!!פילאק ברח ליער...אני מקווה שהכל טוב איתו!!:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מחזיקים לו אצבעות..פילאק החמוד!נשלח מהאנדרואיד שלי
5 שנים מקסימום! אבל גם זה הבדל גדול מידי. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
למה נראה לך 5 שנים? לא הבנתי על סמך מה אתן כותבות זאת..בטח יש לכן מקורות עלומים _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הספר מהללאל מתרחש 5 שנים לאחר הספר איסתרק ורואים זאת במכתב שיוסף שולח לאיסתרק ומונה את כל ההצלחות שלו ביום השנה להופעתו של איסתרק. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
מתי יוסף שלח מכתב לאיסתרק? עם ברכי'ה אולי? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
היא כן יכולה ללכת רחוק, ואז לספר את המאורעות שצינתן בתור היסטוריה, או בתור זכרונות, או בתור פתרון תעלומות...תסמכו על מ. קינן :)