כהמשך להודעת ה"שוקו" אני מאוד לא אוהבת שמשלמים עליי בפגישות משתיית קפה\שוקו\מים או שמשלמים עבור נסיעה במונית וכו'. ולא משנה מה הסיבות שאני לא אוהבת אבל תמיד אני מרגישה לא נוח ולא נעים בסיטואציה הזאת. ובעידן של שידוכי חרדים וסטיגמות (שא"א להתעלם מהם) איזה רושם בחורה חרדית לדעתם תעשה במידה והיא תסרב ותציעה לשלם בעצמה ??
בפעם האחרונה שסירבתי להצעה של בחור שרצה להחזיר אותי הביתה ברכב שלו לנסיעה של 20 דק' ולבסוף מחוסר נעימות הסכמתי שיסיע אותי לתחנה הקרובה מה שקרה הוא שהבחור הסיק ואמר לשדכנית (לפני שהחזרתי תשובה) שכנראה אני לא מעוניינת בשידוך ולכן סירבתי וכנראה זה שידר לו תחושה של דחייה ואי נעימות.
נשלח ב-16/1/2014 21:03
לא נשמע טוב
זה נשמע שאת אוחזת מעצמך/דעתנית/לא נכנעת/פמניסטית/עושה בעיות/עקשנית/אמיצה/מתחכמת אחת/מוזרה אולי/מעניינת/לא נכנעת למוסכמות/קטעיסטית/חמודה וזורמת וכו'
נשלח ב-16/1/2014 21:07
בחור אוהב להרגיש שהוא "גבר" שהוא מגונן, שהוא משפיע, שהוא נותן. בחורה שמונעת ממנו אפשרות זו גורמת ישירות לאותו בחור להרגיש שהוא לא ממצה את עצמה, ובהתאם לכך, יש פחות סכוי שהוא ירצה להמשיך להפגש עם אותה בחורה.
נשלח ב-16/1/2014 21:08
גם אני לא מרגישה הכי נח בעולם שמשלמים עלי, במיחד שאני יודעת שלא תמיד לבחורים יש כסף מיותר... אבל אין מה לעשות , זה מה שמקובל.( אבל אני תמיד לוקחת איתי כסף ליתר ביטחון...
נשלח ב-16/1/2014 22:09
כמוני כמותכם...מרגישה מאד מאד מאד לא בנוח..תאמת הייתי מעדיפה שזה יהיה במתכונת של חצי חצי , במיוחד לבחורי ישיבות שאז כמ יש להם..ולא נעים לי לקחת כשאני משתכרת טוב.. לכן תמיד אני ממש מודה מכל הלב , וגם כשמזמינים אני משתדלת להזמין מים במקרה שזה בקפה קפה כי על זה לא משלמם. או להפגש בחוץ וכדומה. מה שכן..מציק לי כשהבחור מעצמו מציע להפגש "בחוץ" וכדו כדי לחסוך כסף..
נשלח ב-16/1/2014 22:10
אולי הבחור מפחד שאין לך כסף ורוצה לחסוך לך את האי נעימות שאת לא יכולה ללכת חצי חצי? חשבת על זה?
נשלח ב-16/1/2014 22:16
רציף..להיפך. זה יפה..לדעתי זה מעיד על הבחורה שהיא לא אחת נצלנית. ואחת מתחשבת ואכפתית על השני. אני שומעת מחברות משפטים כאלה..וזה מוציא אותי מהדעת.." הוא לא קנה לי מספיק , לא לארג.." כשהוא סה"כ חישב איך לצאת בזול מהמונית...וכו וכו.
נשלח ב-16/1/2014 22:20
שיג ושיח...זה מקוב שהוא משלם אז לא משנה את העולם..ולא מציעה גם. (בסתר הייתי מעדיפה ככה..לפחות אצל בחורי ישיבות שחיים על חשבון ההורים והכל רק הצגה לפגישה..) אני רק מנסה לחסוך לו. איכשהו. וחוץ מזה , בחור כזה גם אמר לי "בפנים זה עולה וחבל".. היה לי קר בחוץ..והרגשתי חוסר התחשבות אבל לא נעים..הוא משלם..
נשלח ב-16/1/2014 23:34
רציף כתב:
לא נשמע טוב
זה נשמע שאת אוחזת מעצמך/דעתנית/לא נכנעת/פמניסטית/עושה בעיות/עקשנית/אמיצה/מתחכמת אחת/מוזרה אולי
וואו אתה מלחיץץץץץ...חחח מתי ישברו כל הסטיגמות האלו??? הכל סתם הצגות...
בחור אוהב להרגיש שהוא "גבר" שהוא מגונן, שהוא משפיע, שהוא נותן. בחורה שמונעת ממנו אפשרות זו גורמת ישירות לאותו בחור להרגיש שהוא לא ממצה את עצמה, ובהתאם לכך, יש פחות סכוי שהוא ירצה להמשיך להפגש עם אותה בחורה.
אמן שכל הגברים שאני נפגשתי איתם יחשבו כך...
נשלח ב-19/1/2014 11:45
בחורים שנפגשת יחשבו, או בחורים שתיפגשי יחשבו?
נשלח ב-19/1/2014 11:46
בס"ד ואלה שאלה טובה...
נשלח ב-19/1/2014 14:08
הרי היא סתם מסבכת עניינים והבחור לעולם לא יסכים שהיא תשלם. בנות יש להן אלרגיה מבנים קמצנים, זה טבעי
שטויעס כתב:
רציף..להיפך. זה יפה..לדעתי זה מעיד על הבחורה שהיא לא אחת נצלנית. ואחת מתחשבת ואכפתית על השני. אני שומעת מחברות משפטים כאלה..וזה מוציא אותי מהדעת.." הוא לא קנה לי מספיק , לא לארג.." כשהוא סה"כ חישב איך לצאת בזול מהמונית...וכו וכו.
נשלח ב-19/1/2014 14:21
אני חושבת שלהזמין שתיה וכו' ... זה דבר לגיטימי וכך אמור להיות ... (לא שניתן להסיק מזה משו... זו גם סוג של הצגה... )
אבל הסיפור הזה של המוניות הורגותי כל פעם מחדש.... פשוט לא מסתכלת על המונה...חחחח [במאמר מוסגר... שבחורים לא יחשבו שרק הם מוציאים כסף על מוניות ... קרה לי לא פעם שנסעתי במוניות לפגישות מטעמי נוחות ... וכו' ]
הכי קטע זה כשהבחור מסכם מחיר מראש עם הנהג... תגידו? יש בזה מן הקמצנות?
אני חושבת שלהזמין שתיה וכו' ... זה דבר לגיטימי וכך אמור להיות ... (לא שניתן להסיק מזה משו... זו גם סוג של הצגה... )
אבל הסיפור הזה של המוניות הורגותי כל פעם מחדש.... פשוט לא מסתכלת על המונה...חחחח [במאמר מוסגר... שבחורים לא יחשבו שרק הם מוציאים כסף על מוניות ... קרה לי לא פעם שנסעתי במוניות לפגישות מטעמי נוחות ... וכו' ]
הכי קטע זה כשהבחור מסכם מחיר מראש עם הנהג... תגידו? יש בזה מן הקמצנות?
לא לבדוק בקטנות...גם אני מסכמת מראש...לא אוהבת הפתעות וזה לא מראה על קמצנות.
נשלח ב-19/1/2014 14:28
וואלה כשאני נפגשתי אז באתי להזמין אותה למסעדה והיא אמרה לא לא מסכימה אתה תקבל ממני סכום מסוים כי הגעת מהצפון עד הדרום וזה עלה הרבה כסף ואני לא הייתי צריך כי היה לי הרבה כסף עליי אז היא הגיבה לי טוב בא נשב נדבר אחרי זה אני יתן לך סכום כסף ותעשה עם זה מה שבא לך